50? Vroiai sa golesti magazinul?Marea "reducere" este tot la produsele reduse de fiecare data.
50? Vroiai sa golesti magazinul?Marea "reducere" este tot la produsele reduse de fiecare data.
Sa vedeti ce am patit eu
Am dat comanda de acel bundle de wii u cu ridicare din showroom. Pana aici toate bune si frumoase. Primesc la 9 dimineata mesaj sa vin sa imi ridic consola din showroom. Cand ajung acolo, achit si merg sa ridicare. Am asteptat 1 ora sa o gaseasca. NU au gasit nimic. Au venit cu un bundle cu super mario kart. L-am refuzat. MI-am luat factura si am plecat. Am sunat la ei unde o doamna sau domnisoara foarte plictisita mi-a spus ca nu are ce sa imi faca - " in momentul asta produsul nu mai apare ca fiind in stoc ". Si uite asa am ramas cu o factura in mana)) si fara produs
Aveti grija ca mai sunt si "bug-uri bune" sa zic asa am luat acest TV: OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD cu 2599 RON ,dadusem plata numerar in show room deci puteau sa anuleze comanda si sa reclame ca a fost o greseala dar mi l-au livrat.
Sa va zic una buna.
Am vazut Nintendo Remote Plus Princess Peach Pink pentru Wii si Wii-U la 49 lei. Dau sa cumpar 2 apoi repede postez pe si pe consolegames.ro sa i-a si colegii. La 10 min dupa ce am dat comanda vad ca tot aveam in cos manetele. Cand ma uit.. ce sa vezi.. nu s-a inregistrat comanda. Deja era in "cantitate limitata", iar dupa ce am dat din nou a disparut din stoc.
Fac pariu ca ma suna sa imi zica ca nu mai au ce livra.
@vanillo noroc pe capul tau.![]()
Tin sa va spun ca nici pana in momentul de fata nu am un raspuns de la emag de ce nu mi-am putut ridica consola comandata din showroom..
Ce sa fac?
Eu am luat un smart watch resigilat anul trecut, insa era trecut pe site ca fiind cu ambalajul deschis. L-am comandat in showroom. Totul a decurs bine. Ceasul era in stare perfecta, ii lipsea tipla de pe ecran si avea ambalajele de la accesorii desfacute. Am insa un amic care si-a comandat un hdd rack care era prafuit de ziceai ca-i sac de aspirator. Parerea mea ii ca merita incercat, dar trebuie verificat neaparat inainte de a-l prelua.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
---------- Post added 11-10-2016 at 18:19 ----------
"Promotia" a fost azi sau mai devreme?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nu am rezistat si am dat spre seara o fuga pana in showroom. Oamenii de acolo cu foarte mult bun-simt. Acestia mi-au spus ca se lucreaza pentru remedierea problemei. Ca sa nu raman cu ochii in soare imi pastreaza bundle-ul mario kart iar daca pana pe data de 13 nu imi ajunge bundle-ul cu mario maker il iau pe ala. Fair din partea lor. Acum astept sa vad ce se mai intampla. Pana acum nu am mai patit asa ceva....dar exista un inceput pentru toate.
Azi am primit si eu consola, tot bundle cu Mario Kart, dar se pare ca e model NTSC. Bine ca o trimisesera ca animalele, fara sa o bage in alta cutie si am vazut semnul ESRB. Macar asa am putut sa o refuz din start, fara sa ma mai complic cu returul si asteptatul banilor. Eat sh*t emag, cu tot cu distribuitorii vostri (*wink**wink**nudge**nudge*)!
Am vrut sa ridic pentru un amic consola Wii U Mario Maker de la emag, el plecase din tara. Noroc ca nu au ambalat-o in cutie. Jalnica, cutia terminata, lipita cu scoci peste tot, sa nu mai zic ca era tot Mario Kart NTSC
Am refuzat coletul fara sa clipesc.
Astia sunt cumva idioti?
Probabil ca sunt, ei considera ca nu are nici o valoare cutia pentru tine, la ce sa se chinuie sa il puna intr-o cutie de protectie. M-am obisnuit cu sistemul de amabalare de la noi, din ce in ce mai prost in ultimii ani (mai exact repede si prost).
Bookmarks