Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
8.5/10
Frumos filmul, dar nu mi a placut sfarsitul mai deloc...
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
8.5/10
Frumos filmul, dar nu mi a placut sfarsitul mai deloc...
08th MS Team Remastered 10/10 mi-a placut tot si rar mi se intampla asta :P.
8/10 pentru efecte si aici includ DOAR partile cu oamenii, in care se vedea foarte frumos (simteam ca sunt in spatele camerei) elicopterele si planeta
2/10 pentru poveste.
regret ca am dat banii pe el. pe la jumatea filmului vroiam sa ies din sala. dupa primele 30 de minute vazusem tot ce se putea vedea la efectele vizuale. si mi s-a parut ca a tinut enorm de mult.
Uite aici:
Hachikô monogatari (1987)
Pt cei care iubiti cainii, va recomand eight below,un film care m a impresionat!
http://www.youtube.com/watch?v=NXkoGlxVbLY
Alice in Wonderland IMAX 3D - 10/10
De departe cel mai bun film de vazut in IMAX 3D. Ii da clasa lui Avatar la tot ce inseamna efecte. Un film superb, la vizionarea caruia nu-mi puteam sterge zambetul tamp de pe fata si nu puteam sa nu ma uit in toate partile ecranului.
Imi place ca s-au folosit de app 80% din capacitatea "ecranului" IMAX (in comparatie cu Avatar care nu a acoperit nici 50% din panza)
Paintball 10/10
The Tournament 10/10
Did you hear about the Morgans
Ce-o fi cu sotii Morgan (in traducere romgleza)
Attachment 53844
Nota 6/10 Plictiseala, plictiseala, 2 glume in ultimile 20 de secunde, plictiseala..
The tournament numai film de 10 nu e...are o poveste slaba si efecte mediocre, dar gusturile nu se discuta. Incearca Gamer.
Sa revin.
Passchendaele 10/10.
Next day air 8.7/10, o comedie buna.
Percy Jackson and the olympians : The lightning thief
FAKE and GAY!
5/10
Sherlock Holmes (2009)
Pure Genius =D>
THE FINAL
Attachment 53919
Nota 3.5/10
Am vazut trailerul de 2 ori la cinema, credeam ca o sa fie ceva de el. :| Si mai are si titlul asta lung si intriguing. :P
Hai cu 2-ul. :D
Transformers: Revenge of the Fallen (2009) - 9/10 - Nota asa mare doar pentru bataile intre roboti, multe,multe explozii, efecte speciale si prezenta fizica a lui Megan Fox. Ca actrita nu prea se descurca. Shia LaBeouf still sucks.
Shutter Island.
OMG OMG OMG! Nu am cuvinte sa'l descriu. Notele sunt de prisos. A meritat din plin asteptarea.
The Lovely Bones 9/10
GJ Peter Jackson
Gundam Zeta - 7/10
+Char, actiunea, Gundams XD.
+in ciuda personajelor enervante a reusit sa ma tina captivat si sa doresc sa-l vad pana la capat.
-personajele, nu am mai vazut un serial in care sa imi doresc sa moara toti (cu exceptia unui singur caracter, Char Aznabel) si cu siguranta nu mi-am mai dorit sa moara cam toate personajele principale inclusiv femeile lol, nu este vb de bad voice acting sau de proasta expresivitate, doar de faptul ca au avut cea mai enervanta personalitate (si pentru mine antipatica) ce am vazuto vreodata.
-prea bizar/paranormal sfarsistul in comparatie cu seria.
Alice in Wonderland 3D-10/10
Absolut superb. Il recomand din tot sufletul. Tim Burton e genial! Mult, mult mai misto decat avatar
Gundam MS IGLOO: The Hidden One-Year War & MS IGLOO: Apocalypse 0079 9.5/10
MS IGLOO 2: The Gravity Front 20/10 absurd nu ? :P asa mult mi-a placut a fost superb o adevarata opera arta din toate punctele de vedere al 2-lea CG movie/animation/ova/whatever :P favorit dupa FF 7 AC.
Gundam 0080: War in the Pocket 9/10 dragut nu se concentreaza asa mult pe mecha ci mai mult pe relatia dintre un pusti si un soldat Zeon.
Avand in vedere ca nu am prea stiut ce imagini ar fii bune ptr GUndam 0080 las un mic preview vid:
http://www.youtube.com/watch?v=u3bOTWG3NA0