Unstoppable - 8/10 :yes:
Dintre toate filmele care rulau la cinema, acesta cred ca a fost cea mai buna alegere.
PS: Suspansulnu estenu mi s a parut asa exceptional cum zice Laurentiu. Daca vrei suspans te uiti la Paranormal Activity :).
Unstoppable - 8/10 :yes:
Dintre toate filmele care rulau la cinema, acesta cred ca a fost cea mai buna alegere.
PS: Suspansulnu estenu mi s a parut asa exceptional cum zice Laurentiu. Daca vrei suspans te uiti la Paranormal Activity :).
Daca nici in Unstoppable nu este suspans inseamna ca m-am uitat prea mult la Tom si Jerry cand eram mic. Daca tot vrei sa dai un exemplu de un film cu suspans deosebit macar da si tu un exemplu bun si nu o mizerie ca Paranormal activity :) Nu lua nimic personal din ce am scris.
Frozen 7/10
Scott Pilgrim vs. the World- 2/10 :no::-&
un film stupid, fara sens.
Scott Pilgrim vs. the World - :yes:
Nu vad cum, daca esti si gamer asa cum presupunem din moment ce te afli aici pe forum, sa nu iti placa filmul asta.
Super niveluri, super boss battles, super grafica si gameplay, are pana si poveste.
Recomand vizionarea lui pe multiple dificultati, pe veteran e criminal de greu @-)
Excelent!
LE: pesonajul principal chiar e RonanN1, daca va spune ca nu e el sa nu il credeti.
Mary and Max 10/10:yes:(Un desen mai ciudat. Mie mi-a placut foarte mult :D).
@devilbringer: daca scott pilgrim nu ti-o placut, the hangover cum ti s-o parut ?
3:10 to Yuma 10/10
The Experiment 10/10
In filmul asta se vede adevarata natura umana si anume faptul ca suntem pana la urma niste animale...
Catch me if you can
Un film ieșit din normal, un film genial, un film de NOTA: 10
Frozen - 8 / 10
Un film terifiant. O atmosfera incredibila, stricata putin doar de interpretarea mediocra a actorilor. Un film care ar fi meritat mai multa atentie decat a primit. Este...wow... nu am cuvinte.
Chiar este ceva ce se poate intampla si te pune pe ganduri.
Frozen (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc5MTg0ODgxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwODEzOTYwMw@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTc5MTg0ODgxMF5BMl 5BanBnXkFtZTcwODEzOTYwMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
Scott Pilgrim vs. the World - :yes:
Un film retardat.
Un film retardat la care am ras.
Un film retardat la care am ras de m am ca*at pe mine (la figurat).
Inca nu sunt 100% sigur daca am ras datorita fazelor din film, din cauza rasetelor prietenilor, sau fara nici un motiv, dar stiu sigur ca nu am mai ras asa de mult la un film de foarte mult timp.
PS: Ramona Flowers chiar e buna ;))
Easy A - 7 / 10
Un film interesant. Un film clasic, cu si despre adolescenti si "problemele" lor. Nu merita pierdut timp si bani la cinema. Merge vazut acasa, cu prietena.
Easy A (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE1MzU1Mjg1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDc3NDQ2Mw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjE1MzU1Mjg1OF5BMl 5BanBnXkFtZTcwNDc3NDQ2Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
:clock:Star Trek (1979 - 2009)
Attachment 84160 Attachment 84161 Attachment 84162 Attachment 84163 Attachment 84164 Attachment 84165 Attachment 84166 Attachment 84167 Attachment 84168 Attachment 84169 Attachment 84170
Filme de nota ZECE! =D>
Atat generatia cu Kirk, Spock, Scotty cat si generatia cu Picard, Data, Geordy au jucat excelent.
Dr. Parnassus - 7/10 - Filmul nu e rau deloc, dar nu e pentru toata lumea. In mod cert cine a savurat aventurile Baronului Munchausen o sa se distreze si aici. Rol magistral facut de Christopher Plummer /steals the show/, dar si de raposatul Heath Ledger /foarte pacat ca s-a dus, avea un potential urias :(/. Grozava gaselnita lui Gilliam pentru a duce la bun sfarsit filmul =D> Miercuri urmeaza 2nd screening.
Frozen - 8.5/10 :yes:
Superb film. Daca avea actori mai buni primea un 10.
Sorcerer's Apprentice - 6 / 10
Un film mediocru, daca-i pot spune asa. Este bun dar doar atat. Efectele speciale sunt destul de bine realizate. Nicolas Cage este un actor exceptional. Pacat ca este obligat sa accepte orice rol i se ofera pentru a iesi din impasul financiar in care se afla. Iar Monica Bellucci este in continuare superba.
Genul de film difuzat joi sau vineri seara pe Pro TV. Dar atat... Este doar un film pentru copii.
The Sorcerer's Apprentice (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDY3NzQ0NjYxM15BMl5BanBnXkFtZTcwMDkzODM2Mw@@._ V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BNDY3NzQ0NjYxM15BMl 5BanBnXkFtZTcwMDkzODM2Mw@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPAR AM@@SY140