Luni sau Marti imi ajunge si mie jocul (ultimate team )![]()
Legat de PS+, eu am activat cele 14 zile de trial, dar nu mi se pare normal ca din 14 zile astea, in 3 (adunata cu cea de azi) sa nu mearga.
my team ... ceva pareri si eventuale modificari?
https://www.easports.com/fifa/ultima...ryaJfpbEBF:360
Am aplicat chemistry style-ul "Anchor" lui Debuchy (chemistry 10) si observ ca PACE-ul, DEF-ul si PHY-ul nu au crescut deloc, desi chemistry style-ul ar trebui sa le creasca. E ceva in neregula sau nu inteleg eu corect cum functioneaza ?
Pai unde vrei sa iti arate? ..iti scrie acolo numele chemistryului si se grupeaza acele liniute..nu se adauga la cifre..
Ma gandeam ca daca arata 3 liniute la PACE, in loc de 76, cat ar avea jucatorul de fapt, mi-ar arata 79. Dar inteleg ca nu e asa![]()
Pe Xbox nu exista achievements sa dai gol din "figuri" ca asta..
Fifa 15 Ut Vargas @xbox:
deja e enervant , e singurul Fifa in care toate golurile sunt la fel ... TRIUNGHIIIIII VITEZAAAAAA FINESSSSEEEEEE GOOOOOOOLLLL , START MECI , VITEZAAA (spamez jockey) , VITEZAAAAAAA VITEZAAAAA GOOOOOOOLLLLLLLLL ... mai lasa si replay![]()
Eu numai joc UT, este o cacanarie ce fac EA, la fiecare meci se dau 8-10 goluri, începe meciul şi adversarul pleacă cu un jucător din 5-6 încercări vreo 2 îi ies.
Până la urmă mai facem şi noi o cupă, echipe până în 4 stele, când joc cu prietenii nu mă enervez, este altfel meciul când vb. cu adversarul.
mie incepe sa imi placa fifa 15..am invatat sa ma apar... intr-adevar, cand dai peste jucatori gen Lukaku sau CR7..nu prea ai cum sa te aperi..dar cam asa e si in realitate cu jucatori gen Messi, CR sau Ibra... Iar pe atac...trebuie jucatori cu minim 4* skill moves, si sa stii sa ii invarti un pic, altfel nu ai sanse... aseara mi-au mers si mie degetele in sfarsit..si mi-am dat seama ca daca esti turbat ai sanse mai mari sa castigi![]()
Bookmarks