Underworld: Rise of the Lycans - 5/10
Total pierdere de vreme. Doar daca aveti vreme de pierdut neaparat.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
Serenity - 8/10
Neasteptat de bun.
Underworld: Rise of the Lycans - 5/10
Total pierdere de vreme. Doar daca aveti vreme de pierdut neaparat.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
Serenity - 8/10
Neasteptat de bun.
Child's Play - 9/10
Pana acum am vazut Bride of Chucky si Seed of Chucky,dar azi m-am gandit sa le vizionez si primele 3 filme,incepand cu primul desigur.Parerea mea despre acest film este ca la vremea lui pare a fi un film extraordinar.Eu personal nu am ''gasit'' pana acum un om care sa nu stie sau sa nu fi auzit sau sa nu ii placa ''Chucky papusa ucigasa''.Nu ii dau chiar un 10 pentru ca finalul a fost absolut penibil.Ramane sa vad ce va fi in continuare.
Azi am vazut si eu Ice Ace 3 in 3D la Cinema Pro. Merita vazut cu siguranta!
Cel mai bun titlu din serie.
Film mai vechi(din 2006) , dar m-a impresionat :
"Dragoste de tata" ....un film foarte frumos care arata ca cineva face orice pentru fiul sau .
Child's Play 3 - 9.50/10
Mie unul mi s-a parut mai bun decat prima parte,mai mult ma refer la final.Incepe sa imi placa filmele astea vechi,parca sunt mai bine gandite si sunt mai ''originale'' ca idee.Ramane sa vad ce va fi in Child's Play 3.
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
Child's Play 3 - 10/10
Mie mi s-a parut cea mai reusita,dar cam toate (primele 3) sunt reusite.Doar ca acesta zic eu ca scenariul a fost mai bun.Continuarea este Bride of Chucky nu ?
Ice Age 3 IN 3DPur si simplu uluitor recomand cu mare caldura vizionarea lui in 3d mai ruleaza 1 sapt la cinemapro.
![]()
Supernatural 10/10
Tocmai ce azi am terminat de vizionat si ultimul episod din sezonul 4.Si aici o mica descriere:
"Supernatural" este povestea lui Sam si a lui Dean Winchester, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera ca are o serie de abilitati paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar si apropierea pericolelor. Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor- vampirii, varcolacii si fantomele fiind doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta.
Doamne iubesc acel Chevy Impala din`67![]()
Home - 10/10
Imagine asa cum nu am mai vazut. Prezentare impecabila.
Va rog sa-l vedeti neaparat.
E distribuit gratuit - Full HD.
YouTube - homeproject's Channel
Transformers: Revenge of the Fallen
9/10
Un film bun, cu multe efecte speciale.
Două ore jumate pe care nu le regret (mai ales pentru sunetul din Liberty Center)
Transformers Revenge of the Fallen 6/10
Desi primul Transformers mi-a placut foarte mult am ramas foarte dezamagit de filmul acesta , prima jumatate a filmului este penibila , actorii joaca foarte prost (cu exceptia lui Shia LaBeouf) , noii roboti din film sunt o bataie de joc (intruna fac referire la incultura negrilor) iar filmul a fost mult prea lung.
Monty Python and the Holy Grail (1975)
6/10
E mult prea overrated, toata lumea zice ca e genial, ca daca nu iti place n-ai simtul umorului etc. Curios fiind, m-am uitat si eu la film daca toata lumea zicea ca e minunat. Inafara de 2-3 momente amuzante, care mi-au smuls un zambet nu mi s-a parut nimic distractiv. Poate n-am eu simtul umorului...
Bookmarks