Cand te fac un meci?![]()
glumeam..jucam cum sa nu, doar sa fiu on
---------- Post added 14-10-2015 at 15:22 ----------
se pare ca o sa avem de acum 23 item-uri pt TOTW
Da , au anunțat pe Twitter.
" Up to 23 items! New, expanded, TOTW coming later today. #***"
ce parere aveti?
ce mai trebuie sa schimb..? vreau sa-mi caut mijloc acum.. kroos, iniesta si james.
http://www.futwiz.com/images/shared-squads/pitch-543531.jpg
ps: rezerve mai am Granero(CM), Hernandez(CM), Victor Ruiz(CB), Arbeloa(RB)
sunt in div a 6a(xbox one). nu reusesc deloc sa promovez, cel mai mult ma enerveaza ca, am ocazii frumoase, apara portarul si el scapa pe contraatac.. si iau bataie
incearca-l pe krychowiak in centru, da mai multa siguranta acolo, si facei si chem 100 cu antrenor potrivit. La mijloc ar merita incercat Kovacic, desi nu are sut, asta fiind solutia mai ieftina. are ceva viteza, pase , plus super control in teren
---------- Post added 14-10-2015 at 15:48 ----------
eu am promovat in 5..deocamdata nimic de speriat
Sunt nou in *** asa ca am o groaza de intrebari
- Jucatorii raman foarte repede fara stamina. Trebuie facut ceva anume ? Sau trebuie sa am doua echipe si sa le rulez ?
- Nu gasesc echipamentul si sigla Romaniei. La search am doar cautare prin cluburi.. nu si prin nationale.
- Am un card de chemistry. Ce face mai exact ? Mareste stats-urile unui jucator definitiv sau doar cateva meciuri ?
- Zicea cineva pe forum de niste pack-uri saptamanale free ? Unde le gasesc ? (am facut meciurile alea 4 si l-am castigat pe Schurlle)
- Cum faci bani la jocul asta? Doar castigand meciuri la seasons sau in cupa ?
Mersi!
- Da, trebuie sa rulezi doua echipe daca nu te dau banii afar' din casa sa cumperi fitness item.
- Cauta echipamentul Ro de pe telefon (companion app) sau web app (pc), gasesti la Men's international sau ceva de genu.
- Cardurile de chemistry maresc cateva din atribute, de ex "Hunter" mareste "pace" si "shoot" . Dar nu e fooarte sesizabil, cel putin asta e parerea mea.
- Pack-urile de care vb tu le primesc cei cu editii "deluxe" ,"superdeluxe" si parca si simplu cu precomanda.
- Bani faci castigand in tournaments si seasons , dar mai ales prin trading (aici expertul e Cristi, iti poate explica el mai bn)
Bookmarks