Public enemies, pff esec total cel putin din partea mea !
Cred ca pentru fanii lui C.Bale sau al porcilor este numa bun de vazut !
Public enemies, pff esec total cel putin din partea mea !
Cred ca pentru fanii lui C.Bale sau al porcilor este numa bun de vazut !
Wangan Midnight. anime'ul.
American Pie 6 - 2nd time 10/10
Bestial filmul!!Nu ma satur niciodata de el!!Wooooooooo!BETA HOUSE!BETA HOUSE!
Office Space - 8/10
e un film destul de vechi (din 99) dar prezinta perfect viata la birou, printre "cuburi" cu angajati deprimati si sefi care isi bat joc de tot si toate. o comedie buna, care merita vazuta.
Terminator Salvation
Attachment 31683
Christian Bale este John Connor, omul sortit sa conduca rasa umana in razboiul contra terminatorilor, intr-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul in care s-a obisnuit sa creada Connor este schimbat in parte de aparitia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un strain ale carui ultime amintiri il �nfatiseaza intr-o inchisoare asteptandu-si executia. Ce nu-si poate da seama Connor este daca barbatul a fost trimis din viitor sau a fost salvat din trecut. In timp ce programul Skynet se pregateste pentru un ultim atac impotriva oamenilor, Connor si Marcus incep o odisee in inima operatiunilor Skynet, unde descopera teribilul secret din spatele posibilei anihilari a omenirii.
Nota IMDB 7.0 / 10
Nota acordata de mine 8.0 / 10
The Curios Case of Benjamin Button 9/10
Vacanta dl.Bean 10/10
rush hour trilogy 10/10
fast and furious series 10/10
District 9.
Din cate stiu parerile despre film sunt impartite...insa pe mine m-a captat si mi-a placut.
Intr-un cuvant "AWESOME!"...
Desi am o parere foarte proasta fata de jocurile facute dupa filme...Cred ca un joc District 9 va fi bine primit de fani filmului.
(*Parerea mea*)
OMG tocmai am terminat de vazut WATCHMEN! fantastic de bine realizat, mi-a placut fiecare aspect, i'll get it on Blu-ray for shure! nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult, it's much much more than a super-hero comic book adaptation. go see it! uber deep story and characters!
11/10. =D>
State of Play 10/10
un film pentru adevaratii cinefili.
Bruno - 2/10
Un rahat de film. :wall:
SIM0NE - 8.5/10 - mi-a placut ideea filmului si ideea pe care o propune. Nu ati pierde timpul degeaba daca v-ati uita la el.
The Recruit - 8/10 - bla bla bla CIA etc etc, dar realizat frumos.
21 Grams - 9.5/10 - un film neconventional care ne arata povestea unui accident teribil si cum acesta poate uni 3 oameni care nu au nicio legatura unul cu celalalt.
Supernatural 4 sezoane recomand.
...un film oki :)
two and a half men-6 sezoane..recomand:)
chuck-2 sezoane..[apare al 3-lea sezon in 2010]..cel mai frumos serial pe care l-am vazut
The Terminator 9/10
Terminator 2 Judgment Day 10/10
Terminator 3 Rise of The Machines 8/10
Terminator Salvation 9/10
Terminator:The Sarah Conner Chronicles Both Seasons,Wainting for 3 in 2010 10/10
The Simpsons Season 1 & 2 10/10
Ice Age 3 - Down of the Dinosaurs
Attachment 32658
Un film excelent! Comic, clasic, animat.. Nota 10.
Harry Potter harry and the half blood prince 9/10
Un film foarte interesant cu efecte de nota 10 dar a avut cateva pari plictisitoare si a fost putin cam lung
Attachment 32708
The Hangover 9/10
Br�no - 10/10
- pentru ca Sacha Baron Cohen chiar imi lasa impresia ca e unul din cei mai buni actori la momentul asta
- pentru ca nu m-am mai distrat de mult la un film asa cum m-am distrat la asta
- pentru ca e mai misto ca Borat
- pentru ca e mai deprimant ca Borat
- pentru ca mi-a confirmat ca rave-ul e muzica de homosexuali
- pentru ca e foarte appropriate ca "My Heart Will Go On" sa fie in acelasi film cu "In the navy"
- pentru final
- pentru ca e foarte misto scris
- pentru ca mucosii speriati de *****uri si de chestii non-straight il detesta, therefore sunt niste homosexuali atat de in the closet incat nici nu isi dau seama
- un minus though, nu exista Pamela Anderson si nici alta femeie care sa fie ****bila in film (aia de la swingers party e oribila).
Playboy de L.A. - 9/10
Un film care iti arata ca te poti frige si atunci cand alegi dragostea in locul banilor ...