Ca nu's vedete dar sunt jucători buni .
nu stiu de ce, dar cred ca tot ce se intampla acum cu piata face parte din vreun proces de testare
testare a ce?
Cred ca treaba e mai simpla, nu exista infuzie de masa monetara si prin urmare preturile sunt stabile, chiar in usoara crestere.
Nu mai exista Crash Price atat de evident ca in editia fifa15 cand se puteau cumpara coins de la baieti si atunci toata lumea avea 3 mil in cont si isi permiteau sa arunce cu banii la intamplare.
Acum coinsii sunt pretiosi. drept dovada nu mai intalnesti adversari in orice divizie care ii au pe messi si ronaldo in echipa.
Jucatorii valorosi sunt intradevar valorosi, a avut grija EA sa scoata cashul din piata repejor, vezi toate pack-urile promo, jumbo, mega...25, 35, 50k ...etc! In editiile trecute aparea cate un promo la 3-4 zile, acum sunt mai tot timpul.
Nust da eu in div 1 tot dau de Messi sau ronaldo...odata la 2 3 meciuri cel putin
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
adi, nu cred ca ai inteles ideea... sunt jucatori cu preturi gen, min price 4000 max price 38000, in conditiile in care pretul minim de buy now este undeva la 45k. pe astia nu se poate bida
---------- Post added 05-11-2015 at 15:16 ----------
da mah, dar tu esti bun..nu-ti trebuie ronaldo si messi
pai nu aveam cum sa inteleg ideea din moment ce nu s-a expus concret
Exemplu de jucator?
Teoretic nu se poate stabili un pret de BIN 45k pt un jucator care are maxim 38k BIN. Singura varianta este sa fi fost pusi la 3 Days si intre timp preturile au suferit modificari din partea EA. "Price adjustments"
Deci, concret (credeam ca stiti despre ce este vorba), Lacazette - min 4000 - max 80000. Pretul sa minim cu care se vinde de obicei pe piata la buy now..este undeva la 48-49k. Dar, au fost cativa pusi la vanzare cu suma de 4000 min si 38000 max, item pe care nu se putea bida. Si acesta este doar un exemplu.
https://twitter.com/EASPORTSFIFA/sta...66063476940800 cred ca la asta te referi.
ah, probabil....la asta nu m-am gandit...but
---------- Post added 05-11-2015 at 16:21 ----------
da, e clar, a aparut si pe twitter
echipa de serie A cu care ma inteleg cel mai bine in jocul asta ..daca nu fortez puternic pe atac ma papa astia
ce as mai putea sa mai imbunatatesc ? incerc sa nu arunc gen 200k pe pogba si peste o luna o sa fie 100k
cumpar nainggolan ..ca mai am IF carrasco si poate fac un hybrid cu el pe dreapta iar pe candreva il sar pe stanga cu 7 chem
Bookmarks