Eu unul l-am vazut la cinema cand a aparut si i-as da macar nota 6 pentru un film de groaza. Mai ales 3d.
Meet the Robinsons - nu e prima data cand il vad dar tot e frumos, in opinia mea merita un 9.
The Green Mile - O capodopera cinematografica, cel mai bun film pe care l-am vazut pana acum. Il recomand tuturor.
The Hangover - 8/10
The departed .. Interesant filmul , foarte incurcat . 9,5 .
Sick Nurses (yam-yam ;;))
Catch me if you can
Collage (2008)
Mie mi-au placut mult si cred ca o sa va placa si voua:D.
Bruno super comedie:) Recomand
Brüno (2009)
Alien I
- un film facut in 1979 daca nu as sti mai bine as fi crezut ca a fost facut ieri , o CAPODOPERA horror/sci-fi/thriller care te tine in suspans pana la sfarsitul filmului ! un alt plus este ca nu are efecte cgi deloc, asta nu inseamna ca are efecte speciale slabe,foarte impresionant d.p.d.v. artistic ,intunecat si sinistru .Nu mai vazuesm filmul de cand eram mic si de atunci nu am mai retinut subiectul acestui film !
Nota 10 Recomand !
ps: nu se compara cu bullsh#@-ul ala de aliens vs predator.
Ice Age 3 - 3D
Un film excelent plin de actiune si umor , iar experienta 3D l-a facut si mai placut de urmarit - 9/10
Messengers 2 : The Scarecrow 8.5/10
Mi-a placut actiunea , dar nu a fost una lunga si detaliata , ci una scurta parcursa doar intr-un loc .
Azumi - 7/10
Nunta Muta (film romanesc ) - 7.7/10
1303 (horror japonez cica ) - 5/10
Ambele le-am vazut in aceeasi seara :p
The Portal
...din categoria: Gamer's Mind
Calatorie spre centrul pamanatului 3D.
The last house on the left
Attachment 30454
Nota pe imdb 6,8 / 10.
Nota acordata de mine 7,8 / 10.
Un thriller/drama/crime (dar nu si horror cum este trecut peste tot) foarte bun. Recomand!
Shrek 3D
foarte putine efecte si nu cred ca a durat 20 de min filmul.
Banlieue 13 Ultimatum - 8/10
Destul de bun. Mi-a placut.
Nea Marin Miliardar
Nota 9/10
Attachment 30557
Pana aseara nu am vazut acest film de la inceput pana la sfarsit, iar intr-un final am reusit. Excelent filmul, Amza Pellea a fost un mare actor.