Vasul ca vasul... Dar mai moare inca un DiCaprio?
Eu am vazut ieri pe nu stiu ce post, Vacancy a fost destul de bun. Un horror cat de cat reusit.
Vasul ca vasul... Dar mai moare inca un DiCaprio?
Eu am vazut ieri pe nu stiu ce post, Vacancy a fost destul de bun. Un horror cat de cat reusit.
Tot ce zboara se mananca in ziua de azi...:)
Filmul ce are la bază aceste evenimente -> Valkyrie
Valkyrie (2008)
...tocmai l-am vizionat. Le recomand pachet (sunt explicate unele erori �n documentar precum și c�teva secrete ce, evident, nu apar �n film).
Ce să zic...de c�teva ori (la c�teva replici) pur și simplu am rămas @-)
Quote:
Col. Claus von Stauffenberg: Look them in the eye. They'll remember you.
Quote:
Adolf Hitler: Do you recognize my voice?
Major Otto Ernst Remer: Yes, my fuhrer.
Nota 10! =D>
Așa da!
X-men origins: Wolverine - SLAB, foarte slab filmul! Dialogurile parca au fost scrise de un om in metrou spre servici si povestea in sine pare mult prea tampita.
ii dau un 6/10 ..cred ca are nota mai mare daca te uiti la el pe mute si fara subtitrari!
Un documentar foarte interesant: History Channel - The Antichrist
...e și rom�nia prezentă =D>
Nota 10!
Ronane, da tu dai la toate 10/10?
La Valkyrie ai uitat sa precizezi ca Tom Cruise n-are nici o treaba cu rolul ala.
It's All Gone Pete Tong 10/10
Foarte tare filmu.Cu ocazia asta am inceput sa ascult house.Pana acum consideram ca house a fost inventat pt "strutzi" dar m-am inselat.
Exact...si eu am vrut sa vad filmu ala si exact atunci am zis ca eram cu un tovaras ''asta e ultimul actor care s-ar potrivi pt rolul asta''.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
YES MAN-superb
NOTA 9.5
Este vorba despre un tip care are o viata banala, sta numai in casa si se uita la filme, nu se distreaza, nu iese cu prietenii pana ii recomanda cineva sa se duca la un curs unde trebuia sa faca un legamnt si la orice intrebare sa raspunda cu da.
Normal Adolescent Behavior :x
10/10 l'am vazut de 5 x :X
Off: in Titanic 2 o sa joace Chuck Norris si o sai salveze pe Toti >:)
fast and furious 4
Crank 2 - High Voltage
Crank 2
Eu ii dau un 8.
Jason Statham continua seria de adrenalina din primul film cu acelasi nume,si mai mult,isi face singur cateva cascadorii.O sa va tina atenti pe toata durata filmului.
...tot un documentar =D>:
National Geographic: Hitler And The Occult
Te cam pune pe g�nduri :-?
Nota ZC!
Dirty Deeds (2005) - 8 - o comedie OK si doar finalul tras un pic de par.
Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999) - 8.5 - Stupid Imperialist Pig! lol
Yes Man (2008) - 9 - Zooey Deschanel ftw!!! :x
Si nu chiar un film am reusit sa termin toate cele 4 sezoane al serialului Weeds (2005). Mi s-a parut foarte bine realizat si mi-a placut cum a abordat subiectul. And again, Zooey Deschanel ftw :D.
Un alt documentar =D>:
Discovery Channel - NextWorld: Future Intelligence
...�l recomand tuturor userilor (�n special lui trickz :drive:).
Nota ZC!
The fast and the furious 4 film destul de bun
Nota 8
X-Men Origins: Wolverine (2009) - 10/10 - Si eu ca Ron dau nota mare daca imi place, desi asta sincer mi-a placut. Da, sunt si super fan X-Men. Abia astept in 2010 X-Men: First Class si in 2011 X-Men Origins: Magneto. :D
Ghost in the Shell (1995)
Nota 9.6
Practic,este cel mai bun film de animatie existent.