Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 244 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 ... LastLast
Results 3,961 to 3,980 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3961 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by az_faust View Post
    Nu cred ca ai ratat nimic. Oameni vs extraterestri? Nu ajung 10 jocuri pe an, trebuie sa fie si 20 de filme.

eu =><= producatori filme extraterestri & zombi
    Dacă te referi la mine cu Ender's Game, l-am văzut de 2 ori la cinema, dar nu în IMAX... Ender's Game nu este un film despre oameni vs extratereștri, pune foarte mult accentul pe supraviețuirea rasei umane vs. metodele folosite pentru a realiza acest lucru. Am citit și cartea, care este foarte interesantă!

2. #3962 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Nu ma refeream la tine (nu stiu de ce aici pe forum multi au senzatia ca are cineva ceva cu ei, sau poate asta e parerea mea), pur si simplu mi-am aratat nemultumirea fata de filmele cu extraterestri sau supravietuirea rasei umane cum zici tu. Si ca tot ai adus vorba de supravietuire, aici includ si cele de genul Hunger Games. Sunt prea multe in ultimul timp si mi s-a acrit de ele. Nu cred ca am vazut un film care prezinta un viitor placut, numai apocaliptic. Cum tie iti plac aceste filme, mie nu imi plac si atat. Acest lucru nu trebuie considerat ca atac la persoana.

Si ca sa punem punct acestei discutii, IMDB zice: "Young Ender Wiggin is recruited by the International Military to lead the fight against the Formics, a genocidal alien race which nearly annihilated the human race in a previous invasion."

3. #3963 SP
    Member Mariush's Avatar
    Jocurile foamei: Sfidarea (2013) - IMDb 9/10

Din punctul meu de vedere cel mai bun film al anului. Jennifer Lawrence m-a convins ca este detasat cea mai buna actrita din noul val, actiunea si firul narativ captiveaza maxim. De asemenea, Catching Fire este mult mai matur decat prima prate si scoate mult mai bine in evidenta elementele cheie ale filmului. Recomand vizionarea la cinema. Ma bucura nespus ca ca vom mai avea parte de inca 2 filme.

4. #3964 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    @az_faust K, it's a stretch dar totusi incerc.
    Omul bicentenar (Bicentennial Man) cu Robin Williams. Prezinta un viitor cat de cat perfect si mi-a placut mult filmul (chit ca are un scor mizerabil atat de la useri cat si de la critici nu-mi pasa, mie mi-a placut foarte mult cand l-am vazut si nici nu sunt fan Robin Williams).
    E bazat pe romanul lui Asimov / Robert Silverberg ,,The Positronic Man".

5. #3965 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Promit ca o sa ma uit la film si revin cu un PM.

6. #3966 SP
    Tot o drama cu roboti (bine, cu un robot ca e doar unul ) e si filmul ,,Robot & Frank" din 2012 cu Frank Langella. Personal nu l-am vazut ca in ultima vreme is chefless de filme si m-am concentrat mai mult pe jocuri dar ,,Robot & Frank" e foarte laudat de critici si are si o premiza super interesanta (si e si indie ).

7. #3967 SP
    @az-faust am crezut că te-ai referit la mine pentru că eu aveam ultimul post înainte de comentariul tău, iar dacă n-ai menționat numele sau n-ai dat quote, nu am știut cu cine vorbești. Stai liniștit, eu sunt genul de persoană care acceptă ideea că fiecare persoană poate percepe un film diferit față de alte persoane. (cu excepția celor care au Twilight în topul celor mai bune filme )

On:

Delivery Man - 7/10. Este filmul perfect pentru această perioadă a anului, un film despre familie și pentru familie, care te-nvață că, deși nu-i poți satisface pe toți, lucrurile mici pe care le faci pentru ceilalți sunt cele care contează, până la urmă. (Review)
    Attached Images Attached Images delivery-man.jpg

8. #3968 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Mi-ai adus aminte de el. Am vazut Robot & Frank si este ok filmul (in sensul ca merita vizionat o data). Imi prezinti filme cu roboti ca fiind un viitor placut? Ca fapt divers, iti place ideea de a merge pe strada cu roboti langa tine?

