Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 202 of 244 FirstFirst ... 102 152 192 200 201 202 203 204 212 ... LastLast
Results 4,021 to 4,040 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4021 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Ride Along - 6/10

Chiar dacă Ride Along nu va fi cea mai bună comedie a anului, filmul oferă destule momente de acțiune și amuzament publicului său, încât să merite o vizionare din partea celor interesați de el. Poate fi considerat și ca acel gen de film la care popcornul nu este doar o opțiune, ci o necesitate în timpul vizionării sale pentru a intra în starea de spirit necesară. (Review)

2. #4022 SP
    Member AzFaust's Avatar
    The Hunger Games: Catching Fire - 5/10 - Nu inteleg ce este cu acea nota pe 'imdb'. Avem un film de aproape 2 ore jumate din care o ora jumate este o tampenie. Inteleg, au vrut sa pregateasca povestea, dar o ora jumate, what the f..k? (nu este interesant ce fac ai nostri 'eroi') Ca pe urma sa am senzatia ca ma uit la Twilight (minus vampiri). Daca filmul rula una bucata ora (cea cu actiunea), merita 7 maxim. Chiar este cat de cat interesant ce se intampla spre final. Vad ca este la moda in ultimul timp sa faci filme proaste de 2 ore+.

LE: nu ma pot abtine, ii recomand domnisoarei Jennifer Lawrence sa mai renunte la fast food, are fata cam umflata.

3. #4023 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Police Story 2013
    de la inceput ai o senzatie ca acest film e Die hard cu Jackie Chan chiar are loc in perioada sarbatorilor de iarna
    Chiar si personajul se comporta mai mult ca John McClane din primul Die Hard decat Jackie Chan
    Si-ti dai seama asta din prima lupta pe care o are... ceea mai mare parte lupta pot sa zic ca nu as fi zis ca va castiga! Chiar mi-a placut filmul asta!
    10/10
    Attached Images Attached Images police-story-2013-poster.jpg

4. #4024 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    The Help (2011) - IMDb 8.5/10 , interesant filmul atat timp cat nu esti rasist.Emma Stone a facut 75% din film oricum.

5. #4025 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ender's Game - 8/10 - Jocul lui Ender (2013) - IMDb
    Ma asteptam la mai putin din partea lui (chiar daca nu am citit cartea), insa trebuie sa recunosc ca a fost foarte OK. Un SF bine gandit, bine realizat... desi cam previzibil. Il recomand cu placere.

The Worlds End - 9/10 - The World's End (2013) - IMDb
    Inca un pic si atingea nota 10. Un SF britanic extrem de bun. O comedie in care numai un nebun ca Simon Pegg putea sa fie actor principal. Pot spune ca filmul asta are de toate. Trece de la o etapa psihologica in una super funny din care sare in una cu actiune exploziva, urmata de una emotionala... Si tot asa. Must see!

