@naz: The Sopranos![]()
@naz
Flashforward e genial, mai ales daca iti plac astea cu actiune si mister. Doar ca are doar un sezon, a fost anulat ca nu mai avea audienta(desi este genial)... it may be short, but it is one hell of a ride!
Recomand si eu The Walking Death,l-am vazut ieri.Este foarte interesant dar pacat ca sezonul 2 este anuntat in octombrie 2011.Vampires Diaries ,are 2 sezoane,sezonul 2 fiind acum in derulare.
Taken , are doar 10 episoade mi se pare de cate o 100 minute fiecare. Spielberg si-a aratat meseriaUltimul care l-am vazut si mi-a placut, e amuzant si relaxant dar trateaza cat se poate de serios unele probleme ale societatii e Nip/Tuck (Prietenie pe muchie de cutit). Super serialul.
Nu ratati acest serial:
Pentru cei care l-au vazut si erau dezamagiti ca nu se filmeaza inca sezonul 2 (din cazua ca actorul principal sufera de cancer si este sub tratament) exista o veste foarte buna:
Sunt zvonuri ca in locul lui Andy Whitfield sa vina Wentworth Miller pentru sezonul 2 din Spartacus : Blood and Sand . Si Spartacus: Gods of the Arena vrea sa fie cumva un prologue or what?
Spartacus revine.Abia astept sa-l vad.Recomand cu toata inima acest serial ,este foarte reusit.21 IAN Spartacus,27 IAN urmatorul episod din Vampire Diaries.Un sfarsit de luna asteptat![]()
Blue Mountain State. Doua sezoane,al doilea fiind in derulare.Fiecare episod garanteaza o portie zdravana de ras
Daca mai stiti seriale in genul acesta va rog sa postati
Deci m-am imbolnavit cu The walking deadEra si normal , cum deja sunt fan filme,jocuri cu zombilici
Are cineva informatia cand o sa apara sezonul 2 ?
Ce am gasit pe net este faptul ca sezonul doi va avea 13 episoade
The Walking Dead Renewed for Season 2 - TV News at IGN
P.S
Ronan fiti-ar casuta postala,nu poate omul sa-ti dea un PM
Bookmarks