Shutter Island 8.5/10
Shutter Island 8.5/10
My name is Khan
Attachment 54120
Nota 10/10
de obicei nu postez aici filmele pe care le-am vazut, dar dupa ultimul film vizionat am ramas impresionant si chiar marcat. Shutter Island un film extraordinar care se joaca cu emotiile spectactorului de la primul minut pana la sfarsit, aici trebuie sa-i apreciem pe scenaristi si in special pe regizor. actori de prima mana, nu sunt un fan a lui Leonardo DiCaprio, dar in filmul asta a jucat magistral. nu-mi amintesc de un film care sa-mi fi solicitat atat de mult atentia si care sa ma lase cu atatea intrebari dupa credits. I have to see it again, poate reusesc sa-l descifrez :). din cate am inteles trebuie sa dau si o nota filmului, 10/10. Un film de 10 din toate punctele de vedere si in plus este unul dintre putinele titluri pe care poti sa le vezi de mai multe ori fara sa te plictisesti. Parca modul in care este regizat te obliga sa-l mai vezi de cel putin 2 ori pentru a-l intelege. aaa... sa nu uit, OMG OMG OMG! (right @nops66)
Grind-9/10
cool movie
Ninja Assassin 3/10 o porcarie si jumatate
The Blind Side 10/10
Am tot amanat vizionarea filmului Inglourious Basterds: Inglourious Basterds (2009) si acum parca imi pare rau. Trebuia sa-l vad mai repede !
Nota 10 ! Superb !
Shutter Island 7/10
Hachiko: A Dog's Story.
Superb, am plans de m-am omorat. :x
Requiem for a Dream (2000) - 9.5/10 - nu am mai ramas de mult :| la sfarsitul unui film. Simply mindblowing.
PS: Poate cu exceptia Godfather, cel mai bun soundtrack dintr-un film vazut de mine. Absolut exceptional !
Listen:
http://www.youtube.com/watch?v=SmijK...eature=related
N-am cuvinte sa descriu piesa asta. Long live Clint Mansell.
Deoarece de pe la jumatatea filmului incepusem sa banuiesc cum se va termina... asta ma cam enerveaza la filme.
In opinia mea acest film este mult mai slab decat Hide and seek , Schindler's list si multe altele de care nu imi aduc acum aminte.
Recunosc totusi ca este unul dintre cele mai bune filme in care a jucat DiCaprio.
Hachiko 10/10
The Butterfly Effect (2004)
"It had been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. " - Teoria Haosului
Teoria haosului? Ce inseamna asta? Ei bine, reducand totul la elementele cele mai simple, este o teorie ce subliniaza importanta lucrurilor mici, detaliilor. Bataia din aripi a unui fluture poate declansa, amana sau chiar anula o tornada. Desi nu bataia din aripi a cauzat tornada respectiva, ea este o parte a acesteia. Tornada > fluture. Daca nu mai bate din aripi fluturele, tornada nu mai are cum sa existe in aceeasi stare.
Trebuie sa marturisesc ca eu l-am apreciat mereu pe Ashton Kutcher pentru rolurile sale de prostanac, de copil, de imatur, etc. Niciodata nu am fost impresionat de el in rolurile sale serioase. Ei bine, dupa acest film am ramas uimit. Daca sunteti obisnuiti cu rolurile lui stil "That '70s show" sau "Dude, where's my car", va recomand acest film. Chiar nu stiu alta persoana sa se fi potrivit mai bine cu acest rol (un rol serios, complex, inteligent).
Filmul este foarte dark. Totusi, eu am vazut un happy end. Poate sunt putin ciudat, finalul fiind chiar lacrimogen pentru unele persoane dar eh...
Ideea este urmatoarea, pe scurt. Tipu' principal suferea in copilarie de o boala care il facea sa lesine in anumite momente. Cu timpul descopera ca si tatal sau suferise de acelasi lucru si ca acesta a reusit sa manipuleze timpul, folosind momentele de "blackout". Evan (Ashton) reuseste si el sa manipuleze timpul si incepe o.. calatorie in care oricat incearca sa repare trecutul pentru binele celor din prezent, reuseste doar contrariul.
Momentele epice sunt cand se trezeste dupa acele modificari si toate amintirile modificate i se intiparesc in minte. Genial!
Per total, nu pot decat sa ii dau filmului nota 10 :D Pur si simplu, filmul te lasa, scuzati expresia, brain*****d. Atatea posibilitati, atatea variante, atata putere in fiecare....
ZECE!
asa deci in de ieri pana azi am vazut 3 filme :
From Paris with Love 8/10 (poveste obisnuita , dar actori au fost la intaltime merita vazut )
Green Zone 9/10 ( frumos film cu o poveste captivanta , peste The Hurt Locker )
New Moon 6/10 ( dezamagitor , a fost doar pierdere de timp ,130 min )
Intr-adevar The Butterfly Effect (2004) merita 10, un film de colectie, pacat de continuare.
V-am mai recomandat dar nu inteleg de ce nu vrea nimeni sa se uite la: Happiness (1998)
Armored
7.5/10