-
1 Attachment(s)
Knowing (2009) - 7/10 - exeemplul perfect de o idee buna cu un sfarsit prost.
-
Terminator Salvation - 7/10: Mult mai bun decat ma asteptam initial.
Horsemen - 4/10: Cam slabut si... previzibil, mai ales la sfarsit
-
2 Attachment(s)
Tocmai am terminat de vazut cele 3 sezoane din Veronica Mars. Mi s-a parut o serie excelenta cu o protagonista feminina foarte complexa. Recomand cu caldura (and I really mean it) oricui. Din pacate a fost anulata seria (deh, Desperate Housewives era de 10 ori mai urmarit) si intr-un fel a ramas neterminata, dar un film este promis in curand.
Veronica Mars (2004) - 11/10.
PS: Favourite character: Logan ALL THE WAY! That evil smile 8->.
-
1 Attachment(s)
Transformers : Revenge of the Fallen 10/10
Un film superb mai ales daca ati vazut primul si sunteti fan Transformers ,3 motive ca sa vedeti acest film
1.Megan Fox :x
2.Transformers
3.Actiune non-stop
-
Transformers, revenge of the fallen.
- mare: desi avanpremierea era programata la cel putin 3 cinematografe, la unul (H Multiplex) am primit o scuza gen "ne pare rau, nu se poate difuza azi filmul), cand am plecat spre cel de langa tineretului, incepuse la 19 si era deja 21, singura solutie a ramas la plazza. Acolo, surpriza: singurele locuri libere au ramas... in primul rand. WOHOOOOO. Deja nu mai conta pretul de 29.90lei pe bilet. Ihahaa :X
- mic: analizat subiectiv, din punct de vedere al post-procesarii, filmul mi se pare repetitiv, mai ales spre sfarsit. Deja nu mai avea nimic interesant. Am inteles partea cu bang bang bang dar totusi...
- cel mai mic: Optimus Prime. De cand injura? De cand e razbunator?
+ ritmul alert
+ grafica. foarte frumos imbinat realul cu efectele 3d.
+ Megan, foarte frumoasa tipa. Usor... *****sarita in anumite momente de scenaristi pe cand in altele este mai mult decat fata ingeras.
+ universul transformers
+ Bumblebee. mereu mi-a placut acel camaro galben :X
+ actiune pe tot globul
+ prieteni vechi din primul film
+ umor bun si des, mai putin cateva faze precum clasicul cliseu "mom on drugs".
-
PERFUME THE STORY OF A MURDERER
Perfume: The Story of a Murderer (2006)
Un film foarte interesant recomand
-
Underworld 2 - 8/10 . Fainutz da nu se compara cu 3 care l-am vazut cu o saptaman inainte :)) . Ala era mai medieval (the way stories with vampires and werevolves should be ;) ).
si chiar dupa Underworld m-am uitat la Final Fantasy VII : Advent Children : 9,5/10 . Actiune cat cuprinde , poveste super , personaje la fel si in plus is un mare fan Final Fantasy . Cred ca ii unul dintre cele mai bune filme animate ever :-? . Or at least it's in the top 10 :>
-
Race to witch mountain 6/10
M-am mai dus si la cinema
Traileru arata cele mai tari faze,atat ! Simpaticut dar in unele momente arata ca un film cu buget redus.
-
Gin Gwai ( The eye - varianta originala , nu remake-ul cu Jessica Alba ) -horror . 8/10
-
Up 3D-foarte misto, primul meu film vazut 3D:D. Nota-9
Big Fat Liar- in mare mi-a placut numai ca a avut cateva parti prea idioate-7,5
-
1 Attachment(s)
Role Models (2008) - 7.5/10 - comedie usoara.
-
Transformers Revenge Of The Fallen 10/10
n'am cuvinte Bang Bang si iar Bang , plus unele momente very funny gen masinuta teleghidata "Say my name , say my name =))" ce pot sa spun a fost chiar tare
-
4 Attachment(s)
The Uninvited - 10/10
...o dramă excelentă! =D> (are și c�teva elemente horror dar eu m-am uitat la film dintr-o altă perspectivă). Toate evenimentele se �nt�mplă �n interior =D>
I love Anna :x (Emily Browning) :x
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
Watchmen (2009) - 10/10
Attachment 27617
-
8 Attachment(s)
Bride Wars (2009) - 10/10 - Comedie, merge oricand.
Marley & Me (2008) - 10/10 - There's a dog, so it''s for everybody.
Eagle Eye (2008) - 6/10 - Shia LaBeouf you fail.
Catch Me If You Can (2002) - 10/10 - Joaca bine DiCaprio, plus povestea foarte interesanta. :D
Frost/Nixon (2008) - 10/10 - =D>
Valkyrie (2008) - 10/10 - Si Tom Cruise joaca bine, dar mai mult mi-a placut ca e nazi related. :)
The Boy in the Striped Pyjamas (2008) - 10/10 - Tot cu nazi, dar foarte trist intr-un final.
Schindler's List (1993) - 10/10 - =D>
-
Valkyrie - 8/10
Respecta foarte bine adevarul istoric, dar trateaza superficial caracterul principal, lipseste conflictul interior; Tom Cruise e un robot ce e programat sa faca ceva .. ca de altfel in toate filmele lui.
Ca documentar ii dau nota 10; ca film artistic nu merita mai mult de 8.
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
Battlestar Galactica - 9/10
(cele 4 serii)
Serial excelent
+ politica
+ caractere complexe
+ incepe si un prequel numit "Caprica"
- buget redus
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
Terminator: Salvation - 8/10
Prea mult "sirop"; ti se poate face greata.
Audio 10/10
Neaparat de vazut la cinema cu o sonorizare buna.
Sunetul? Vai sunetul!
-
1 Attachment(s)
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) - 9/10 - o comedie buna de urmarit cu familia :).
-
1 Attachment(s)
-
Urban Legend: Bloody Mary - 7/10
Filmul a fost Ok pentru un Horror.Merita vizionat mai ales seara,eu am avut noroc pentru ca afara si ploua si tuna si a fost o adevarata experienta.
Hollow Man 2 - 6/10
Nu este la fel ca prima parte care mi-a placut foarte mult.Mai bine nu faceau aceasta continuare.
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay - 8/10
L-am vazut impreuna cu un coleg si a fost foarte amuzant si placut,merita vizionat de toti.De mult nu am mai vazut o comedie buna pana cand am vazut-o pe aceasta.