-
5 Attachment(s)
Vazute in concediu:
Bad Country- o prietenie neasteptata intre un politist si un criminal, mafie, impuscaturi, merita vazut
Dark Country- fuc**d up movie, pare film-noir, interesant in lipsa de altceva
Cargo 2009- Un SF dragut, poveste previzibila...
Neighbors- ras si panarama
The Raid 2- WOW
-
1 Attachment(s)
AVGN The Movie- loved every second :)
-
17 Attachment(s)
Hunter X Hunter Movie - The Last Mission (2013) La cat de des apar, capitolele din banda desenata, si la cat de mult imi place serialul animat, pot sa spun ca mi-a incalzit inimioara.... Cat despre film nu are cine stie ce poveste, dar e bine venita :) 7/10
Scooby Doo Frankencreepy (2014) Inca imi doresc sa se faca un serial mai matur la Scooby Doo! **** this movies, dar imi satisface pofta de Velma Dinkley dar filmul in sine este destul de funny si enjoyble 8/10
Leprechaun Origins (2014) Un film care nu explica nici o Origine, sau nimic.... pur si simplu e facut pentru ca.... habar nu am de ce a fost facut! sa-mi bag pixul in priza.... 1/10! Nu se merita nici macar ca poveste, pentru personaje, nici macar pentru horror factor. NImic din acest film nu merita atentia pe care i-am dato
I Know That Voice (2013) is a documentary about voice acting! 9/10
Sex Tape (2014) O comedie la care nu am scos nici macar un zambet! Nici macar premiza nu este funny in sine.... 1/10
Once Bitten (1985) primul film in care Jim Carrey joaca rol principal... a fost funny dar nici chiar asa de funny cum mi-as fi dorit eu sa fie :) 6/10 Film cu Vampiri... in caz ca nu v-ati prins... si tipul nu suge decat sange de virgini, de langa oua ;)
C.H.U.D. (1984) film horror din ani 80! Efecte practice si nu CGI ceea ce mi-a placut. Cat despre celelalte elemente nu sunt cine stie ce, dar nici rele nu-s! Horror factor foarte scazut, dar macar e prezent. 5/10
Sin City 2 A Dame To Kill For (2014) why this movie was made? se vede lipsa interesului in el si asta poate e gap-ul dintre ele cele doua filme... dar mie unul mi-a placut mai mult primul si acest film mi-a facut pofta sa-l revad pe acela. 4/10
How to Train Your Dragon 2 (2014) In schimb acest film a fost o surpriza enorma pentru mine. 9/10 de-abia astept sa vad partea a 3-ea din serie.
Planet Hulk (2010) Cea la filmele de animatie Marvel mma face sa-mi doresc sa se ridice la nivelul celor LIVE ACTION! 6/10
Sahara (2005) M-am tot tinut sa vad acest film si de fiecare data mi s-a distras atentia de alte chestiii! 9/10 Povestea e interesanta, personajele destul de interesante, nu-s asa de interesante ca Dr Jones sau Drake dar merg. Mi-ar fi placut sa le vad in alte situatii. Acest film mi-a adus aminte de filme cum ar fi Armour of God, Armour of God II: Operation Condor sau filmele Indiana Jones mai putin al patrulea.
Superheroes: A Never-Ending Battle (2013) al documentar despre benzi desenate :) 8/10
Angry Video Game Nerd The Movie (2014) nu stiu daca ar rost sa zice ceva despre el. e tot ce si-a dorit sa fie... singurul minus e ca nu prea am ras cat de mult mi-as fi dorit eu sa rad la el. 9/10
Airplane! (1980) comedie tot de pe netflix si din nou i-am dat play! 7/10 nu e cine stie ce comedie dar macar la asta am scos un zambet si un ras doi :)
TimeCop (1994) era pe netflix si i-am dat play... am atipit pe la mijloc si cand m-am trezit la final pot sa spun ca nu am pierdut nimic... boring movie. 4/10
Stake Land (2010) Vampire movie, slow very slow vampire movie. 6/10
Guess Who (2005) Cred ca faptul ca-s single, ma face sa ma uit la filme de genul asta si sa vars cate o lacrima cand totul se rezolva intr-un final. **** me need a woman. 8/10 filmul e destul de funny, si durat ceva vreme pana sa-l vad.
Heavenly Sword (2014) movie after the game cinematics... scuteste pe cei care nu au jucat jocul de il mai juca 7/10
-
Houdini 2014
O re-re-re-re-ecranizare a vietii celebrului Harry Houdini. Destul de bun pentru ca... Adrien Brody
-
1 Attachment(s)
The Maze Runner - 7/10 - Dupa ce am vazut trailer-ul, am zis ca o sa fie cat de cat interesant filmul si asa a fost. Nu m-am plictisit in nici un moment. Filmul evolueaza foarte bine si dupa prima jumate, actiunea devine foarte tensionata. Poveste acceptabila (sa nu va asteptati la ceva incredibil) si un final destul de previzibil.
