The Curious Case of Benjamin Button (2008)
10/10
Un film extraordinar,mi-a placut la nebunie!Merita vazut de toata lumea!
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
10/10
Un film extraordinar,mi-a placut la nebunie!Merita vazut de toata lumea!
@Uziwood -> zi trei comedii care-ti plac ca sa poata lumea sa-si dea seama pe ce fel de umor te axezi. :)
Drag Me To Hell
Excelent. Oricat imi displace Raimi cand face Spiderman, pe atat de mult imi place cand face Evil Dead si, mai nou, Drag Me To Hell.
Ravissant de la inceput pana la sfarsit, facut cu foarte multe ***** desi e doar PG-13, uber-camp si ultradistractiv. Asa se fac, tata, filmele horror.
Hmm, sa ma gandesc, Robin Hood and the men in tights, sex drive si seria Austin Powers.
Transformers 2 Revenge of the Fallen 10/10 desi nu pot sa ii dau o nota detasat, nu ma captivat un film ca acesta veci, ma tinut lipit de el tot timpul. Ce mai a fost superb,ptr mine cel putin. Joi ma duc la cinema sa-l mai vad odata nam rabdare pana apare dvd-ul :P.
O fraza ce am gasito haioasa:"What your about to see is top secret,... do not tell my mother."
http://www.youtube.com/watch?v=7InTpNWJ4HQ
The Big Lebowski - super comedie a anilor 90.
Replica momentului: "did the Pope **** in the woods?"
Gen, vine unu si-mi cere bani cu imprumut si tu nu vrei sa-i dai: "Ei na pe bune? S-a c**t Papa in padure si noi nu stim?"
Ice Age 3: Down Of The Dinosaurs 3D la cinema in cluj ,dupa ce am testat Hoia-ul (stie Ronan despre ce e vorba)
Twilight 8/10
Ma asteptam sa fie o porcarie fara margini, avand in vedere ca am "incercat" sa citesc prima carte din serie. Dar filmul e mult mai bun. Va las o melodie cantata la pian, care trebuia sa faca parte din film:
http://www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM
Lakeview Terrace 7/10
Samuel Jackson joaca bine si cei doi tineri joaca bine. Are si o poveste interesanta, ne arata o alta fata a rasismului, dar finalul, finalul strica tot. E de-a dreptul cretin.
Watchmen - Director's Cut =D>
...o dramă excelentă (3 ore intense) - un film de nota ZC! :) (mai puțin scenele cu sex - sentimental garbage :-&).
Rorschach is THE MAN! B-)
:x I LOVE SUPER HEROES! :x
The Hangover - o comedie cum n'am mai vazut de foarte mult 10/10
Invisible Target
Marine Boy - coreeni chiar stiu sa faca filme, Brotherhood of war m'a impresionat profund, 9/10
Brotherhood of war
We were soldiers - despre razboiul din Vietnam, superb 10/10
Terminator: Salvation - 8/10
Mi-a placut filmul, dar parca prefer sa vad Terminator 1 pe VHS decat asta in full HD ! :)
Watchmen 10/10
+respecta benzile desenate in proportie de 90%
+Actorii arata exact ca in benzile desenate
+Rorschach arata incredibil , masca(animatia) e grozava , iar vocea se potriveste perfect
+efecte speciale de nota 11
+scene reproduse exact ca in comics
+3 ore interesante , pline de actiune , nici un moment plictisitor
-lipsesc unele scene din comics care mi s-au parut interesante
Filmul acesta a fost incredibil , regret ca nu am putut sa il vad la cinema (adult only), il recomand tuturor , mai ales ca a aparut pe blu-ray ;)
...e și dramă...pfffff.
Tu te-ai uitat din altă perspectivă, eu din alta. Și dacă nu știi, orice poveste cu super eroi e o adevărată dramă (interioară). Toți ajung să urască asta, că-s deosebiți de ceilalți și nu pot să-și trăiscă viața normal, etc.Quote:
Action | Drama | Mystery | Sci-Fi | Thriller
Documenetaza-te. Că eu am crescut cu super eroi și povești dramatice despre super eroi...și le depistez/interpretez așa cum bei tu apă.
Watchmen sunt super-eroi �ncă din 1986...și-au contribuit la multe.
Gata.
Drama = "Piesă de teatru(film) cu caracter grav, �n care se redă imaginea vieții reale �n datele ei contradictorii, �n conflicte puternice și complexe, adesea �ntr-un amestec de elemente tragice și comice."
Fantomas: In Actiune
Der Untergang : 10/10
+World War II
+Hittler and nazi's
+Ultimele momente ale lui Hittler si poti observa cat de nebun era
2 barbati si jumatate (serial) 10/10
Tot serial, One Tree Hill 9/10.
Van Wilder - 8/10
Daca pe sfarsit nu era asa de interesant ii dadeam un 6 sau un 7.Pe parcurs a fost plictisitor si neinteresant,dar sfarsitul ma face sa ma uit la continuare.Sper sa merite.