Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 184 of 244 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 ... LastLast
Results 3,661 to 3,680 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3661 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Ultimul film vizionat

Quote Originally Posted by Malach HaMavet View Post
    Hotel Transylvania...(intr-un final am vazut si eu filmul asta) deci spun de pe acum! Daca ar fi facut astia cu stilul de la genericul de final! Cred ca as fi dat nota 100filmului asta dar asa ii dau doar un 8/10 Mi-a placut filmul enorm dar consider ca stilul de la generic s-ar fi potrivit mai mult temei, decat animatia cu care ne-a fost prezentat acesta animatie. In rest pot sa spun ca a fost placut de interesant filmul si amuzant. Mi-a placut ca masina lui Dracula are numere de Romania
    PS: sunt in sesiune si nu am ce face

Cu mainile curate (1972) primul fin din seria cu nenea comisar Moldovan care defapt nu apare in primul film (WTF???) in rest filmul a fost placut! Sunt curios cum sunt restul de filme...
    Nu are nicio treaba filmul "Cu m�inile curate" cu Moldovan, nici in "Ultimul cartus", in cele doua filme personajul principal e comisarul Roman, iar in plan secund Miclovan. Comisarul Moldovan a aparut mai tarziu(Un comisar acuza) dupa ce Nicolaescu s-a consultat cu fostul mare scriitor Eugen Barbu. Sa le urmăreşti in ordine pt ca au legatura, acţiunea din "Ultimul cartus" incepe cu sf�rşitul din "Cu m�inile curate"

LE filmele in care apare Moldovan sunt :�Un comisar acuză�(1974), �Revanşa� (1978), �Duelul� (1981) şi �Supravieţuitorul�, acesta din urmă fiind realizat la mare distanţă de cele precedente - �n 2008, cel din 2008 mi s-a parut un film ft slab si cu o distribuţie...Ileana Lazariuc si Viziru "gaz pe foc"

2. #3662 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Death Race 3 INFERNO

sincer nu a fost rau! Citisem ca ar fi nashpa... cei drept parca nu avut aceasi mandrie ca primele doua, parca ceva i-a lipsit! Dar intr-un final pot sa zic ca mi-a placut... 7/10

Attached Images Attached Images death-race-3-inferno-dvd-cover-47.jpg

3. #3663 SP
    unul inainte de culcare!Hitchcock (2012) 10/10 nu cred ca mi-a facut o atata placere cum mi-a facut acest film sa ma uit la el! Cap coada... si Anthony Hopkins joaca genial de fain in acest film. Nu-mi vine sa cred ca a putut sa-mi placa filmul asta.
    Attached Images Attached Images 133936.56397769.jpg

4. #3664 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Escape from Alcatraz 1979, un film bun, 8/10
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1357830469959.jpg

5. #3665 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Seven psychopaths, probabil sunt mulţi care au o parere buna despre acest film...De la mine primeste un 6, pare o copie slaba dupa filmele lui Tarantino

6. #3666 SP
    Stolen (2012)
    Filmul copiaza formula lui Taken, care defapt e formula lui DIE HARD 4 (salvarea unui membru de familie)! Ei bine dupa Liam Neeson &
    Bruce Willis
    e timpul lui Nicolas Cage sa faca pe salvatorul de membri de familie Cum e filmul? ei bine daca ati vazut filmele mentionate mai sus... atunci o sa va placa si asta! 7/10
    Si il prefer mereu pe Nicolas Cage in locul lui Liam Neeson! Nu stiu de ce dar actorul ala nu-mi place de nici o forma
    Attached Images Attached Images stolen-2b-25282012-2529.jpg

7. #3667 SP
    Ultimul cartus (1973)

9.5/10 Comentarii? Nu prea! Un film bun de razbunare cu gangsteri si politisti! Mi-a placut ce sa zic! Urmatorul va rog

Un comisar acuză(1974)???
    Attached Images Attached Images max1165132363-frontback-cover.jpg

8. #3668 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Django Unchained, un film ft. bun, recomand 9/10. Mi-a placut ft. mult Christoph Waltz
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1358035483785.jpg

9. #3669 SP
    Frankenweenie {2012}
    aproape a scos o lacrima de la mine! Foarte frumos filmul asta a lui nenea Burton! Care prin acest film aduce omagii marilor filme clasice cum ar fi: GODZILLA, GREMLINS, BATman (??) dar un film placut de comedie! In ultima perioada am prins numai filme bune... 2013 a inceput cu dreptul in materie de filme vizionate de mine!
    nu-i voi da nota pt ca nu stiu ce nota sa dau! Zic doar ca mi-a placut
    Attached Images Attached Images wivkh31703.jpg frankenweenie-frankenweenie-32937404-1600-1200.jpg

