Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 298 of 386 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 ... LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5941 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Daca-mi filmam meciul de mai inainte ziceam ca am dovada: scripting sau cum dracu i-o zice, meciurile sunt controlate. Cred ca am tras minim 50 suturi la poarta contra unui descult, din tote pozitiile... "n" bare, in rest aparate de portar de ziceai ca-i mascarici de la circ sau Chuck Noris. A scapat Hazard singur la poarta, portarul lui era la dracu-n praznic si s-a oprit pe linia portii, n-a vrut nicicum sa dea gol...
    Ziceai ca-i Stan si Bran acolo... A primit descultul si 11m si normal ca aratat ca era habarnist total, a avut si 2 eliminati si totusi mi-a dat 2 goluri, scapa singur la poarta si ai mei ziceai ca-s pe viteza melcului... gol, urmatoarea faza cand am pus mingea la centru la fel.

Curat murdar, vorba aia...

Dar nu ma las nici de-a dracului

2. #5942 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by adiradu View Post
    Daca-mi filmam meciul de mai inainte ziceam ca am dovada: scripting sau cum dracu i-o zice, meciurile sunt controlate. Cred ca am tras minim 50 suturi la poarta contra unui descult, din tote pozitiile... "n" bare, in rest aparate de portar de ziceai ca-i mascarici de la circ sau Chuck Noris. A scapat Hazard singur la poarta, portarul lui era la dracu-n praznic si s-a oprit pe linia portii, n-a vrut nicicum sa dea gol...
    Ziceai ca-i Stan si Bran acolo... A primit descultul si 11m si normal ca aratat ca era habarnist total, a avut si 2 eliminati si totusi mi-a dat 2 goluri, scapa singur la poarta si ai mei ziceai ca-s pe viteza melcului... gol, urmatoarea faza cand am pus mingea la centru la fel.

Curat murdar, vorba aia...

Dar nu ma las nici de-a dracului
    Esti fata?

3. #5943 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    untitled23.png Pareri? Afecteaza cumva daca Ronaldo joaca pe 7 chemistry ? Pana acum nu am reusit sa gasesc un mijlocas bun pe care sa-l leg cu Ronaldo. Khedira si Kroos mi se par lenti si slabi. Nu am nici un fundas central stabil langa Boateng. Hummels e prea lent, Benatia e asa si asa,doar Naldo IF a fost cat de cat constant. Aveti idee de un alt sistem in afara de 4-3-3 (4) care ar merge bine cu echipa asta?

4. #5944 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    Esti fata?
    Din cate stiu nu.

5. #5945 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Neymar de 86 este intre 160k și 250k. Cred ca nu vrea nimeni sa vândă așa ieftin.

---------- Post added 11-03-2015 at 00:04 ----------

Quote Originally Posted by Adrianicn View Post
    Attachment 245018 Pareri? Afecteaza cumva daca Ronaldo joaca pe 7 chemistry ? Pana acum nu am reusit sa gasesc un mijlocas bun pe care sa-l leg cu Ronaldo. Khedira si Kroos mi se par lenti si slabi. Nu am nici un fundas central stabil langa Boateng. Hummels e prea lent, Benatia e asa si asa,doar Naldo IF a fost cat de cat constant. Aveti idee de un alt sistem in afara de 4-3-3 (4) care ar merge bine cu echipa asta?
    Eu joc cu Ronaldo atacant și are chemistry doar 6, iar în 3 meciuri are 6 goluri.
    LE
    Eventual poți juca cu James Rodriguez și Sergio Ramos pe partea stângă și atunci ai 10 la Ronaldo, și De Bruyne rămâne cu chemistry 8

6. #5946 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Deci portarii la jocul asta sunt groaznici. Neuer al meu ia 4 goluri intr-un meci toate din vina lui : unul pe sub el, unul in care a iesit paralel cu mingea, unul de la un lob de la jumatatea terenului si el pe linia portii se uita la minge si ultimul cu mingea respinsa la adversar. Deci daca nici cel mai bun portar din joc nu e bun e cat se poate de clar ca jocul e distrus. Eu am observat inca de la fifa 13 cum mingea nu este respinsa niciodata de portar in corner ci 90% intr-o pozitie favorabila pt adversar iar 10% intr-un loc tot periculos dar in care printr-un noroc chior se afla un jucator de-al tau. Canadienii nu prea s-au uitat cum resping portarii mingea in realitate. Chiar stau sa ma intreb daca aia care au facut jocul au habar de sportul asta.

