update acum: am avut niste Aguero 87 pe market la 600 si ceva de mii si nu s-au vandut. Mai analizam...![]()
update acum: am avut niste Aguero 87 pe market la 600 si ceva de mii si nu s-au vandut. Mai analizam...![]()
Deocamdata la unii nu le vina sa creada, cand s-or trezi o sa scoata la vanzare, ca o sa dea faliment.
Deci ăștia au făcut jocul astfel încât nici cel mare căscat sa nu îl pună pe di Maria la buy now cu 200, asa cum am văzut aici pe thread.
am cont cica nou pe ea forum din vara
nu pot posta deloc de cand l-am creat
care imi posteaza un topic pe ea forum? face doar copy/paste ca eu caut un partener de coop dar am scris mai elaborat
Mi se misca echipa cu doua viteze, a-ntaia si pe loc. Robben, Ronaldo, Lewandowski pierd toate mingile, trebuie sa fac driblinguri si faze elaborate ca sa nu pierd mingea. Castig un meci, doua si apoi dau de unu cu echipa sub 80 care ma omoara. In unele meciuri imi dau seama dinainte ca nu ma lasa jocul sa castig orice as face![]()
Scripting, nu eşti singur, aşa mi-se întâmplă şi mie, am schimbat în 4-3-1-2 dar tot am faze când îmi vine să sparg controller ul, Roben am impresia că nu aleargă, joc cu echipe de 80 şi îl prind fundaşi din urmă.
Da, deci o mizerie tot Update-ul asta. Neymar de 86 nu mai e pe market sau doar eu nu il gasesc ?![]()
Ce pot sa spunEA.
seamana cu o echipa a mea ft mult Cristi , e ft frumoasa echipa .
eu am spart doar 250.000 si .. nimic doar dani alvescam 200.000 pierdere
![]()
Bookmarks