Si mie imi place fifa 15 , daca stii sa te aperi chiar poti castiga un meci destul de usor.... daca ai fundasi cu Pace mare si nu te descoperi aiurea sa poata sa dea pase in adancime... ai inchis toata faza![]()
Si mie imi place fifa 15 , daca stii sa te aperi chiar poti castiga un meci destul de usor.... daca ai fundasi cu Pace mare si nu te descoperi aiurea sa poata sa dea pase in adancime... ai inchis toata faza![]()
Am mai jucat si eu la UT Online cateva jocuri. Un meci castigat cu 4-1 de mine mi-a lasat un gust amar al jocului. Am luat gol de la adversar cu portarul, a plecat din careul lui si mi-a dat gol fara sa piarda posesia niciodata. In timpul asta am incercat sa selectez de fiecare data cel mai apropiat jucator ca sa-i fac pressing dar nu l-a ajuns niciunul din urma. E ceva incredibil cu glitch-ul asta...
Majoritatea meciurilor mele se termina 1-0 sau 2-1. Nicidecum ca ale voastre. Si nu am luat niciun gol cu sprint de la jumatatea terenului. Cat despre pace, nu mi se pare deloc definitoriu in jocul asta. Golgeter il am pe Mandzukic care numai pacer nu e. Faceti prea des din exceptie regula.
Salut,
Suntem 2 baieti ok(Konashu si Klein190) care am gasit Pro Clubs ca alternativa la Ultimate Team.
Am creat un club (KonRoOsos) si jucam impreuna (cand ne sincronizam programul) meciuri in liga. Cred ca modul Pro Cubs poate fi antrenant si amuzant daca reusim sa inchegam un grup mai mare de jucatori care sa impartaseasca aceleasi principii:
-coordonare pe chat/party (limba romana) + distractia aferenta
-joc de echipa / exclus individualisi dornici doar de rating
-pastrare pozitie cu acoperirea fazei ofensiva / defensiva
-dorinta de a avansa/evolua intr-o echipa (valoarea jucatorului nu e o conditie de excludere)
Daca te intereseaza modul Pro Clubs te invitam sa te alaturi clubului nostru si/sau eventual sa ne recomanzi alti jucatori din Romania care ar fi interesati si care gandesc la fel.
PS
Avem amandoi 40 ani, serviciu, familie etc. si jucam in principiu seara dupa ora 18 si in cursul weekend-urilor.
Platforma: xBox ONE
Asteptam raspunsul tau,
K & K
si meciurile mele se termina la fel, majoritatea...asta in seasons...ca in cupa am parte si de scoruri mari datorita diferentei de valoare... cand inveti un pic jocul, si cum sa blochezi toate glitch-urile, atunci o sa ti se para mai ok jocul. recunosc ca si eu am fost frustrat la inceput... inca mai sunt cand vad anumite prostii de-ale fundasilor si ale portarilor, dar asta e, fiecare are parte de asa ceva, important e sa stii sa gestionezi restul jocului
da , deci am promovat aseara in liga a 5-a . Am inceput cu 4 infrangeri la rand urmate de 1 egal si 5 victorii consecutive , buun !
Imi pare foarte rau ca pe PS3 nu avem si noi PROCLUBSea la puscarieeeeeeeeeee
@Konashu ti-am dat add pentru fifa, pe klein190 nu l-am gasit sa il adaug la friends. nu joc foarte mult fifa (am diablo 3/destiny si Shadow of Mordor care imi mananca putinul timp liber) insa as putea juca in weekend
Eu am deschis 2 pack uri iar spre norocul meu mi am recuperat banii cu Hernandez , Balotelli , Mandzukic)
Avem un prim patch
Link
Super. Asta trebuia pusa de la inceput.
• Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.
Bookmarks