Din 2,573 de voturi. Mai trebuie sa treaca timp si sa voteze si altii decat actorii, angajatii de studio si rudele lor.
Din 2,573 de voturi. Mai trebuie sa treaca timp si sa voteze si altii decat actorii, angajatii de studio si rudele lor.
Diane, Showtime Networks is entering the town of Twin Peaks.
The highly-anticipated 18-hour limited series #TwinPeaks will debut with a two-hour premiere on Sunday, May 21 at 9pm.![]()
Ati urmarit careva ? Check out "Shooter" on Netflix
https://www.netflix.com/title/80109194?s=i
Sent from my iPhone using Tapatalk
Unele filme merg cu popcorn, altele cu ciuperci. Nu am mai trait atat de multe wtf moments in viata mea.
E pe netflix.
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV Series 2016– ) - IMDb
Vad ca de azi avem "A Series Of Unfortunate Events" pe Netflix, sper sa fie peste filmul de lung metraj.
Nu cred ca e, imo. Am vazut primul episod si e destul de slab. I'll keep going poate devine mai OK.
Va mai uitati la Sherlock? Ultimele 2 episoade au fost extrem de bune, cu niste idei interesante executate intr-un mod cat se poate de unic. Realizarea episoadelor a devenit tot mai buna si complexa in ultimele sezoane si e ceva ce vezi destul de rar, mai ales intr-un serial. S-ar putea ca seria sa se fi terminat, dupa denumirea ultimului episod si finalul "xxxx" (ca sa nu dau vreun spoiler).
Si eu am urmarit cu mare placere primele doua episoade din Sherlock. Din pacate nu am timp de nimic zilele astea, in afara facultatii.
Cu prima fereastra libera ma arunc pe ultimul episod.
Ultimele 2 episoade au fost (aproape) geniale. Imi pare rau ca nu o sa mai avem si altele.
O minisere foarte reusita, ce pe mine a reusit sa ma surprinda in multe randuri (mai rar in ziua de zi la un show TV). Foarte "proaspata" in conditiile in care practic este vorba despre un personaj foarte cunoscut, prezent in foarte multe carti, filme, etc.
Da, ultimul episod a fost perfect executat, mai puțin sfârșitul un pic cliseic. Primul episod a fost slab, dar si-a revenit pe final.
Da, la primul m-a cam furat si somnul.. ce-i drept eram si cam lovit. Au recuperat cu urmatoarele
Si ca tot fi vorba de BBC, am inceput sa ma uit si eu de saptamana trecuta la Taboo (se mentionase si pe pagina anterioara). Inca nu-mi dau seama care-i treaba cu el, dar poate ca tocmai asta mi-a starnit interesul, are potential. Sper totusi sa nu fie ceva legat de incest.. atat.
Din cate am inteles, producatorii nu stiu daca vor mai putea reveni la serie pe viitor, si astfel au ales acel final. E pacat pentru ca din cate am inteles problema sunt cei doi actori principali, care nu prea au timp, preferand sa faca prostii gen Hobbit sau Dr Strange. But hey, money comes first.
Ca fan Stephen King, astept cu mare interes Castle Rock. Sa vedem ce-o iesi! Din pacate, pana acum, majoritatea adaptarilor pentru marele ecran/TV/miniserii nu au fost prea reusite.
13 Reasons Why, imi aduce aminte de jocul Life is Strange, foarte bun serial, productie Netflix.
@Dant3 Thanks pentru Castle Rock. Big fan of Stephen King! Citit majoritatea cartilor. Exista si cateva filme foarte reusite. Acum ramane de vazut ce o sa fie cu acest serial. Momentan vad ca nu este anuntat nimic oficial.
Recomand Prison Break. Astazi am aflat ca se intorc pentru inca un sezon;
Prison Break: Sequel (TV Mini-Series 2017– ) - IMDb
Si redescopar cu bucurie ca a aparut deja Twin Peaks, pe care sincer il scapasem din vedere de anul trecut;
Twin Peaks (TV Series 2017– ) - IMDb
Bookmarks