6. #4026 SP
    Las Vegas (2013) in mare pot zice ca a fost placut de vizionat si mi-a dat cateva ideute cu ce o sa fac cand fac 80 de ani 7/10
    Cloudy with a Chance of Meatballs (2009) placut film, desi animatia nu e chiar cea mai reusita, dar merge perfect cu povestea, apoi avem continuarea Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013) care dezvolta povestea din primul si animatia la fel. pentru amandoua le dau nota 9/10
    Ghost in the Shell: Arise Ghost Whispers (2013) ca un fan al seriei GITS pot sa spun ca aceste filme sunt placute dar as prefera daca ar aduce ceva nou serie. 6/10
    The Frozen Ground (2013) alt film bazat pe fapte reale, care singurul lucru fain in el este e Nicky Cage! E primul rol din ultima perioada in care nu joaca in stilul lui normal si e chiar surprinzator de bun. 6/10
    Ender's Game (2013) am avut si eu ocazia sa vad acest film si pot sa zic ca am fost al dracu placut surprins cat de mult atrage atentie asupra lui si intr-un sens foarte bun. Nu am citit cartile dar sper sa se faca continuare la el. 10/10
    Legend (1985) Tom Cruise cand era pusti si juca in filme proaste! Se vrea a fi fantasy si vizual reuseste dar ca poveste pica ca un pietroi la fund. 4/10
    Ocean's Trilogy (2001), (2004), (2007) un amic mi-a recomandat aceste filme. Sunt faine si placute dar nu pot sa zic ca iti raman in memorie cu ceva special in ele. 8/10
    Tom Yum Goong 2 (2013) cred ca aveam niste asteptari pana peste tavan la acest film mai ales ca avem: Yanin "Jeeja" Vismistananda si Tony Jaa in acelasi film si nu fac nimic interesant cu ei! WTF??? Povestea e boring ca dracu si decat cateva secvente de lupta salveaza filmul. 5/10
    Justice League War (2014) nu se compara cu sursa dupa care se inspira, dar secventele de lupta sunt foarte faine desenate, animate. 9/10
    Carrie (2013) un film placut si actrita din rolul principal a facut o treaba minunata! 9/10 dar se vede de la o posta ca e dedicat micutelor orase din USA. Si ca e King's book story.
    The Boxer from Shantung (1972) in asteptarea remake-ului once upon a time in shanghai am decis sa ma uit la original si pot sa zic ca e un film classic Kung-Fu! finalul a fost nitel cam aiurea dar a mers 9/10
    HomeFront (2013) se zice ca scenariul filmului ar fi fost initial conceput pentru a fi o continuarea RAMBO, si la unele momente chiar se simte a fi, dar in rest e un film normal de actiune. Nimic cu mot sau special 5/10
    Ride Along (2014) un film idioat care nimeni nu ar trebui sa-si piarda timpul cu el 2/10
    Don Jon (2013) un alt film idioat care nimeni nu ar trebui sa-si piarda timpul cu el. Frate nu stiu cine a zis ca asta ar fi un film bun, ca atat ca mi-a lasat un gust de ***** in gura, dar in fine 1/10
    The Family (2013) un film genial de funny! 10/10 un film in stilul familiei Addams **** yes! Thank you lord
    Attached Images Attached Images last-vegas.jpg cloudy_with_a_chance_of_meatballs.jpg cloudy-chance-meatballs-2-bill-hader.jpg 600full-ghost-shell-arise-3a-border-2-ghost-whisper-poster.jpg endersgamemovieposter.jpg frozen-poster1.jpg legend_dvdcover.jpg oceans-750x1024.jpg tyg-2-poster.jpg justice_league-war.jpg carrie1.jpg ad9duhwbbnvz8qw1vqjfoycld25.jpg vcbxhj8gxz3bbhbz7kd8.jpg ride-along-movie-review-0.jpg 11172801_800.jpg tumblr_ms56oicm2e1qlrtq2o1_1280.jpg

7. #4027 SP
    Member colossus's Avatar
    Xmen 1 aseara pe ProTV,chiar daca l-am mai vazut ,a fost o placere sa-l revad ,mai ales cand afara ninge si in casa e cald.
    Attached Images Attached Images x-men-x-men-58082_1024_768.jpg

8. #4028 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Malach HaMavet View Post
    Don Jon (2013) un alt film idioat care nimeni nu ar trebui sa-si piarda timpul cu el. Frate nu stiu cine a zis ca asta ar fi un film bun, ca atat ca mi-a lasat un gust de ***** in gura, dar in fine 1/10
    Depinde de asteptari. Eu sunt fan Joseph Gordon-Levitt si am urmarit filmul asta de la primul anunt. El l-a scris si regizat, pe langa interpretat. Interpretarile lor (el + Scarlet) sunt cel putin geniale (mie mi s-a parut genial de la inceput, ca si-a facut un film in care joaca si si-a ales ca partenera pentru multe scene cu continut sexual, pe una din cele mai "bune" actrice ale momentului ), scenariul este original si trist de adevarat (in multe cazuri) si consider ca este un film iesit din normalitate. Din punctul meu de vedere, un film de 7.5-8.

Chiar m-am saturat de toate filmele de actiune sau cu super-eroi. Asa ceva e mai mult decat binevenit.

9. #4029 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Depinde de asteptari. Eu sunt fan Joseph Gordon-Levitt si am urmarit filmul asta de la primul anunt. El l-a scris si regizat, pe langa interpretat. Interpretarile lor (el + Scarlet) sunt cel putin geniale (mie mi s-a parut genial de la inceput, ca si-a facut un film in care joaca si si-a ales ca partenera pentru multe scene cu continut sexual, pe una din cele mai "bune" actrice ale momentului ), scenariul este original si trist de adevarat (in multe cazuri) si consider ca este un film iesit din normalitate. Din punctul meu de vedere, un film de 7.5-8.

Chiar m-am saturat de toate filmele de actiune sau cu super-eroi. Asa ceva e mai mult decat binevenit.
    Am avut asteptari destul de mari sincer! Si mie imi place actorul dar filmul asta, cel putin eu ca l-am vazut si cu o fata ce-i drept! Si asteptarile pentru acest film ale mele cel putin erau undeva prin tavan de ridicate
    Hai sa o luam cu ce ai zis tu ca e bun la film
    1. Scarlet e actrita buna, numai ca-n filmul asta mi sa parut ca joaca o piti proasta!
    2. Scenariu e original, nu zic altfel dar consider ca tranzitia dintre momente, ar fi putut fi mai buna si nu stiu "trist de adevarat (in multe cazuri)" e defapt dar mie mai mult mi s-a parut ceva in care nu m-am regasit! Ca de la inceput ma asteptam sa fie ceva implementat in realitate, dar nu m-am regasit in realitatea descrisa de el in acest film.
    3. Daca tie ti-a placut, inseamna ca ai regasit ceva in filmul asta ce eu nu am regasit. Si-mi cer scuze pentru asta, nu vreau sa jignesc nimanui gusturile, dar filmul asta nu-i pe gustul meu.

