How many bears could Bear Grylls grill if Bear Grylls could grill bears?
Man vs. Wild!
How many bears could Bear Grylls grill if Bear Grylls could grill bears?
Man vs. Wild!
Spartacus: Blood and Sand, multi useri de pe forum l-au recomandat, dar nu ma asteptam sa fie chiar atat de bun si captivant (am vazut primul sezon intr-o zi). ieri a aparut si primul episod din Spartacus: Gods of the Arena. despre ce e vorba? simplu, violenta, sange, violenta, sex, sange, lupte, violenta, tradari, violenta, lupte, sange si un scenariu de exceptie. recomand
![]()
Care o ia la vale la randul lui, dupa sezonul 4dar merita vazut daca esti fan.
Recomand
SONS OF ANARCHY
Superb serialul, in special pentru fanii The Wire
![]()
No Ordinary Family (TV Series 2010) - IMDb
Serialu mi se pare super reusit si numai cu actori buni
Michael Chiklis - IMDb The shield , Fantastic Four ( The Thing )
Julie Benz - IMDb Rita ( Dexter )
Si multi altii
Eu recomand Prison Break. E super si te captiveaza. L-am vazut tot si e incredibila povestea. Acum ma apuc de Lost.
Recomand un serial foarte tare Braking Bad, numarul 1 in America, m-am uitat si eu si tot ce pot sa zic e ca nu e o telenovela si e ceva care te tine in suspans mereu. Tot ce pot sa zic este ca MERITA ! Cautati detalii pe imdb.
Imi puteti recomanda ceva amuzant? Am vazut: My name is Earl. How I Met Your Mother. 2 1/2 Men.
doar de astea imi amintesc acum...
- neaparat "big bang theory", unul dintre cele mai amuzante seriale ever.
- "modern family", e cu "al bundy" si foarte interesant
- "$#*! My Dad Says", l-am vazut acum cateva zile. nu e foarte amuzant, dar merge.
- "joey" daca ti-a placut Friends, o sa-ti placa la nebunie acest serial
.
- "the war at home" e un fel de familia bundy modern, mie mi-a placut foarte mult.
- "chuck" nu e comedie 100%, dar e interesant si captivant.
- "blue mountain state" o comedie gen American Pie.
Mai trebuie adaugat si Scrubs pentru ca este pur si simplu senzational. O comedie de nota 10. Banuiesc ca The 70s Show, Seinfeld si Friends le-ai vazut altfel nu trebuiesc ratate.
Bookmarks