10. #3670 SP
    Member SkyBorg's Avatar

Project X - ei bine... a 3-a oara in 3 zile. Xvid, DVD, BluRay. Am simtit nevoia sa vad acest film la o calitate cat mai buna si cu sonorul cat mai tare. In ochii unui baietel care tocmai a implinit 14 ani, acest film este o capodopera, merita oscarul! Intotdeauna am fost mai curajos si putin mai tupeist( cateodata nu este o calitate) si am incercat lucruri cat mai nebunesti deci filmul asta l-as putea vedea si de 10 ori ca nu m-as plictisi. Inca mai rad la fazele amuzante, inca mai am emotii la cele emotionante. Dar in ochii unui adult casatorit si cu copii( scuzati cacofonia) acest film probabil este un exemplu extrem de prost pentru adolescentii din ziua de azi. Din partea mea primeste un 10+ insa am vazut si persoane care i-au dat un 4. Astept si parerea voastra... poate sunt eu de vina

Sent from my U8815 using Tapatalk 2

11. #3671 SP
    Member TheSpider's Avatar
    l-am vazut. e dragut pt genul asta de filme, amuzant , o comedie destul de buna. gagici misto. i-as da un 7. totusi nu pot sa dau o nota mare ca la filmele cu adevarat bune. dar pentru categoria din care face parte e foarte bun

12. #3672 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    You must be joking...
    Tudyniuz, read my signature !

---------- Post added 15-01-2013 at 02:58 PM ----------

Am vizionat de curand 50/50 .
    So ... the guy gets cancer then he makes you laugh, and then he makes you feel like a bastard for laughing.

13. #3673 SP
    Member Mariush's Avatar
    Seven Psychopaths (2012) - IMDb > 8.5/10

Personal, mi s-a parut un film foarte bun. Nu-l pot include in categoria capodere, insa Christopher Walken face un rol de exceptie.

14. #3674 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Ong-bak (2003) - IMDb - Film: Ong Bak (Luptatorul Muay - Thai) - nota 8/10
    Personal, mi-a placut. Este un film cu o poveste simpla, lineara si compenseaza prin schemele de bataie. Il recomand pentru pasionatii de filme cu batai si nu numai.

Ong bak 2 (2008) - IMDb - Film: Ong Bak 2 - nota 9/10
    Acesta mi se pare cel mai bun dintre toate 3. Are o poveste mai complexa, trebuie sa fi atent la film, schemele de lupta sunt mult mai evoluate. Recomand 100%

Ong Bak 3 (2010) - IMDb - Film: Ong Bak 3 - nota 8.5/10
    Aceasta parte este continuarea de la Ong Bak 2. Trebuie vazut pentru a intelege toata poveste si pentru a afla ce se intampla dupa finalul din al doilea film
    Recomand toate filmele, cred ca nu sunt o pierdere de timp, mai ales ca joaca Tony Jaa.
    Enjoy!!!

15. #3675 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by SkyBorg View Post
    Project X - ei bine... a 3-a oara in 3 zile. Xvid, DVD, BluRay. Am simtit nevoia sa vad acest film la o calitate cat mai buna si cu sonorul cat mai tare. In ochii unui baietel care tocmai a implinit 14 ani, acest film este o capodopera, merita oscarul!
    oscarul ? really ? really ?

e un videoclip lung de o ora juma'. e doar ok.

16. #3676 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce-am vazut in ultima vreme (din lipsa de timp nu am cum sa fac niciun review mai complex) si merita mentionat (au mai fost cateva dar nici nu le mai tin minte):

Frankenweenie - 8/10

Sunt mare fan Tim Burton (cred ca i-am vazut toate filmele - in proportie de 90%), am vazut originalul acum multi ani iar asta mi-a placut la nebunie, mai ales ca este facut cu iluminare reala, prin acelasi procedeu (stop motion animation) ca si The Nightmare Before Christmas (unu din filmele mele preferate).

Branded - 8/10

Pentru pasionatii de advertising (ca mine), acest film este genial. Un film despre ce inseamna o strategie de marketing la nivel inalt, cum ne afecteaza direct si o vizualizare foarte bine realizata a brandurilor. Are cateva scene complet inutile si fff ciudate, dar per total, este un film foarte bun. Graft, te stiu pasionat si ti-l recomand cu cea mai mare caldura.

Hotel Transylvania - 7/10

Am auzit foarte multa lume incantata de aceasta animatie si enorm de multi mi l-au recomandat. Ca realizare, cam lasa de dorit, glumele sunt destul de ok (unele), caracterele mi-au placut cum au fost realizate, vocile foarte bune si bine alese, dar parca doar atat...parca asteptam acel ceva sa se intample sa ma faca sa rad pana nu mai pot si...nimic. Destul de sec.

The Amazing Spiderman - 8/10

Pot spune ca este uimitor de bun. Din ce asteptari aveam si din auzite, filmul ar fi trebuit sa fie o mizerie, dar uimitor, a fost chiar bun. Personajele sunt mult mai bine conturate, infinit mai bine jucate (fata de trilogia precedenta), Spiderman (la fel ca in filmele lui Nolan) este mai uman, efectele 3D au fost destul de bine realizate (cu mici scapari) si per total, un film cu super eroi mai mult decat decent. (am putut sa fac si comparatia pentru ca fix cu cateva ore inainte il prinsesem pe primul din trilogie pe TV )

The Samaritan - 7/10

L-am prins pe TV, un film de care nu auzisem absolut nimic inainte si pot spune ca este chiar ok. O actiune foarte buna, mult suspans, aduce foarte mult a film noire, interpretare buna din partea lui Lamuel L Jackson si un scenariu bine pus la punct. Chiar merita.

