Kick-Ass - 10/10 - cel mai bun film cu super eroi pe care l-am vazut ( [strike]pe langa Batman[/strike] la acelasi nivel cu Batman ).
![]()
Kick-Ass - 10/10 - cel mai bun film cu super eroi pe care l-am vazut ( [strike]pe langa Batman[/strike] la acelasi nivel cu Batman ).
![]()
CLASH OF THE TITANS - 5/10
M-am simtit ca uitandu-ma la hallmark, dar si acolo sunt productii mai valoroase.
3D-ul e doar ca sa iti strice ochii.
NERECOMANDAT (la cinema, doar acasa cand nu stii ce sa faci sa treaca timpul asteptand urmatorul joc)
Iron Man 2 9/10
L-am vazut azi , e destul de dragut pe langa primul care nu m-a impresionat deloc.
@Mika
Ok
Kiss Kiss Bang Bang (2005)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc2NTAzOTYxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNjAxOTIzMQ@@._ V1._SX100_SY114_.jpg@@AMEPARAM@@BMTc2NTAzOTYxM15BM l5BanBnXkFtZTcwNjAxOTIzMQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEP ARAM@@SY114 10/10 un film excelent...si nararea pe care o face Downey poate doar sa imbunatateasca filmul.
Daca nu va cer prea mult... pe langa note, puneti si voi 2-3 vorbe macar. Mai ales cei care nu dau 10/10, ca sa stim de ce![]()
Ai dreptate MonkY,ar trebui schimbata regula,ca si pe ComputerGames,nota + motivul pt. care i-ati acordat acea nota.
Zombieland - 8/10
Filmul a fost ok,chiar amuzant si placut in unele parti,insa la fel ca si celelalte filme cu ZombiE,only pac-pac and no more...
Gin`iro no Kami no Agito (Origin - Spirit of the Past) - Epic/Epic
+opening-ul:
+art, acting-ul, story-ul, sound-ul totul a fost excelent in acest film, superb.
Thanks Devergo for pointing it out to me.
Nu am facut comparatii,insa multi scriu gen Nemo - 10/10,pai justifica dece i-ai dat nota 10,ce rele si ce bune a avut. Am dat un exemplu,nimic mai mult.
HawK, dar de ce nu postezi dupa fiecare episod? Nu ai face post uri mai repede?
Entourage - 95/100
Nu am ce comenta. Un serial superb cu glume si fetite bune. Don't miss it.
observ ca se tot posteaza si seriale proaspat vizionate. ce vreau sa intreb este conform regulilor ? avem topic legat de seriale daca va uitati atentsa nu fiu complet offtopic
Iron Man 2 : 8/10
A avut toate ingredientele pentru a fi un blockbuster, dar devine la un moment dat un pic plictistor.. da, cand e actiune, ramai lipit de scaun, efectele sonore au fost criminale, scenele comice la fel, sam rockwell isi joaca rolul incredibil, mi-a placut la nebunie, o avem pe Black Widow care sunt sigur ca toti baietii au salivat putin cand este ea in prim plan. Per total, a fost un film bun, un pic monoton in comparatie cu prima parte, probabil datorita lauturii un pic mai intunecate a actiunii, a caderii si ascensiunii lui Tony Stark, dar in parerea mea nu le-a iesit asa bine cum ma asteptam. Sau probabil am avut eu asteptari prea mari pentru el. Nu este un Dark Knight killer, dar este printre singurele filme care aproape reusesc. Si pe langa asta, scena after credits. EPIC!!!!!!! doamne, ramasesem pe scaun acolo cu un gol in stomac. Abia astept o continuare a povestii Avengers, care usor usor se leaga intr-un fel cum nu ma asteptam
Supernatural sezonul 5 .
The Vampire Diary sezonul 1.
True Blood sezonul 2.
Heroes sezonul 1.
V sezonul 1.
Bookmarks