Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 200 of 244 FirstFirst ... 100 150 190 198 199 200 201 202 210 ... LastLast
Results 3,981 to 4,000 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3981 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Malach HaMavet View Post
    idem ca el numai ca eu l-am vazut in Copenhaga
    Nu te puteai abtine, nu?

2. #3982 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De la cocaina

3. #3983 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    The Hobbit - the Desolation of Smaug - nota 1/10

Nu o sa insist prea mult deorece sunt plin de dezgust in acest moment.
    O asemenea bataie de joc si o insulta adusa lui Tolkien nu am vazut in viata mea!

4. #3984 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai zi bre ce te-a durut. Eu n-am citit cartile, dar filmul mi s-a parut mai bun decat primul. Chiar sunt curios ce nu ti-a placut.

5. #3985 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Sa inteleg ca este mai prost ca primul Hobbit, care pentru mine a fost un dezastru total. Nu cred ca o sa uit niciodata cum timp de o ora m-am uitat cum se strigau pe nume Balin & Co si apoi cantau

Taken - 7/10 - In sfarsit am apucat sa vizionez filmul si bine am facut. Cu un Liam Neeson intr-o forma de zile mari , crud si neiertator face ravagii prin Paris. Actiune bine realizata, care nu exagereaza. Cui i-a placut primul Crank, o sa-i placa si asta.

Taken 2 - 5/10 - Ce a fost bun in primul film a fost pastrat prea putin. Multe secvente penale strica filmul. Mare dezamagire.

6. #3986 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    ouch @ OEE
    cred ca daca nu erai Rosu iti primeai in 5 minute cateva flame-uri serioase pe aici..

Anywho, aici cam trisez dar pentru mine ultimul e The Dark Knight pentru cam a 4-a oara, inca o data demonstrandu-mi ca, alaturi de Watchmen, ramane cel mai bun film cu ,,super-eroi", desi termenul asta de ,,superhero movie" sau cum vreti sa numiti sub-genul nu prea ar avea ce cauta la astea doua capodopere. De exemplu Joker imi aduce foarte mult aminte de Tyler Durden a lui Pitt. Si oleaca cu personajul lui Dennis Hopper, Frank, din Blue Velvet.

7. #3987 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai zi bre ce te-a durut. Eu n-am citit cartile, dar filmul mi s-a parut mai bun decat primul. Chiar sunt curios ce nu ti-a placut.
    Pai, problema apare de la faptul doar vreo 20% din film este din carte. Restul a fost inventat sau a fost modificat incat este total diferit fata ce este scris. Pe langa asta, au inventat personaje dupa bunul lor plac.

Ca film, el nu ar fi rau. Dar ca ecranizare dupa carte e penibil.

8. #3988 SP
    Chestia e ca si eu am citit cartea si chiar eram curios de unele treburi de-acolo care nu au fost explicate (cum e cu The Necromancer) si am fost entuziasmat cand am vazut ca-i dau atentie in film. Acum n-am vazut inca partea a 2-a (o vad duminica), dar sper sa nu fie chiar asa rea :-s

9. #3989 SP
    Personajul actritei Evangeline Lily spre exemplu nu apare deloc in carte, e acolo inventat de regizor ,,casafie".
    Nici Legolas nu apare in carte.
    Poate regizorului ii plac prea mult elfii

Practic ce au facut e ceva fabulos: cu un buget de aproximativ 500 de milioane de euro in total fac 3 filme, fiecare cu incasari de peste 1 miliard.

10. #3990 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Pai, problema apare de la faptul doar vreo 20% din film este din carte. Restul a fost inventat sau a fost modificat incat este total diferit fata ce este scris. Pe langa asta, au inventat personaje dupa bunul lor plac.

Ca film, el nu ar fi rau. Dar ca ecranizare dupa carte e penibil.
    Povestea din al doilea incepe sa conecteze cu trilogia Lord of the Rings, de aceea vei vedea personaje ca Legolas sau altii in acest film si de aia doar 20%din film e Hobbit, pentru daca ai citi anexele de la finalul cartii 3 din Lord of the Rings ai intelege mult mai bine, ca anexele acopera si perioada din THE HOBBIT, pentru ca sunt mai multe chestii care se intampla in acelasi timp cu povestea din Hobbit.
    Deci sfatul meu ar fi sa cititi si Anexele fie dupa ce vedeti filmul sau de preferabil inainte nu-s decat vreo 142pagini

11. #3991 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu va inteleg frustrarea. Eu nu am putut niciodata sa citesc carti de genul asta, si atunci nu m-am atins de LOTR sau Hobbit. In felul asta, am apreciat al doilea film pentru ca mi s-a parut unul destul de reusit si cu mult peste primul. Eu il vad drept un film de actiune in universul LOTR si nimic mai mult. Si nici nu sunt legat de el in vreun fel.

12. #3992 SP
    Asta spun si eu, chit ca am citit cartile, I keep an open mind si ma bucur de orice chestie adusa in plus. Mai bine sa adauge lucruri lore-friendly decat sa scoata cum se intampla de obicei cand un film e facut dupa o carte.