-
The Signal
After seeing this i was like WTF just happened?:o
-
1 Attachment(s)
Dracula Untold - 6/10 - Se termina prea repede si nu iti pasa de nici un personaj cu exceptia lui Vlad Tepes :D. Actorul principal a fost foarte bine ales si cu ce a primit, s-a decurcat destul de bine in film. Nu avem parte de actiune foarte multa, dar atunci cand lucrurile o iau razna, este foarte spectaculoasa. Batalia finala a fost o mare dezamagire. Per total, filmul este ok dar nu ceva care sa rupa gura targului. Daca o sa-l vizionati, nu o sa va plictiseasca si o sa va lase un gust amar pentru ca avea potential sa fie mult mai bun.
-
2 Attachment(s)
The Purge Anarchy- destul de dragut daca nu ai altceva mai bun de vazut
Lucy- un fel de mix din alte filme, departe de ceea ce se vrea cu adevarat, dar overall bun
-
1 Attachment(s)
Horns - 7.5/10. Daniel Radcliffe încearcă să se distanțeze cu fiecare rol de franciza Harry Potter, iar aici reușește cu brio. Un film care nu se teme să experimenteze cu diferite genuri, fiind un melanj de horror, suspans, dramă, comedie neagră, romance sau uneori chiar și satiră la adresa societății în care trăim. Coloana sonoră e adecvată, jocul actoricesc e echitabil, chiar mai mult pe alocuri, iar accentul lui Radcliffe e convingător. Probabil la noi în cinematografe va poposi cu ratingul de I.M.-18 sau cel puțin I-15, în SUA fiind în categoria "rated R", for all the right reasons, dacă mă întrebați pe mine. A se viziona dacă ai chef de ceva...puțin diferit stilistic.
-
1 Attachment(s)
Gone Girl - 9/10 - Nu vreau sa zic multe ca sa nu va stric filmul. Totul a fost aproape perfect, poveste, actorie + coloana sonora parca desprinsa din seria Silent Hill :evil:. Fugiti la cinema si vizionati cel mai bun film al acestui an (pana acum).
-
De acord cu @AzFaust! Gone Girl este excepțional, un film despre care nu poți spune prea multe deoarece ai strica surpriza celor care doresc să-l vadă. Rosamund Pike și Ben Affleck fac două roluri excepționale, reușind să te țină concentrat timp de 2 ore și jumătate la povestea scrisă de Gillian Flynn și ilustrată de David Fincher.
Inițial poți spune că este asemănător cu The Prisoners de anul trecut, dar după jumătatea filmului îți dai seama cât de mult te-ai înșelat. Îl recomand tuturor care își doresc să vizioneze un film bun, proaspăt lansat la cinema. După The Book Thief, Gone Girl este cel mai bun film văzut anul acesta la cinema, de aceea îi acord nota 9/10! :D
-
Si eu recomand the gone girl :) un film exceptional si este exact pe gustul meu, dar am fost surprins sa vad ca oamenii din sala au fost dezamagiti, nu inteleg de ce :| de mult un asemenea film atat de bine construit. Cam singurul film in care mi-a placut Ben afleck
-
Hai mă, nu ti-o plăcut Daredevil? :evil:
-
20 Attachment(s)
Ce am mai vazut si eu in ultima perioada :) fiind luna lui Octombrie si apropiandu-se Hallow's Eve am incercat sa vad cat mai multe filme horror
Blade of the Phantom Master: Shin Angyo Onshi (2004) Ce pot spune despre acest anime? Vizual e interesant, dar povestea lasa putin cam mult de dorit, fiind preluate din alte filme mult inaintea lui... dar 6/10 merita
Cavemen (2013) Acest film simplu si la obiect, fiind vorba despre 4 amici care locuiesc in acelasi apartament si sunt prezentate vietile lor amoroase. Destul de interesant conceputul si chiar ar fi un concept interesant, meritand a fi incercat. 8/10
Grand Piano (2013) Nenea Frodo Baggins, a reusit de cand s-a despartit de restul de hobbiti sa apara in niste filme destul de interesante, si misto realizate, nu cred ca l-am vazut in vreun film in care sa zic. "This is bad!" Cazul lui Grand Piano, nu e diferit de restul filmelor lui Elijah Wood. 10/10. Plin de suspans, ceea ce-l face un film pe care ma bucur ca l-am vazut.