7. #5947 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Dupa update mi se pare ca fundasii si portarii fac iar gafe

8. #5948 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    Am deschis pack-urile de 50 si am prins un Brahimi MOTM, un Di Maria si Boateng. Macar am scos banii cheltuiti.

9. #5949 SP
    Member namename's Avatar
    Quote Originally Posted by Adrianicn View Post
    Deci portarii la jocul asta sunt groaznici. Neuer al meu ia 4 goluri intr-un meci toate din vina lui : unul pe sub el, unul in care a iesit paralel cu mingea, unul de la un lob de la jumatatea terenului si el pe linia portii se uita la minge si ultimul cu mingea respinsa la adversar. Deci daca nici cel mai bun portar din joc nu e bun e cat se poate de clar ca jocul e distrus. Eu am observat inca de la fifa 13 cum mingea nu este respinsa niciodata de portar in corner ci 90% intr-o pozitie favorabila pt adversar iar 10% intr-un loc tot periculos dar in care printr-un noroc chior se afla un jucator de-al tau. Canadienii nu prea s-au uitat cum resping portarii mingea in realitate. Chiar stau sa ma intreb daca aia care au facut jocul au habar de sportul asta.
    e vina lui neuer, e foarte slab, citeste reviewuri despre el.

legat de pachete, eu nam prins nimic nici la astea de 50 nci la alea de 25de mii, cred ca asta e modalitatea lor de a scoate banii de pe piata.

10. #5950 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    eu sunt fan Ronaldo, dar mi se pare stupid sa primeasca card cu MOTM dupa meciul mizerabil facut de Real aseara...asta tot pt ca EA sa castige..pt ca lumea sa impinga banuti pt fifa points

11. #5951 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    si eu am ramas surprins ca a primit motm....

avand in vedere ca cr7 este motm si este in packuri..plus pack-urile de 25/50 k este o buna oportunitate de achizitii pe care inainte nu ni le permiteam. sau de ce nu de speculatii pe jucatori buni

12. #5952 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Daca stiam deschideam pack-uri de 25k azi dim......

13. #5953 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    am deschis tot ce era de deschis - 50 sau 25 , numai petarde . quick sell toti .

Ronaldo a facut un meci mizerabil aseara dar EA a gasit bresa sa scoata banii de la oameni care zic : il dau pe ronaldo cu 9.300.000 si trag packuri sa il iau pe asta de 95 , ca tre sa cada

am tras de nervi si 150.000 de 7.500 , aceleasi tepe

deci EA are 2 cai : ori baga multi ronaldo si messi si bale , ori ne saraceste pe toti bagand 100 de carduri portocalii la 2 milioane de oameni .

se pare ca a ales nr 2 .

sunt curios diseara TOTW cum va arata

14. #5954 SP
    Member namename's Avatar
    Pai clar asta ziceam si eu. Sunt prea multi coins injoc si trebuiescosi cumva. A facut packuri de 25 si 50 k unu dupa altu. O sa fie totmai sarace packurile . mai putin pt soundlesdaniel bineinteles )

15. #5955 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Le-am deschis si eu , nu puteam sa le ratez . Tello in primul , Griezman in al2lea , Gundogan in al3lea....

16. #5956 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Griezmann si Gundogan si la mine )

in 3 packuri ce sanse erau sa ne cada aceeasi 2 jucatori ?

mascareala EA cu acelasi fond de jucatori .

17. #5957 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    EA încearcă sa scoata jucatori la vanzare (Messi , Robben , Cristiano Ronaldo , Suarez s.a.m.d) cu aceste pachete . Robben TOTY deja a început sa apara pe market .

18. #5958 SP
    Member jnku's Avatar
    cred ca au vrut sa testeze cata lume o sa cumpere points

19. #5959 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    Echipa mea + cateva faze dintr-un meci. Astept niste pareri
    Attached Images Attached Images 1545738_423487217821205_5881726603771653113_n.jpg

20. #5960 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    echipa e muci!
    cat despre joc, bulan tata! )

mai ai tupeu sa apari pe forum?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 298 of 386 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 ... LastLast