Cei de la CBS tocmai au anuntat prelungirea serialului cu inca 3-4 sezoane deci avem parte de The Big Bang Theory pana in 2012 - 2013![]()
Jim Parsons este genial in rolul lui Sheldon , dar personal imi place personajul Howard Wolowitz![]()
Edit : Am uitat sa las niste recomandari !
1 - The Big Bang Theory
2 - Blue Mountain State
3 - Reaper
4 - Two and a Half Men
5 - The War at Home
6 - GREEK
Tocmai am terminat sezonu 1 de la Heroes si este prea genial. Cum sunt celelalte sezoance in comparatie cu primu?
majoritatea zic ca sunt mai slabe...mie,insa,mi-au placut toate si zic ca merita sa le vezi,din pacate s-a oprit la sezonul 4((((((((((
Eu zic ca este foarte bine ca l-au anulat la sezonul 4.Daca mai continua cine stie ce dezastru ar mai fi fost urmatorul presupus sezon.
![]()
"How I met your mother" - genial. te binedispune in pauzele de invatat la anatomie
. Barney for president
sunt la sezonul 4, iar serialul devine din ce in ce mai bun, recomand
![]()
Am inceput sa ma uit la Heroes la recomandarile voastre lol. Genial pana acum, sunt de-abia la ep 7 din primul sezon, mai am a long way to go!
The Triangle (TV mini-series 2005) - IMDb
RECOMAND! te tine lipit de ecran pe toata durata, pacat ca are doar 3 episoade.
Nu uitati ca a inceput Spartacus: gods of the arena.
Spartacus: Gods of the Arena (TV Series 2011) - IMDb
Din cate stiam, vor sa faca doar 8 sezoane din HIMYM.Am citit aici How I Met Your Mother to end after 8 seasons? | TV Series Finale , dar vad ca nu mai merge linkul, cel putin mie nu-mi merge.Anyway, funny thing about Neil Patrick Harris.....[spoiler=BIGONE]..his gay.[/spoiler]
stiti cumva de ce nu mai apare two and a half men in fiecare saptamana?odata apare,odata nu.vad ca de 2 saptamani nu a mai aparut![]()
Tocmai ce am terminat de vizionat 8 ep. din How I met your mother....e crima!
Recomand cu caldura! Barney is the bomb!
Charlie Sheen a profitat de aceasta mini-vacanta si s-a dus la dezintoxicare.
February is a "sweeps" month. During sweeps, networks trot out new episodes and big guest stars because they use February viewership numbers to determine how much to charge advertisers for commercials and in-show product placement. Unfortunately, many networks prepare for February by running repeats in the week(s) leading up to sweeps. How I Met Your Mother has been in reruns for the past two weeks but it will begin airing new episodes this month.
Expect a bunch of repeats from your favorite shows as soon as February ends.
Bookmarks