-
Vals im Bashir 9/10
Foarte bun si interesant. Documentar artisitic "filmat" intr-un stil animat original despre un fost soldat israelian, care se intampla sa fie tocmai regizorul, in incursiunile israeliene in timpul razboiului civil din Liban de la inceputul anilor 80 si despre masacrul de la Sabra si Shatila ( Sabra and Shatila massacre - Wikipedia, the free encyclopedia ) mai ales. Are o coloana sonora superba si un stil original. Profund dar in acelasi timp usor de vizonat. Un must see. Nominalizat la cel mai bun film strain anul asta la Oscar-uri.
-
The SlumDog Millionaire 9.5/10 Tare filmul, dramatic, dar si amuzant pe alocuri. +Freida Pinto :P Slumdog Millionaire (2008)
-
1 Attachment(s)
Quarantine
...excepțional - 10! =D>
Pentru cei care au văzut Dawn of the dead, 28 days later, 28 weeks later și n-au �nțeles de unde și cum s-au infectat acei oameni (oricum nu se precizează...e mister...) filmul Quarantine le răspunde la orice �ntrebare. Am rămas șocat atunci c�nd �n film se precizează de incidentele trecute...care sunt alea? Păi cele din filmele enumerate mai sus. Spre finalul filmului...mare atenție că scrie tot, pe niște ziare �mprăștiate! @-)
*p.s.
Pentru cunoscători - Zombie Type B6 -
...și așa se manifestă oamenii care au contact cu această "boală" - aia deja nu mai e film, e realitate.
Vizionare plăcută.
-
Underworld 3 - 8/10 - mi-a placut :).
-
1 Attachment(s)
Trainspotting - 7.5/10 - bun, dar ma asteptam la mai mult.
-
1 Attachment(s)
Sex Drive - 7/10 - o comedie buna :).
-
Welcome to Macintosh (2008)
...un documentar de nota ZC! =D>
Welcome to Macintosh (2008)
-
2 Attachment(s)
Underworld 1 & 2 - 8.5/10 - si cand ma gandesc ca am aflat de seria asta abia acum o saptamana.
-
-
7 Attachment(s)
Quantum of Solace (2008) - 9/10 - Mi-a placut ca e mai multa actiune and less talk. Tot Bourne imi place mai mult decat Bond, dar nici el nu e mai prejos. Pacat ca e primul film in care nu e replica "My name is Bond, James Bond!". Frumos pana la urma. :)
How to Lose Friends & Alienate People (2008) - 8/10 - Comedie buna, Simon Pegg e bun actor, mi-a placut si in Hot Fuzz. :)
I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007) - 8/10 - Comedie buna, dar nu imi place Adam Sandler.
Kung Fu Panda (2008) - 10/10 - Super animatie si comedie. Awesome ! :rulez:
Lakeview Terrace (2008) - 8/10 - Nice drama, e bun Samuel L. Jackson :)
Sex Drive (2008) - 9/10 - Comedie buna, nu au exagerat ca ultimele filme American Pie cu sexul. :)
Seven Pounds (2008) - 8/10 - Nice drama, si Will Smith e bun ca actor. :)
-
1 Attachment(s)
The Day the Earth Stood Still (2008) - 6/10 - Poveste slaba, pacat de efecte. :|
-
1 Attachment(s)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - 9/10 - actiune buna, cateva faze comice, dar mai important marcheaza debutul lui Jason Statham si a lui Vinnie Jones.
-
1 Attachment(s)
Death Race 9/10 actiuna fff buna + ca ador filmele cu "races" :D
-
1 Attachment(s)
Snatch. (2000) - 10/10 - super film! :yes:
-
Mika, vad ca au inceput sa-ti placa filmele lui Guy Ritchie. Vezi si RockNRolla, e excelent :D
-
-
2 Attachment(s)
Strait Jacket - ストレイト・ジャケット (5(*)/5(*))
-
-
1 Attachment(s)
-
5 Attachment(s)
Yes man. Jim Carrey face unul dintre cele mai bune roluri ale lui de pana acum. Am ras fara pauza. Trebuie urmarit cu o domnisoara de care va place.. efect garantat. Yes, man :>
10/10