Not Another Teen Movie (2001) Detest la extrem filmele cu tineri, comediile... sunt aceleasi clisee, folosite pana in panzele albe si dupa... 1/10
Limitless (2011) Vazut acest film pot sa zic doar ca mi-ar trebui si mie niste pastile din acestea...9/10
The Maze Runner (2014) not as bad as I wanted it to be ;;) dar intr-un final nu a fost rau filmul, sunt curios de continuare cand o sa apara. 7/10
Good Advice (2001) Recomandarea unui amic de-al meu, zicand "Vei invata sa fi mai intelegator din acest film!" si ca sa vezi si sa nu crezi, nu am invatat nimic din acest film. Este un film despre un tip care e nevoit sa faca pe femeia intr-un revista de femei, raspunzand la intrebarile acestora dandu-se drept una. Comedie cu Charlie Sheen, dar boring as **** 4/10
A Walk Among the Tombstones (2014) crime thriller film cu Liam Neeson, si nu cred ca ma mai impresioneaza acest actor, prea apare peste tot si nu are nimic special la el. 6/10 Cat despre film, nu aduce ceva nou sub soare.
Lucy ( 2014) daca Limitless (2011) a prealuat un stil mai matur in subiectul pe care Lucy il copiaza la un anumit nivel, pot sa zic ca acesta aduce un stil mai anime in el, si cei care au vazut https://www.youtube.com/watch?v=7G5zQW4TinQ o sa inteleaga la ce ma refer. Dar cat despre film in sine, cel mai fun film pe care l-am vazut de ceva vreme. 10/10 I must buy it on Blu-Ray cand apare.
Kilometro 31 (2006) horror film, spaniol la care nu am putut sa nu ma abtin sa nu rad la el... 5/10
The Substitute (1996), The Substitute 2: School's Out (1998), The Substitute 3: Winner Takes All (1999) nu am putut sa il vad si pe al patrulea, they've became so bad I was about to kill myself... Ex-Mercenar care devine profesor.... 7/10
Detective Conan Movie 18 The Dimensional Sniper (2014), I miss this, sa fiu complet sincer, Detective Conan pot sa-l numeste traditie ca in fiecare an sa fie cate un film, si acesta nu se lasa mai prejos decat restul, ceea ce e bine 9/10 singurul minus ar fi ca mi-as fi dorit sa aiba legatura mai mult cu Black Organization, decat orice alt plot. Dar se merita vazut si fara acest factor in el.
Horns (2013) Un film care Harry Potter joaca genial de bine, chiar mai bine decat a jucat in seria care l-a facut faimos. Filmul in sine este foarte fain si merita vazut de halloween. Povestea culmea, este destul de originala si genial pusa vizual. 10/10.
Horror Express [Pánico en el Transiberiano/Panic on the Trans-Siberian Express] (1972) horror film din ani 70! 6/10 imi plac enorm filmele cu personajele prins intr-un loc inchis, dar parca acesta nu e chiar asa de fain cum mi-as fi dorit.
See No Evil 2 (2014) Ca si primul , acesta nu e cine stie ce... singurul motiv pentru care m-am uitat la el este pentru DANIELLE HARRIS, dar in rest filmul original nu e un film care sa merite continuare. 2/10 dar in rest nu se merita, nu e gory nu e horror e doar dobitoc filmul, prost facut si prost de-a binelea... God I miss a good Horror movie... ****K!
Wrong Turn 6 Last Resort (2014) Un alt film, care nu are nici un motiv sa existe, deci un alt film horror care pute mai rau decat celalalt, 2/10
The Exorcist III (1990) In afara de Gemini Killer, nu-mi aduc aminte nimic din filmul asta, nici macar nu e HORROR! GOdDammit! 4/10
Would You Rather (2012) un alt film boring, care se vrea Horror, dar nu e... singurul motiv pentru care m-am uitat la acest film e pentru Sasha Grey, dar nu prea se merita defel. 2/10
Neighbors (2014) comedie de rahat, 1/10
-
Interstellar 10/10, doar atat va spun, Christopher Nolan. Mi-a plăcut foarte mult, chiar daca poate unii il vor critica.
-
Vai l-ai vazut deja? Doar duminica ajung la el, oare cum o sa pot eu sa mai dorm pana atunci :D
-
Nu am rezistat si l-am vazut ieri seara, pt. mine era cel mai așteptat film al anului. Începe un pic mai greu dar are aprox 3 ore. Du-te sa-l vezi cat mai repede, eu in weekend il mai vad inca o data cu alți prieteni, mi-a plăcut foarte mult. Inca nu am văzut True Detective dar Matthew McConaughey m-a convins, a ajuns un actor foarte mare :). Du-te într-un cinematograf care are sunet bun si tare :))
PS: am zis 3 ore, dar nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, am vazut pe tichetul de parcare 3 ore 40 :))
-
Cred ca ai inclus acolo si vreo cina, ceva :P ca filmu are "doar" 2h49m (asa scrie pe IMDb).
Abia astept sa-l vad. Sunt mare fan Nolan si sunt foarte curios.
-
Pai am ajuns mai devreme pt rezervări :))
-
Maine ma duc si eu sa l vad. Panicaaa @-)
Cum sa nu te uiti la True Detective, mai ?!?!