Djago Unchained - 9/10

L-am lasat la urma tocmai pentru ca m-a dat pe spate Nu sunt fan Tarantino, din punctul meu de vedere (si este doar o parere personala), niciunu din filmele lui nu merita mai mult 6-7. Dar asta...ASTA... Pur si simplu superb. Scenariu bine pus la punct (nu extraordinar) filmat in stilul filmelor western / cu karate din anii '70, acelasi stil de muzica, dar ce mai impresionat lucru este interpretarea. Fratilor, Christoph Waltz face un rol memorabil. L-am adorat din primul minut. Este un actor absolut fantastic. Jamie Foxx si Leonardo DiCaprio fac alte 2 roluri memorabile. E o placere sa-i urmaresti si desi tine 2:45h, te uiti cu drag si nu stimti cand trece timpul. In alte roluri putem gasi pe Samuel L Jackson (cu un rol foarte bun), Don Johnson (cu o pasiune incredibila), Jonah Hill (un rol foarte scurt) si chiar pe insusi Tarantino.
    Nu ezitati. Este superb.
    Attached Images Attached Images frankenweenie-frankenweenie-32652167-1163-864.jpg branded.jpg hotel-transylvania-06.jpg amazing-spider-man-2012-upcoming-movies-28934545-1024-768.jpg samaritan-dvd-cover-93.jpg djangounchained_t607.jpg

17. #3677 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Argo(5/10)...stiu ca a luat globul de aur, dar m-a plictisit, sper sa nu ia oscarul, django e muuuuuult mai bun.
    @razvan am aceeaşi parere despre filmele lui tarantino, sa urmaresti si argo cand ai timp, chiar sunt curios care este părerea ta

18. #3678 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Malach HaMavet View Post
    Stolen (2012)
    Filmul copiaza formula lui Taken, care defapt e formula lui DIE HARD 4 (salvarea unui membru de familie)! Ei bine dupa Liam Neeson &
    Bruce Willis e timpul lui Nicolas Cage sa faca pe salvatorul de membri de familie Cum e filmul? ei bine daca ati vazut filmele mentionate mai sus... atunci o sa va placa si asta! 7/10
    Si il prefer mereu pe Nicolas Cage in locul lui Liam Neeson! Nu stiu de ce dar actorul ala nu-mi place de nici o forma
    Singura asemanare intre Taken si Die Hard este ca sunt filmate cu o camera. Iar sa zici ca Nicolas Cage este mai bun ca Liam Neeson... trist (nu zic ca Cage nu este un actor simpatic, zic doar ca Nesson este genial). Nu mai iti iau in considerare recomandarile si notele in viitor.

ON: Project X - Din punctual meu cand aveam 14 ani - nota 7. Din puncul meu de vedere acum la 28 de ani - 5. Ma asteptam as iasa mult - mult mai adevarata petrecerea. In afara de cateva chestii tipic Warner Bros (gen dealer-ul care vine "in flacari" si face show) nu vad cu ce este atat de iesita din comun.
    The Campain - Nota 6. Bunicel... a avut cateva faza la care am ras (Will si Zach au fost combinatia aproape perfecta).
    The Hobbit - Nota 8.5 - Dau nota maxima coloanei sonore, regiei, efectelor si total opus dau nota pentru actori si poveste. Am adormit pe scaun in cinema cu bale la gura care se scurgeau pe ochelari lor 3D care a trebuit sa-i cumapar (cred ca e specific Constanta asta) dar m-a trezit CO. cand au inceput sa cante piticii dupa o buna ora. Urmatoarele doua ore au mers cat de cat. Daca "bosu" din acest film va fi si el activ atunci presimt o trilogie buna, dar daca va fi ca si ochiul ala prost care sta 9 ore in turn si nu face nimic atunci trist.
    Takken 2 - Nota 7. Te astepti la tot ce urmeaza daca l-ai vazut pe primul dar nu iti pasa si il savurezi fara intrerupe spargand samanta.
    House at the End of the Street - Nota 7. Este ok daca ai pop-corn si 2L de Cola.
    Django Unchained - Nota 9. Nota care o dau pentru cum au jucat actorii si pentru CAST nici de cum pentru poveste.

19. #3679 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    @razvan am aceeaşi parere despre filmele lui tarantino, sa urmaresti si argo cand ai timp, chiar sunt curios care este părerea ta
    E pe lista. Daca am timp in weekend, cu siguranta il voi viziona. Il astept de cateva luni bune. Ma intereseaza in primul rand subiectul (stiu despre caz de multi ani si m-a pasionat). Sper sa fie ok.

20. #3680 SP
    si tu sa dai nota asta la THE HOBBIT... trist chiar foarte trist!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 184 of 244 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 ... LastLast