Pe asta ce ai mai facut? Ai gatit, ai spalat pe jos? Mai e bun de sex?
Pe asta ce ai mai facut? Ai gatit, ai spalat pe jos? Mai e bun de sex?
Zombieland - 7/10 - Dead Rising cu Woody Harrelson in rol principal :zombieleft: Nu i-am dat o nota mai mare din cauza ca povestea lipseste cu desavarsire, dar asta nu inseamna ca nu e o parodie excelenta =D>
PS: Did I mention who sings the intro song? :rulez:
http://www.youtube.com/watch?v=vD4evzAL1no
Pulp Fiction 9.5/10
@boga
G|---------------|-19-18-17-16~--h19h16---------19--------------|
D|---------------|-----------------------17-16------------------|
A|---------------|---------------------------------17-16~--/----|
E|-2-2--2-2--0~--|-------------------------------------------0--|
:rulez:
Salut ! Imi puteti recomanda niste filme cu caini ?? Am vazut "Marmaduke" si "Cats vs Dogs" .
Acum ma uit la "Marley and me" si e destul de dragut daca iti plac filmele comedie de familie.
Scooby Doo 1 si 2 ?
Fallen Trilogy... Tv series of movies... 8/10
dragut dar sincer efectele sunt uneori cam facute de cineva de 5 anisori... si actorii unii sunt OK dar altii parca prea te scartaie pe urechi
Recomand celor care le place genul... adventure cu action combinate si nu prea ai la ce sa te uiti...
Saw 3D - 7 / 10
Povestea este buna, clarifica foarte multe lucruri din filmele precedente. Din pacate, actorii nu s-au ridicat la renumele seriei, iar sangele a fost foarte prost realizat, la fel si cateva efecte speciale.
Per total, un thriller bun, pe alocuri scarbos cu atmosfera buna.
ca un mare minus, nu am inteles ce treba au afisele de prezentare cu filmul.
Ador seria Saw, dar trebuie sa recunosc faptu ca acest film este destul de slab.
Puzzle mortal 3D (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI0NTEwNTgwNF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDM5MTU5Mw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjI0NTEwNTgwNF5BMl 5BanBnXkFtZTcwMDM5MTU5Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
300 9/10
Inception 10/10 =D>
Inception 9.5/10
E un film care te tine lipit de televizor pret de cateva ore,dar care necesita toata atentia!
In princiu actori buni,o idee indrazneata,mai pe scurt un film bun!
Pulp Fiction - 9/10 - This motherfucking movie deserves this score. Got it, nigger ? Fuck.
=D>
TRON: Legacy - 9/10
Million Dollar Baby - 9.5/10
Salt - 7/10 - Surprinzator de bun, cel putin pentru mine. Dupa ce am citit in general numai lucruri negative despre el, am ramas destul de surprins de cat de ok a fost, per total, filmul. Povestea mi s-a parut buna, jocul actorilor foarte ok, singurul aspect cu adevarat negativ fiind scenele de actiune adesea trase de par.. exagerat de mult. Poate ca daca Salt ar fi semanat mai mult cu Bourne decat cu Bond ar fi iesit ceva si mai bun.
Mi-a placut in mod special finalul, mai ales ultimul anunt referitor la