Exam 9/10
Low budget gem
Exam 9/10
Low budget gem
Kingdom of Heaven - 9/10
Este de apreciat, mi-au placut �n mod deosebit unghiurile de filmare, sunetul și inițierea personajului, dacă urmăriți �n mod deconectat acest film este foarte probabil să nu �nțelegeți mare lucru.
RED - 7 / 10
Un film de actiune bun, presarat cu putina comedie. Interpretare buna (era si cazu la ce actori de prima mana sunt in el). Mai multe lucruri nu are rost sa spun, ca s-au tot spus. E bun de vazut acasa. E interesant filmat pe alocuri.
Greu de pensionat (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMzg2Mjg1OTk0NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ4MTA3Mw@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMzg2Mjg1OTk0NF5BMl 5BanBnXkFtZTcwMjQ4MTA3Mw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
The Town - 9/10
Un film ce merita vizionat, pentru interpretarea actorilor si pentru story-ul foarte interesant. Fiind si un impatimit al filmelor ce abordeaza spargeri de banci m-am uitat cu placere la pelicula regizata de Ben Affleck. Tensiunea si actiunea nu lipsesc nici ele, asa ca: don't miss this one!
True Grit (2010) - 9.5/10
Foarte foarte bun filmul, n-am mai vazut de ceva vreme un western bun. Actorii sunt la inaltime si un mare plus al filmului e ca se formeaza o legatura intre personaje si spectator... ceva rar la filmele din ziua de azi. Recomand!
Despicable Me - 10+
http://toyxplosion.com/wp-content/up...picable-Me.jpg
+comedy
+family
+imblanzirea unui infractor
-Nothing
Kung Fu Hustle
9/10
draguta comedie...
Tangled 10/10
a fost distractiv... dar totusi prea de copii... si ce naiba avea calul ala zici ca era catel
Trilogia Lord of the rings bluray versiunea uncut - 10/10
Printre putinele filme care merita 10/10 in opinia mea deoarece au o anume calitate: le poti vedea de 10mii de ori fara sa te plictisesti si in loc sa zici ceva de genul "a, stiu ce se intampla aici, skip" zici "ador partea asta!". Astea-s filmele de nota 10. Plus ca le-am vazut uncut deci multe scene erau noi :D
o animatie foarte reusita si amuzanta in acelasi timp.. productia fiind dream works creatorii lui cunoscutul shrek.Vi-l recomand cu placere
:-?? Nu stiu sincer care e diferenta, treaba e ca filmele sunt bluray si sunt si scenele taiate. Adica 100% ce au filmat ei.
N-a fost lansat extended edition in format bluray(US sau EU), nu exista uncut version doar theatrical si extended.
Gulliver's Travels 3D - 3/10 - plictisitor, cam aiurea, tras de păr, și cu un 3D de tot rahatul. mai bune sunt clipurile 3D de pe YouTube...
An education 10/10
Un film excelent ce expune o lectie de viata extrem de importanta pentru orice tanar/a.
Step Up 3 - 8.5/10
Mi s-a parut mai bun al 2lea.
care este diferenta? asta este:
Fellowship of the rings:
Theatrical:
178 minutes
Extended Edition:
208 minutes
THe two towers:
Theatrical:
179 minutes
Extended Edition:
223 minutes
THe Return of the King:
Theatrical:
201 minutes
Extended Edition:
251 minutes
"Peter Jackson has said that the Extended Editions were in development for Blu-ray and would be released in conjunction with the planned theatrical release of The Hobbit (care inca nu se va stabili cand se va lansa... deci cred vom astepta mult si bine...)."
wikipedia.org
Nu la aia ma refeream cand am zis care e diferenta, citeste cu atentie. Ziceam intre extended version si uncut, desi sunt acelasi lucru...
ok... ok... greseala mea... iertare...
The Tourist - 8/10
M am prins de stou inainte sa mi zica ei, si nu mi place asta la un film.