The A Team!9.5/10
Un film foarte frumos.Actiune+cateva momente de comedie.![]()
Tocmai am terminat de vizionat filmul "Suck". Ma asteptam la o parodie cu vampiri mai buna, to be honest. L-a salvat insa muzica buna si aparitia lui Henry Rollins, Iggy Pop si Alice Cooper. Nota 7/10.
Well, au mai trecut vreo 2 ore... si inca un film. De data aceasta: Machete. Fanii lui Robert Rodriguez nu vor fi dezamagiti. E facut in stilul sau clasic, si ca de obicei a reusit sa adune niste nume mari (De Niro, Jessica Alba, Danny Trejo, etc.). Cred ca e totodata si singurul film in care imi place de Steven Segal (pt. ca in sfarsit nu-i mai bate pe toti)... iar de Lindsay Lohan nu mai zic nimic. Amen sister ! Nota 10/10 !
Tron Legacy 3D 10/10
+povestea foarte interesanta si complexa
+personajele
+muzicaaa
+luptele
+efectele speciale
+efectele 3D (unele au fost dragute desi au fost foarte putine)
+vehiculele intalnite![]()
In concluzie mi s-a parut un film foarte bun si am fost foarte surprins avand in vedere ca e facut de Disney(am vazut cum au reusit sa distruga filmul Prince of Persia)...demult nu am mai vazut un film asa de bun cu actiune asa intensa
![]()
Season of the Witch
9/10
drăguţ filmul! din aceeaşi categorie ca şi Solomon Kane! şi celor care le-a plăcut acela atunci şi acesta va fi pe placul lor...
Despicable me 10/10
O animatie foarte reusita. Pe langa faptul ca iti starneste rasul si compasiunea fata de personaje, este un film reusit ce merita vizionat de pasionatii genului. Asa ca il recomand cu caldura!
Jodelle Ferland- o acrtiță de nota ZC(little darling
) -ea a jucat și �n Silent Hill.
C�t despre film - NO COMMENT![]()
Buried 20/10
Cel mai bun film pe care l-am vazut,am ramas profund impresionat.
Povestea este geniala,inainte sa ma uit la film auzisem ca toata actiunea se petrece intr-un sicriu si ma tot gandeam cum naiba?toata actiunea filmului de o ora jumate intr-un sicriu...uite ca se poate.
Este un film extraordinar,te tine in suspans,nu e plictisitor tot timpul apar chestii neprevazute,finalul este dramatic insa parerea mea e ca nu puteau face un final mai bun,pur si simplu am ramas cu gura cascata la final.
In concluzie actorul si-a jucat foarte bine rolul,regizorul este un geniu,filmul o capodopera,merita un Oscar.
Trebuie sa vedeti acest film!!!!
![]()
Butterfly on a Wheel 10/10 vazut acum 5 minute pe protv
+ pierce brosnan
+ suspansul
+ cand crezi ca iti dai seama ce se intampla se intampla ceva
+ nu te pune cu nevastata![]()
Turistul (2010) - IMDb
Nota 5/10. Cu siguranta imi pare rau ca l-am vazut la cinema. Este un film de vazut Sambata seara cu familia la ProTv![]()
Night On Earth(1991)
---------------------
Night on Earth (1991) - IMDb
------------------------------------
8/10
----
un film fain din toate punctele de vedere....merita vazut....
Cum s-o dai sa fie bine?/ The dilemma 6/10
Mi-a placut filmul. Subiectul este foarte folosit dar nu s-a tras prea rau de el. Mai merge un filmulet. Cateva faze amuzante, cateva faze triste. De fazut la cinema doar daca va plictisiti acasa.
the tourist 5/10
nimic interesant/ nou/ atractiv in aceast film! Aceasi ideuta ca si in restul 999 de filme din aceasi categorie (thriller film) am avut niste asteptari la filmul asta si sincer ma dezamagit in toate...
Acum vad de unde Megan Fox a �nvăţat sa joace... de la Angelina Jolie ca sincer şi asta �n filmul asta este doar smile and wave că nu face nimic şi Johnny Deep parca nu avea chef de filmul asta, asa de fals mi s-a părut ca joacă... scenele de acţiune sunt trase de par şi povestea este asa de neoriginala �nc�t ţi-ai dori sa nu se fi făcut filmul asta...
De ce m-am uitat la el? pentru ca iubita mea ma ruga sa mergem la cinema la el şi sincer am preferat sa �l descarc... şi bine am făcut... nu il recomand dec�t celor care CHIAR nu au la altceva la ce sa se uite...
pai si eu iti recomandam sa il vezi acasa, iti dai seama ce sex nebun poti sa faci uitandu-te la el.
Ps: e o gluma, nu ma pot abtine de la postul tau cu 300. asta e ultima.![]()
sincer nu prea e cazul ca asa am adormit la el... măcar 300 era ceva de capul lui... dar la asta nu e cazul... pace out...
Poate daca avea mai multi sani de barbati, ca in 300, te tinea prietena ta treaz cu o partida nebuneasca.
Tine minte pentru viitor. Ruleaza in paralel filmul 300. Daca vizionezi un fil prost, apesi doua butoane si apar in fata sanii masculini. Deci prietena ta o sa sara pe tine. Succes garantat!![]()
Deja cand a zis ala ca are final dramatic a stricat gustul tututor care aveau de gand sa-l vada.Si eu l-am vazut acum si spre nesurprinderea mea nu am fost surprins de final datorita lui ''thespider''.Sa modifice un admin postul tau, macar sa bage acel chenar in spoiler dar e cam la mintea gainii ca isi da seama de final un om care a apucat sa vada postul tau si o parte din film, ii strici tot farmecul, nu poate sa aiba alta consecintadecat cea de care a avut parte, avand in vedere in ce mediu se petrece filmul.
Vampires Suck - 2/10
Cea mai proasta parodie facuta vreodata chit ca urasc Twilight. I-am dat totusi 2 in loc de 1 pentru o faza destul de amuzanta... cea cu "Black Eyed Peas" pt cei care au vazut filmul lol
a vazut careva noul remake de la I Spit on your Grave? ca pe mine ma cam lasat rece pana in maduva oaselor... 10/10 totusi... dar sincer nu as vrea sa-l mai vad din nou...
nu va uitati la el cu iubita ca s-ar putea sa va paraseasca... film fain de uitat cu baietii dar nu cu fete...
plot pentru cei care nu l-au vazut si nu stiu despre ce vorbesc: ''Filmul prezintă povestea terifiantă a unei fete de oraş, interpretată de Sarah Butler, care �nchiriază o casă izolată undeva la ţară pentru a-şi scrie un nou roman. Numai că totul se schimbă atunci c�nd este atacată şi abuzata sexual/batjocorita tot la fel si umilita ca o _______"
vizionare placuta....
Bookmarks