---------- Post added 29-11-2013 at 13:16 ----------

Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    (cu excepția celor care au Twilight în topul celor mai bune filme )
    Recunosc ca am fost la Twilight la cinema , penultima parte daca mai tin minte bine si a fost o faza cand si-a dat tricoul jos actorasul lup iar 80% din sala (muieri desigur) au fost ceva de genul ooooaaaaa . Eu pe randul 4 sau 5 ma gandeam cat de prost am fost ca m-am dus la asa film . Mai cunosc o nebuna care se lauda ca a vazut prima parte de 10 ori . Ea cica se uita mereu cand are timp liber si eu de colo "Pai de ce nu te uiti si la alte filme?", ea "Nu imi plac alte filme" (fatalitate )

9. #3969 SP
    Nu, dar ideea de AI care sa ajute societatea in domeniile simple mi se pare OK.
    Un film plasat intr-un un viitor perfect nu prea ar avea rost..ce gen sa fie? De asta am si specificat cand am zis de Omul Bicentenar ca e ,,a bit of a stretch" sa-l mentionez.
    Poate un film asa in care actiunea se petrece intr-un viitor utopic ar fi daca s-ar face o ecranizare a romanului ,,Childhood's End", altceva nu-mi vine in minte

10. #3970 SP
    Member Mariush's Avatar
    Invincibilii (2011) - IMDb - Unul dintre cele mai bune filme ce le-am vazut vreodata. 9.5/10

11. #3971 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Captain Phillips 11/10

Absolut superb!
    Nu am cuvinte!!

12. #3972 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Gravity - Gravity: Misiune in spatiu (2013) - IMDb"target="_blank">Gravity: Misiune in spatiu (2013) - IMDb

Destul de interesant ... nu ma asteptam sa fie atat de " realist" si sa aiba atat de mult suspans , punand accentul pe vointa unei persoane de a trai ( "There's always a way " - George Clooney ) . Si un plus si pentru actori (Sandra Bullock in special ) si de asemenea pentru cadrele senzationale .

Nota:8/10

Ender's Game -Jocul lui Ender (2013) - IMDb"target="_blank">Jocul lui Ender (2013) - IMDb

Un SF cu o idee diferita , bazandu-se foarte mult pe simtul datoriei , al fricii, al disperarii si in special pe supravietuire prin orice mijloace posibile . Finalul are cateva "twisturi" ... destul de bune chiar , actorii isi fac treaba foarte bine ( in special Asa Butterfield pe care l-am mai vazut intr-un singur film, The Wolfman - 2010 ) , iar efectele sunt excelente

Nota : 8.5/10
    Attached Images Attached Images index.jpeg gravity-1.jpg

13. #3973 SP
    Homefront - 7/10. Un thriller impresionant, cu ajutorul căruia Jason Statham își consolidează poziția de cel mai bun actor al filmelor de acțiune contemporane, în ciuda opoziției lansate de redneck-ul James Franco. (Review)
    Attached Images Attached Images homefront.jpg

14. #3974 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    The Hunger Games: Catching Fire - 8.1/10

Se vede că au schimbat regizorul; efectele speciale sunt mai bune, lumea capătă contur binișor și în mare parte filmul respectă conținutul cărții. Povestea e ceva mai închegată si suspansul(pentru cei care nu au citit cartea) e dozat destul de bine. Sunt curios cum vor ieși celelalte două filme (că doar deh, acum e la modă să se facă ultima parte din orice film în două părți). Am fost să îl văd dacă tot s-o nimerit să văd și prima parte în cinema și pot să spun că nu mi-am pierdut timpul. Recomandat celor care au citit cărțile și poate și alții îl vor încerca (eu inițial nu citisem cărțile), deși la 2 ore 20 de minute e cam de aceeași lungime ca și primul film din serie, deci luați-vă ceva popcorn. Melodia de la final e de la Coldplay și e foarte faină, ca și restul coloanei sonore de altfel.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1386366682939.jpg

15. #3975 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Hobbitul: Dezolarea lui Smaug
    10/10 merita vazut la cinema! SE MERITA
    fara spoilere fara nimic. Go watch it
    Attached Images Attached Images mv5bmzu0ndy0ndeznv5bml5banbnxkftztgwotixndu1mde-._v1._sx640_sy947_.jpg

16. #3976 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (2013) - IMDb 7/10

Mi-a placut mult mai mult decat primul. Si asta mi s-a parut cam tras de par, dar ultimele 45 de minute au fost exact cum au trebuit sa fie. Sunt convins ca in loc de trilogie incapea totul intr-un singur film de 3 ore, fara sa se lungeasca degeaba.

Nu mi-a placut Legolas deloc. Parca s-a ingrasat la fata, are falci . Tipa din Lost in schimb mi-a placut, poate pentru ca e roscata.

Iar tipul din Sherlock, a fost de nota 10. Mi-a placut de el in Star Trek iar aici a fost de-a dreptul epic.
    Attached Images Attached Images hobbit_the_desolation_of_smaug_ver15_xlg.jpg

17. #3977 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    L-ati vazut la IMAX? E HFR?

18. #3978 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La IMAX 3D HFR 48fps.

19. #3979 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    idem ca el numai ca eu l-am vazut in Copenhaga

20. #3980 SP
    \ tudyniuz's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 244 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 ... LastLast