Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 53 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1051

Thread: Discutii legate de eMag.ro

1. #421 SP
    Member musat's Avatar
    50? Vroiai sa golesti magazinul? Marea "reducere" este tot la produsele reduse de fiecare data.

2. #422 SP
    Member eastbason's Avatar
    Sa vedeti ce am patit eu
    Am dat comanda de acel bundle de wii u cu ridicare din showroom. Pana aici toate bune si frumoase. Primesc la 9 dimineata mesaj sa vin sa imi ridic consola din showroom. Cand ajung acolo, achit si merg sa ridicare. Am asteptat 1 ora sa o gaseasca. NU au gasit nimic. Au venit cu un bundle cu super mario kart. L-am refuzat. MI-am luat factura si am plecat. Am sunat la ei unde o doamna sau domnisoara foarte plictisita mi-a spus ca nu are ce sa imi faca - " in momentul asta produsul nu mai apare ca fiind in stoc ". Si uite asa am ramas cu o factura in mana )) si fara produs

3. #423 SP
    Member vallio's Avatar
    Aveti grija ca mai sunt si "bug-uri bune" sa zic asa am luat acest TV: OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD cu 2599 RON ,dadusem plata numerar in show room deci puteau sa anuleze comanda si sa reclame ca a fost o greseala dar mi l-au livrat.
    Attached Images Attached Images untitled.png

4. #424 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Sa va zic una buna.
    Am vazut Nintendo Remote Plus Princess Peach Pink pentru Wii si Wii-U la 49 lei. Dau sa cumpar 2 apoi repede postez pe si pe consolegames.ro sa i-a si colegii. La 10 min dupa ce am dat comanda vad ca tot aveam in cos manetele. Cand ma uit.. ce sa vezi.. nu s-a inregistrat comanda. Deja era in "cantitate limitata", iar dupa ce am dat din nou a disparut din stoc.
    Fac pariu ca ma suna sa imi zica ca nu mai au ce livra.

@vanillo noroc pe capul tau.

5. #425 SP
    Eu ce sa mai zic ca am platit si nu am primit nimic

6. #426 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by vallio View Post
    Aveti grija ca mai sunt si "bug-uri bune" sa zic asa am luat acest TV: OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD cu 2599 RON ,dadusem plata numerar in show room deci puteau sa anuleze comanda si sa reclame ca a fost o greseala dar mi l-au livrat.
    Asta-i cel mai bun deal EVER, wtf )

7. #427 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    A fost .

8. #428 SP
    Tin sa va spun ca nici pana in momentul de fata nu am un raspuns de la emag de ce nu mi-am putut ridica consola comandata din showroom..
    Ce sa fac?

9. #429 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Du-te si ia-o pe aia cu mario kart, sau ce era. E pacat sa o pierzi la banii astia

10. #430 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    ce experienta ati avut cu resigilatele, daca ati avut?
    pentru ca ...wii u
    Attached Images Attached Images wii-u-super-mario-maker-resigilate.png

11. #431 SP
    Member flamer's Avatar
    Eu am luat un smart watch resigilat anul trecut, insa era trecut pe site ca fiind cu ambalajul deschis. L-am comandat in showroom. Totul a decurs bine. Ceasul era in stare perfecta, ii lipsea tipla de pe ecran si avea ambalajele de la accesorii desfacute. Am insa un amic care si-a comandat un hdd rack care era prafuit de ziceai ca-i sac de aspirator. Parerea mea ii ca merita incercat, dar trebuie verificat neaparat inainte de a-l prelua.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

---------- Post added 11-10-2016 at 18:19 ----------

Quote Originally Posted by vallio View Post
    "Promotia" a fost azi sau mai devreme?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

12. #432 SP
    Nu am rezistat si am dat spre seara o fuga pana in showroom. Oamenii de acolo cu foarte mult bun-simt. Acestia mi-au spus ca se lucreaza pentru remedierea problemei. Ca sa nu raman cu ochii in soare imi pastreaza bundle-ul mario kart iar daca pana pe data de 13 nu imi ajunge bundle-ul cu mario maker il iau pe ala. Fair din partea lor. Acum astept sa vad ce se mai intampla. Pana acum nu am mai patit asa ceva.... dar exista un inceput pentru toate.

13. #433 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by asatgmures View Post
    ce experienta ati avut cu resigilatele, daca ati avut?
    pentru ca ...wii u
    Eu am cumparat resigilate. Cat timp ai garantie nu ai de ce sa iti faci probleme.Garantia e la fel ca la un produs nou. Doar sa te impaci cu defectele estetice. Unele pot avea.

14. #434 SP
    Member vallio's Avatar
    @flamer "Promotia" a fost acum doua saptamani.

15. #435 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Du-te si ia-o pe aia cu mario kart, sau ce era. E pacat sa o pierzi la banii astia
    si cere-le si figurina

16. #436 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Azi am primit si eu consola, tot bundle cu Mario Kart, dar se pare ca e model NTSC. Bine ca o trimisesera ca animalele, fara sa o bage in alta cutie si am vazut semnul ESRB. Macar asa am putut sa o refuz din start, fara sa ma mai complic cu returul si asteptatul banilor. Eat sh*t emag, cu tot cu distribuitorii vostri (*wink**wink**nudge**nudge*)!

17. #437 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai nu funcționează la noi?

18. #438 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Nu functioneaza cu jocuri PAL. Nintendo inca au region locking pentru consolele lor.

19. #439 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Am vrut sa ridic pentru un amic consola Wii U Mario Maker de la emag, el plecase din tara. Noroc ca nu au ambalat-o in cutie. Jalnica, cutia terminata, lipita cu scoci peste tot, sa nu mai zic ca era tot Mario Kart NTSC

Am refuzat coletul fara sa clipesc.

Astia sunt cumva idioti?

20. #440 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Probabil ca sunt, ei considera ca nu are nici o valoare cutia pentru tine, la ce sa se chinuie sa il puna intr-o cutie de protectie. M-am obisnuit cu sistemul de amabalare de la noi, din ce in ce mai prost in ultimii ani (mai exact repede si prost).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 53 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast