Watchmen (2009)
un film excelent,recomand :rulez:
nota imdb-7.9/10
nota mea 10/10
Watchmen (2009)
un film excelent,recomand :rulez:
nota imdb-7.9/10
nota mea 10/10
(2009) WWE - The Rise And Fall Of WCW =D>
...un documentar EXCELENT! =D>:-B(7 discuri)
(2009) Ancient Aliens [Documentary]
No comment! @-)=D>
Dawn of the Dead 10/10
Cel mai bun film cu zombi.:gun::sniper:
srry . ma gandeam ca majoritatea lati vazut , ca a aparut de ceva vreme . si nu stiu cum sa pun butonu ala pt spoiler :-S. poate ma ajutati voi un pic :P. tocmai am terminat de vazut You don't mess with the Zohan....againlol (filmu meu preferat:x) . ce sa mai zic ? 11/10 , 7 stele , 5 bulinutze . super tare comedia . acuma ca l-am vAzut si am ras bine din nou , ma pot duce la somn . nbI-|
Watchmen-pur si simplu o capodopera..
(2005) The Self Destruction of the Ultimate Warrior [Wrestling-Documentary]
Un documentar și o lecție de viață...
Next Day Air - 9 .
Angels and Demons (EXTENDED)
=D>
Inglourious Basterds - 10/10
Harper's Island - Season I (Multumiri lui DeadlyGod pentru recomandare)
Mai am 3 episoade si il termin :)
Attachment 32967
Harper's Island" este un serial tv horror/drama, al carui subiect principal il reprezinta o serie de crime misterioase. Un grup de prieteni si rude participa la sarbatorirea unei nunti pe o insula retrasa si pitoreasca din Seattle, insula ce este cunoscuta datorita unor crime misterioase ce au avut loc acum sapte ani si care pana in prezent nu au fost elucidate. Suspanul se atenueaza atunci cand invitatii mor unul cate unul, aducand un nou sens expresiei "Pana cand moartea ne va desparti". Doar cativa vor supravietui. Intrebarea este: criminalul s-a intors sau altul este vinovatul?
District 9 - Nota 7
Un film ce pare a fi fara substanta, am vazut doar violenta inutila.
Ii dau 7 pentru unele efecte.
M-am uitat la el doar din curiozitatea de a vedea ce a realizat Neill Blomkamp, personajul care initial trebuia sa regizeze filmul dupa Halo.
Chiar sunt curios, cei care l-ati notat atat de bine ce v-a placut asa mult?Quote:
After the feature film based on the Halo (2001) (VG) video game series which was to be directed by Neill Blomkamp fell through, producer Peter Jackson went to Blomkamp and offered him $30 million to make whatever he wanted. The result was this film.
X-Men origins Wolverine 10/10..superb filmul:rulez:
Cum sa nu devi American - 10/10 :x
Bestial