Intr-un Rare Gold Pack (draft reward)
Cand am vazut ca e walkout si mai ales Ramos am tipat de bucurie, dar dupa ce am dat continue si am vazut ca e si Aguero acolo, ei bine, si acum sunt ragusit))
Intr-un Rare Gold Pack (draft reward)
Cand am vazut ca e walkout si mai ales Ramos am tipat de bucurie, dar dupa ce am dat continue si am vazut ca e si Aguero acolo, ei bine, si acum sunt ragusit))
Ce atacant sa folosesc intr-un 4-3-3(4) BPL? Am acum Kane si rezerva Firmino , dar as vrea sa iau ceva mai bun.. Este bun Lukaku?
Se merita pack.urile de 125k cu 30 de juc rari ?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Eu n.am apucat...
Edit : intrasem pe telefon si disparusera, acum au aparut iarasi ! Se merita pana la urma ?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Prins la Squad Building Challenge-ul de TOTW10 Untradable din a doua incercare. Prima a fost SRNA![]()
Stiam de Walker dar momentan nu am coins de el.
Si un LW pana in 10k ? Ma tot uit la Sterling...
/Multumesc frumos!
Sterling, Martial, daca vrei mai ieftini Mirallas, Pedro, Walcott
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
LW Sterling pentru viteza si tehnica, sau Pedro un jucator complet, nu are viteza dar cu un hunter sau Hawk faci treaba
https://www.easports.com/fifa/ultima...nMpkC:FFA17PS4
Echipa asta am reusit sa o fac cu 25-30k. Ce ati mai schimba la ea ? Bugetul e destul de restrans acum la inceput.
pe CAM incearca Firmino CF, costa cam 3k, face toti banii in pozitia aia.
in configuratia asta, l-as pune pe Ander Herrara pe CAM , este mai creativ decat Llalana.
Ashley Williams in locul lui Sakho.
Shquiri in loc de Mane cand mai strangi niste coins.
Am jucat 6 meciuri in UT si pur si simplu m-a innebunit jocul asta. 7 accidentati in 6 meciuri, nu este posibil asa ceva.
Mi s-a accidentat atacantul din minutul 1-2, l-am schimbat, dupa care s-a accidentat si rezerva. Mama ei de treaba...
Ce pot face sa previn asta ? Voua vi s-a intamplat la fel ?
Bookmarks