10. #4030 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar nici nu e vorba de jigniri sau chestii de genu. Este pur si simplu o discutie matura intre 2 persoane care au vazut filmul.

Mie personal mi-a placut interpretarea ei, pentru ca asta rolul. De piti proasta. Si a jucat foarte bine, inclusiv accentul si intonatia nazala.

Nu e vorba de regasit in film, dar am auzit de cazuri de genu. Nu are rost sa intram in detaliile scenariului, dar sincer mi-a placut foarte mult trecerea de la mac, la biserica, la club and so on. Mi s-a parut genial faptul ca in mod clar exista persoane care sunt asa si care gandesc asa si cred ca asta a vrut si el sa accentueze.

11. #4031 SP
    Member Mariush's Avatar
    Total de acord cu razvanrazvy, Don Jon e departe de a fi o capodopera, dar este un film iesit din normalitate, original si bine pus la punct. Scarlet si-a facut rolul, jucand exact asa cum trebuie sa o faca ca o Jersey bimbo . Overall, cred ca e un film de nota 8.

12. #4032 SP
    vyo
    Junior Member vyo's Avatar
    Am auzit ca Tedy Necula a scos un nou documentar si premiera va fi acum pe 12 feb. Premiera are loc in Bucuresti, la Institutul Francez, de la 6.30 PM. A, da, uitasem esentialul - se numeste "Ba se poate!". Ati vazut vreunul din filmele lui?

13. #4033 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    nu

14. #4034 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mi-a plăcut, bun actor nenea de pe copertă. 8/10

PS bugetul filmului 500k $. Filmat in 17 zile
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1392070804602.jpg

15. #4035 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un film franţuzesc foarte bun, 9/10
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1392216615374.jpg

16. #4036 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Endless Love - 6/10 Cu un iz de Romeo & Julieta, Endless Love (Îndrăgostiți pentru totdeauna) încearcă să readucă în prim-plan poveștile de dragoste pline de naivitate și puritate, odată surse de inspirație pentru adolescenți, dar străine pentru majoritatea tinerilor de astăzi. (Review)
    Attached Images Attached Images poster-endless.jpg

17. #4037 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Touchy Feely (2013) - IMDb 6.5/10 Un film mediocru dar merita vazut cand nu aveti altceva de facut.
    Te invata un lucru doua despre viata iar pentru fanii Ellen Page este must watch.

18. #4038 SP
    Member Buyk's Avatar
    Ride along (2014) - O comedie foarte buna, recomand cu caldura.

19. #4039 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am vazut in ultima vreme mai multe filme, printre care si Captain Philips, Gravity, Wolf Wall Street. Filme foarte-foarte bune insa am luat decizia sa scriu aici dupa ce am vazut aseara un film mai vechi, Stralucirea (1980) - IMDb.
    Nu cred ca s-ar incadra in top 10 personal dar am remarcat felul colosal in care a jucat Jack Nicholson, fabulos!!!
    Mi-au venit in minte 2 roluri care mi s-au mai parut fenomenale, cel al Jokerului din TDK si cel al lui Tony Montana din Scarface, in rest, nu-mi amintesc sa mai fi fost atat de impresionat strict de felul in care a jucat actorul. Omul ala a jucat fenomenal, fara cuvinte. A intrat spectaculos de bine in pielea personajului iar ca film in sine, un sfarsit extraordinar, am stat aproape 1ora pe urma sa caut pe internet speculatii asupra sfarsitului. Trebuie vazut!

20. #4040 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Si culmea, The Shining cand a fost lansat era considerat cel mai prost film a lui Kubrick si din cate stiu nu a avut succes la box-office, cum s-a intamplat si cu filmul meu favorit, anume Blade Runner.
    De abia dupa ce a fost lansat pe VHS, in anii urmatori, criticii si publicul a inceput sa aprecieze cum se cuvine filmul, devenind cult-classic.
    Dar filmul difera mult, cel putin la partea personajului lui Jack Nicholson, de cartea pe care e bazat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 202 of 244 FirstFirst ... 102 152 192 200 201 202 203 204 212 ... LastLast