13. #3993 SP
    3 filme de 3 ore dupa o carte micutza. Nu prea ar avea ce sa scoata

14. #3994 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    47 Ronin - 7/10

Poate fi o recomandare bună pentru cei care nu sunt în căutarea unui film care să exceleze prin regie sau scenariu, ci mai degrabă prin efecte vizuale, costumații și puțină emoție. (Review)
    Attached Images Attached Images 47_ronin_1365201941_2013.jpg

15. #3995 SP
    Member flightcrank's Avatar
    The Butler 10/10,un film emontionant,

16. #3996 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    filmele vazute pe parcursul vacantei part.1
    Here Comes The Boom (2012) comedie draguta ca de vacanta 7/10
    Batman Gotham Knight (2008) daca ar fi fost o poveste lunga si nu mai multe segmente care fac o poveste, mi-ar fi placut filmul asta, dar asa sicner mai bine ma lipsesc 4/10
    Saving Santa (2013) animatia de acum 3 sau 5 ani, si o poveste mai intortocheata decat INCEPTION dar intr-un final a scos de la mine un zambetel 7/10
    Iron Man And Hulk-Heroes United (2013) in ultima perioada filmele Marvel animate lasa de dorit! Nu pot sa spun ca duc aceasi greutate ca si cele de la DC si nu stiu de ce? si nici acest film nu sare departe de restul. 5/10
    Barbershop (2002) aduce ca Friday dar e in acelasi timp foarte diferita! si nici la fel de amuzant! ceea ce e trist ca in sine ideuta ar fi fost faina 4/10
    Detective Conan Movie 17 Private Eye in the Distant Sea (2013) 10/10! Mi-s fan Detective Conan si acest film nu sare departe de restul care sunt la randul lor geniale...
    Lupin the 3rd vs Detective Conan (2009) nu prea stiu ce sa zic despre acest film! Nu e ceva care merita vazut numai daca esti fan la Lupin sau Detective Conan si intr-un final lasa de dorit in ambele cazuri 6/10
    Drinking Buddies (2013) un film simplu despre prietenie! 8/10
    The Tower (2012) urasc genul asta de filme! 6/10
    Cowboy Bebop The Movie (2001) mi-am dorit sa vad ceva bun asa ca am revizionat Bebop! Si nu am fost dezamagit 10/10
    Police Story quadrilogy (1985, 1998, 1996, 2004) Pregatirea pentru al cincelea film din seria Police Story 9/10
    Insidious Chapter 2 (2013) nu la fel de interesant ca si primul si nici la fel de scary ca si primul 5/10
    Rumble in the Bronx (1995) film cu Jackie cum sa nu fie bun? 8/10
    The Hunger Games Catching Fire (2013) I just don't give a **** about this movies! 3/10
    Attached Images Attached Images here-comes-boom.jpg batman_gothamknight_blu.jpg saving-santa-2013-movie-poster-704x1024.jpg heroesu.jpg mv5bmtgxnte0otezm15bml5banbnxkftztywmjgwnzk2._v1_.jpg stardima_46a9bb68daec3.png lupin_vs_conan.jpg background_zpsfe633021.jpg b06c14cf703d425a9887352e23f3e8ad.jpg 600full-cowboy-bebop-movie-poster.jpg 51fkuifsq2l._sl500_aa300_.jpg insidious_chapter_two_ver2_xlg.jpg rumble_in_the_bronx.jpg catching-fire-movie-poster.jpg

17. #3997 SP
    The Hobbit - 9.5/10

Aseara l-am vazut si eu in cele din urma la Imax. Acuma, ca nu prea a respectat cartea, ca a bagat o gramada de personaje si alte chestii de umplutura, I really DONT CARE! Totul se imbina prea bine, prea frumos, ca sa ma mai intereseze de astea. Poate nu sunt nici asa obiectiv din moment ce ador tot ce tine de Tolkien, dar filmul mi s-a parut de 32191230 de ori peste primul si nu m-am plictisit O DATA pe tot parcursul lui, desi stiam ce se intampla. Cred ca de-asta imi si place ca Jackson a bagat multe chestii noi, care nu apar in carte, pana si eu am fost surprins. Nu i-am dat 10 pentru ca 10 as fi dat la trilogia LOTR, iar asta inca nu se ridica la nivelul respectiv, dar vedem cum decurge al 3-lea film

18. #3998 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Hobbit 2 Imax ( De abea astept 3 ) . 10/10 .

19. #3999 SP
    Senior Member Csander's Avatar

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Mers, vazut, placut (chiar foarte mult). Actiune cat cuprinde, decoruri interesante, muzica frumoasa, mare plus pentru Evangeline Lilly (chiar daca am inteles ca personajul nu apare in carte, nu am regretat nici o clipa ca au distribuit-o in film). Nu m-am plictisit nici o secunda! Singurul minus ar fi ca s-a terminat tocmai cand devenea mai interesant si trebuie sa astept pana la anul pentru continuare. In rest cuvintele sunt de prisos, nu o sa-i dau nota pentru ca nu are rost.

20. #4000 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hunger Games 2 4/10

Am vazut si eu filmul ieri, mi s-a parut o mare porcarie. Primul mi s-a parut plictisitor, dar asta chiar mi s-a parut prost. Actiunea e complet neinteresata si plina de momente la care te astepti, dialogul e foarte prost si plin de clisee, actori joaca prost iar filmul e mult prea lung. De mult nu am mai vrut sa plec de la un film, dar eram in mijlocul unui rand plin, astfel am stat pana la final.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 200 of 244 FirstFirst ... 100 150 190 198 199 200 201 202 210 ... LastLast