Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 244 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2301 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Skyline (2010) - IMDb 10/10

Asa da film ma nene...un moment nu a fost plictisitor,actiune pura tot filmu cap coada :X
    Nu, deci nu. Cand atins de un inger pune 10/10 ii defapt 0/10. Stay away.

2. #2302 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Nu, deci nu. Cand atins de un inger pune 10/10 ii defapt 0/10. Stay away.
    oricum sper ca stim cu totii sa ne ferim de filmul asta

3. #2303 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Step Up 3D 9/10
    Un film frumos dupa parerea mea,dar prea previzibil.Totusi il salveaza dansurile,coregrafiile superbe si miscarile extraordinare.
    step_up_3d.jpg

4. #2304 SP
    Member HawK's Avatar
    The Town
    Un film care trebuie vazut!
    10/10

5. #2305 SP
    Member Bogdan's Avatar
    A Beautiful Mind - 9.2/10

Prefer să revăd un film bun dec�t unul nou și deplorabil. Un film fără cusur, o lecție cinematografică!
    Attached Images Attached Images beautiful_mind11.jpg

6. #2306 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by genoCid View Post
    A Beautiful Mind - 9.2/10

Prefer să revăd un film bun dec�t unul nou și deplorabil. Un film fără cusur, o lecție cinematografică!
    Ciudata nota ai mai dat la film Bogdane. Zici ca este fara cusur si dai nota 9?

7. #2307 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    te rog, a dat 9.2 , oricum un film care NU trebuie ratat

8. #2308 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    �ntr-adevăr, este fără cusur dar dacă i-aș da 10 ar trebui să merg la anumite filme și să le modific nota �n 11.2

9. #2309 SP
    Junior Member B1labong's Avatar

10. #2310 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Vanilla Sky - 9/10

Vanilla Sky, un film deschizător de ochi, este genul de film care reușește să te capteze incredibil, visul lucid, o ofertă de nerefuzat!

Tom Cruise, Cameron Diaz, Pen�lope Cruz - nu se putea mai bine, compatibilitate incredibilă �ntre actori și roluri.
    Attached Images Attached Images vanilla_sky_007.jpg

11. #2311 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    The Walking Dead - Season 1 -

Slab serial, chiar nu ai ce sa astepti de la urmatorul episod. Il recomand strict celor ce nu pot trai fara zombies in viata lor

12. #2312 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Harry Potter and the Deathly Hallows la imax

fiind si un fan al seriei, nu pot sa dau decat o nota 10/10 sau

13. #2313 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post

Slab serial, chiar nu ai ce sa astepti de la urmatorul episod. Il recomand strict celor ce nu pot trai fara zombies in viata lor
    Si eu sunt de aceiasi parere. Ma asteptam macar in ultimul episod sa lase o continuare mai intresanta.

14. #2314 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    The Bank Job- 9/10

Lock, Stock and Two Smoking Barrels- 9/10

Jason Statham in 2 roluri de exceptie, aceste filme NU merita ratate!

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post

Nu stiu ce te-a deranjat la acest serial, pentru mine a fost un sezon foarte placut.

15. #2315 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    The Illusionist - 8 / 10

Nici nu stiu cum as putea sa cataloghez acest film. Jumate de sala a plecat dupa prima juma de ora (erau maxim 20 de oameni in toata sala). Este o animatie de tip vechi, 98% din film este nevorbit, este o poveste trista dar foarte frumos reprodusa. Inca nu m-am decis cu adevarat daca-mi place sau nu. Poate daca nu-l vedeam la cinema, nu m-as fi putut uita pana la capat.

Este un film original si special. Il recomand doar pasionatilor de asa ceva.

L'illusionniste (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg0MjI4MTcxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQ1ODUwNA@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTg0MjI4MTcxMF5BMl 5BanBnXkFtZTcwNTQ1ODUwNA@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images affiche-l-illusionniste-illusionist-2009-1.jpg lillusioniste.jpg 13816b.jpg

16. #2316 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Carlos (2010) 3 parti de 1h:50 min
    8/10. Un film despre Carlos Ramirez poreclit si "sacalul", despre terorism si raspandirea lui in anii '70. Frumos realizat desi cam violent. Merita vizionat de fanii genului
    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

17. #2317 SP
    Scott Pilgrim vs. the World - 7 / 10

Un film ciudat, dar original, o abordare interesanta a vietii, a relatiilor. Un film ciudat, care poate fi savurat cu adevarat doar de catre gameri. Merita vazut odata macar pentru originalitate.

PS: nu inteleg oamenii care spun ca s-au regasit in filmul asta sau ca s-au identificat cu Scott. E ca si cum as spune ca eu m-am identificat cu SpiderMan.

Filmul este, totusi, un fel de film cu super-eroi si trebuie privit ca atare.

Scott Pilgrim vs. the World (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTkwNTczNTMyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzUxOTUyMw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTkwNTczNTMyOF5BMl 5BanBnXkFtZTcwNzUxOTUyMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images scott_pilgrim_vs_the_world_teaser_poster_wallpaper_1.jpg scott-pilgrim-quad-poster.jpg

18. #2318 SP

19. #2319 SP
    The Truman Show (1998)

truman_show_ver1.jpg

Nota 9/10

Jim Carrey 10+

20. #2320 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Harry Potter 7 part 1

foarte slab. mai bine ma uitam la trailer si era acelasi lucru. Practic un preludiu ( prost ) pentru partea a doua.

---------- Post added 12-12-2010 at 12:17 AM ----------

Despicable Me - 7/10

foarte draguta animatia. destule momente amuzante. Fetitele sunt cam cliche, dar e ok.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 244 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast