Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 83 of 386 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1641 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Si mie imi place fifa 15 , daca stii sa te aperi chiar poti castiga un meci destul de usor.... daca ai fundasi cu Pace mare si nu te descoperi aiurea sa poata sa dea pase in adancime... ai inchis toata faza

2. #1642 SP
    Member bdevil's Avatar
    Am mai jucat si eu la UT Online cateva jocuri. Un meci castigat cu 4-1 de mine mi-a lasat un gust amar al jocului. Am luat gol de la adversar cu portarul, a plecat din careul lui si mi-a dat gol fara sa piarda posesia niciodata. In timpul asta am incercat sa selectez de fiecare data cel mai apropiat jucator ca sa-i fac pressing dar nu l-a ajuns niciunul din urma. E ceva incredibil cu glitch-ul asta...

3. #1643 SP
    Member micul_'s Avatar
    Cum sa iei frate gol cu portarul?

4. #1644 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Majoritatea meciurilor mele se termina 1-0 sau 2-1. Nicidecum ca ale voastre. Si nu am luat niciun gol cu sprint de la jumatatea terenului. Cat despre pace, nu mi se pare deloc definitoriu in jocul asta. Golgeter il am pe Mandzukic care numai pacer nu e. Faceti prea des din exceptie regula.

5. #1645 SP
    Junior Member Konashu's Avatar
    Salut,
    Suntem 2 baieti ok (Konashu si Klein190) care am gasit Pro Clubs ca alternativa la Ultimate Team.
    Am creat un club (KonRoOsos) si jucam impreuna (cand ne sincronizam programul) meciuri in liga. Cred ca modul Pro Cubs poate fi antrenant si amuzant daca reusim sa inchegam un grup mai mare de jucatori care sa impartaseasca aceleasi principii:
    -coordonare pe chat/party (limba romana) + distractia aferenta
    -joc de echipa / exclus individualisi dornici doar de rating
    -pastrare pozitie cu acoperirea fazei ofensiva / defensiva
    -dorinta de a avansa/evolua intr-o echipa (valoarea jucatorului nu e o conditie de excludere)
    Daca te intereseaza modul Pro Clubs te invitam sa te alaturi clubului nostru si/sau eventual sa ne recomanzi alti jucatori din Romania care ar fi interesati si care gandesc la fel.

PS
    Avem amandoi 40 ani, serviciu, familie etc. si jucam in principiu seara dupa ora 18 si in cursul weekend-urilor.
    Platforma: xBox ONE

Asteptam raspunsul tau,
    K & K

6. #1646 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Majoritatea meciurilor mele se termina 1-0 sau 2-1. Nicidecum ca ale voastre. Si nu am luat niciun gol cu sprint de la jumatatea terenului. Cat despre pace, nu mi se pare deloc definitoriu in jocul asta. Golgeter il am pe Mandzukic care numai pacer nu e. Faceti prea des din exceptie regula.
    si meciurile mele se termina la fel, majoritatea...asta in seasons...ca in cupa am parte si de scoruri mari datorita diferentei de valoare... cand inveti un pic jocul, si cum sa blochezi toate glitch-urile, atunci o sa ti se para mai ok jocul. recunosc ca si eu am fost frustrat la inceput... inca mai sunt cand vad anumite prostii de-ale fundasilor si ale portarilor, dar asta e, fiecare are parte de asa ceva, important e sa stii sa gestionezi restul jocului

7. #1647 SP
    Member larry92's Avatar
    da , deci am promovat aseara in liga a 5-a . Am inceput cu 4 infrangeri la rand urmate de 1 egal si 5 victorii consecutive , buun !

Imi pare foarte rau ca pe PS3 nu avem si noi PROCLUBS ea la puscarieeeeeeeeeee

8. #1648 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Ati deschis aseara jumbo premium pack (15k) ?

9. #1649 SP
    Member blondutzu's Avatar
    @Konashu ti-am dat add pentru fifa, pe klein190 nu l-am gasit sa il adaug la friends. nu joc foarte mult fifa (am diablo 3/destiny si Shadow of Mordor care imi mananca putinul timp liber) insa as putea juca in weekend

10. #1650 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Am deschis eu 3 pachete si mai nimic interesant...Cerci..Rufier asa mai buni...restul contracte etc...adevaratul castig a fost ca m am oprit la 3....

11. #1651 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Eu am deschis 2 pack uri iar spre norocul meu mi am recuperat banii cu Hernandez , Balotelli , Mandzukic )

12. #1652 SP
    Member larry92's Avatar
    eu unu , mi-a picat Zabaleta ... costa vreo 10k pe market , bunicel !

13. #1653 SP
    Junior Member Konashu's Avatar
    Multumesc blondutzu,
    E "Klein 190K"...incearca asa.

14. #1654 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Carvalho IF, Cavani, Diego Costa si Blaszczyowski in 5 packuri...
    Am strans coinsurile de pe cele 5 conturi intr-unul singur. Mai am de luat boosturile de coins de pe conturile de USA si UK.

15. #1655 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu am primit la packul de la manager tasks Lloris. Din pacate este untradeable.

16. #1656 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Cum sa iei frate gol cu portarul?
    Uite asa, a luat-o la fuga ... si nici nu i se mai termina energia. I-am dat un branci doua, n-a pierdut mingea iar ai mei au cazut la pamant de extenuati ce erau la 4-0.

17. #1657 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    ))))) hai ca m ati facut sa rad

18. #1658 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Avem un prim patch
    Link

19. #1659 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Super. Asta trebuia pusa de la inceput.
    • Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.

20. #1660 SP
    Member larry92's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 386 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast