Eu am platit online si am primit la cateva minute SMS ca e programata livrarea maine...
Eu am ales plata in ramburs, si am primit imediat un mail de confirmare si un SMS in care eram informat ca produsul îmi va fi livrat mâine, 14.11
Sent from my iPhone using Tapatalk
O fii poate de la faptul ca am pus comanda pentru 2 bucati? Una pentru PS4 si una de Xbox One...
---------- Post added 13-11-2015 at 14:03 ----------
Tocmai am sunat, si din astea 2 doar cel de Xbox One a zis ca il mai are pe stoc, ca cel de PS4 sa dus, dar totusi ca ma lasat sa plasez comanda, nu e cam minciune sau ce credeti?
Eu am facut printscreen si am facut sesizare. Ideea este ca arata produsul pe stoc la pretul de 96 lei, am putut adauga jocul in cos, am notat datele si am bifat ridicare din magazin si...surpriza lipsa stoc. M-am uitat si intr-adevar a aparut cateva momente cu lipsa stoc dupa care s-a actualizat la 260 lei. Chiar astept sa vad cum se rezolva sesizarea.
later edit : apare in stoc la Magazin Jocuri si Ventum Games..![]()
Am sunat acum la eMAG sa ii întreb care e statusul comenzii mele si cand va fi livrata si mi-au spus ca jocul a fost pus la curier si va fi livrat mâine in intervalul 9-14.
(Call of Duty Black Ops 3 - 95,97 RON)
Eu am mai sunat odata si am anulat versiunea de PS4 ca numai stau inca vreo saptamana sa astept si voi lua doar versiunea de Xbox One azi seara sau maine din showroom, ca sa numai platesc transport.
Pentru cei care au primit confirmarea ca va fi livrat jocul, imi puteti spune la ce ora ati plasat exact comanda ? i-am explicat cateva lucruri interesante unui domn de la Emag si vreau sa le confirm
12:14 - confirmare primită imediat.
Si in clipa aceasta am primit si SMS in care am fost informat ca produsul a ajuns la FAN Curier ..
Am gasit doar pt Xbox One, dar as fi vrut pentru PS4. Daca vrea sa faca cineva schimb, let me know please. Vorbim de Black Ops 3.
Pe mine m-au sunat sa ma anunte ca nu mai este pe stoc si ca saptamana viitoare vor primi un raspuns de la furnizor. Nu-mi fac mari sperante![]()
Bookmarks