Phone Booth (2002) - 8.5/10 - te tine in priza pana la sfarsit :)
Phone Booth (2002) - 8.5/10 - te tine in priza pana la sfarsit :)
Am si uitat de The Pink Panther 2 (2009) - 8/10 - pretty funny.
Green Street hooligans. 9.3/10, o drama excelenta
RocknRolla (2008) - 9.5/10 - mersi Grey de tip! :D Guy Ritchie's the Man!
oscar din 1991. 10/10 cred ca este unul dintre cele mai bune filme de comedie, daca nu cel mai bun, pe care l-am vazut. Foarte bun film, recomand sa va uitati cu familia, o sa radeti pe nesaturate.
Blindness - 9/10 =D>
Yes man. 8/10 nu imi prea plac comediile romantice, dar Jim carrey joaca extraordinar de bine si e foarte amuzant. daca nu aveti ce face pentru 2 ore, va recomand sa va uitati.
Bathory [Drama|History] =D>
Afro Samurai-anime,super misto filmul,mai ales povestea,acum tre sa imi fac rost de joc.10/10
Thick As Thieves-actiune,cu Antonio Banderas si Morgan Freeman,un film de actiune care cu multe surprize ce te lasa cu gura casca 10/10
Feast 3-comedie horror,un film foarte penal si scarbos,3/10
Slumdog Millionaire.8.5/10
Bun film,aduce cu atmosfera din City of Gods.
Slumdog Millionaire (2008) - 10/10 - Super film. =D>
The Curious Case of Benjamin Button 10/10. Un film excelet. meria!!!!
Voua nu vi se pare ca dati note cam mari?
Un 10 se da unei capodopere, gen Pasarile sau Gladiator.
Depinde de gusturi.
Dacă un film �mi place dau 8+ (indiferent că e prost, bun, foarte prost, foarte bun). Dacă-mi place �l notez bine.
Dacă un film mă adoarme (gen Gladiatorul)...și mă obligă să ma uit la el doar pentru c-am �nceput să-l vad �i dau o notă mai mică.
Gusturile nu se discută.
*p.s.
Păsările merită 11 =D>
***later edit***
De exemplu mie-mi place foarte mult acest film (interzis �n multe tări, controversat, etc) (afiș) și normal că-i dau 10. Ție dacă nu-ți place...�i dai notă mai mică - simplu și logic :)
Că experții dau note...și notele lor sunt de referință...nu mă interesează. (fie joc, fie film, fie orice).
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution' (2005)
...un documentar isoric - jos pălăria. Așa da!
The curios case of Benjamin Button 9.5/10
Slumdog Millionaire 9.5/10
Slumdog Millionaire
-super fil mi-a placut cel mai mult ca nu a avut cine stie ca mari nume ale Hollywood-ului si a impresionat prin povestea sa.
10/10 din partea mea...ma impresionat
Sex drive
-o comedie neasteptat de buna.
8/10
The Pink Panther 1
Superb film, simteam nevoia sa il revad. Funny dar uneori sunt folosite acelasi cliseuri de glume.
8/10
The Pink Panther 1 - 8/10
The Pink Panther 2 (vazut la cinema azi, mult mai funny decat primul) - 9/10