Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 150 of 244 FirstFirst ... 50 100 140 148 149 150 151 152 160 200 ... LastLast
Results 2,981 to 3,000 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2981 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    apropo de I am legend. finalul oficial nu este cel bun/corect, nu respecta cartea, acesta a fost schimbat la insistentele producatorilor de la Hollywood pentru a crea o drama de intensitate mai mare (sinucidere, grenada etc.). insa studioul a filmat si finalul alternativ (cel corect) si daca o sa-l vizionati filmul se schimba complet, la 180 de grade. de ce zic asta? contrar asteptarile noastre, nu oamenii infectai erau "monstrii", ci will smith era "monstru". mutantii traiau organizati dpdv social, comunicau intre ei si chiar reusesc sa-i intinda o capcana personajului interpretat de will smith ca s-o elibereze pe fata care a fost capturata. ideea din carte e urmatoarea: Neville era vazut ca un pradator de mutanti si l-au si botezat "the legend", lor le era frica de acesta si nu voiai sa fie salvati de nimeni. practic eroul era de fapt un personaj negativ . parca e mult mai interesant finalul acesta, nu? imo daca ramaneau cu el, putea sa devina unul dintre cele mai importante filme din istorie.
    Intradevar pare a fi un final mult mai potrivit. Iar citind randurile scrise de tine am reusit sa inteleg cu adevarat filmul. Thx!

-

On: Buried 2010 - 10/10
    Un alt film extraordinar de bun. Nici nu stiu ce sa mai spun deoarece filmul in sine si mai ales finalul sau m'a lasat pur si simplu masca. Nu trebuie sa'l ratati !
    Attached Images Attached Images buried2poster.jpg

2. #2982 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Auzisem eu ca ar fi avut alt sfarsit filmul, dar nu gasisem nimic pe youtube, probabil pt ca de-abia aparuse in cinema-uri. Asa ca am zis ca e doar un zvon fals... Anyway, mult mai potrivit sfarsitul asta. Dar probabil ca nu multi si-ar fi dat seama de ceea ce simbolizeaza cu adevarat.

3. #2983 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Insidious 2011 - 8/10

Un film bun insa chiar nu inteleg de ce i s'a facut atata reclama deoarece nu prea m'a impresionat cu nimic. Pana la jumatatea filmului mi'a placut, dar dupa aceea au dat'o rau de tot in SF cu povestea... Un alt minus este realizarea destul de proasta care de multe ori mi'a dat impresia ca vizionez niste manechine de la muzeul de ceara, in loc de fantome/spirite I ain't got scared at all ! Poate un pic de suspans, in rest nimic. In nici un caz nu se poate compara cu Paranormal Activity (asa cum ziceau unii).
    Merita vizionat insa ma asteptam la mai mult de la el.
    Attached Images Attached Images insidious-movie-poster.jpg

4. #2984 SP
    Member Iulian's Avatar
    The Hunt for Red October (1990) IMDb Link - 9/10
    Un thriller superb, actiunea invartindu-se in jurul capitanului URSS, Marko Ramius (Sean Connery), ce va incerca aducerea unui submarin dotat cu un nou sistem de propulsie silentios in apele Statelor Unite.

Rocky I (1976) IMDb Link - 10/10
    Cred ca este a treia oara cand iau de la capat seria. O poveste simpla tip rags to riches. Rocky Balboa, Apollo Creed, trainingul memorabil pe Gonna Fly Now compusa de domnu' Conti. Film exceptional.
    Attached Images Attached Images 220px-the_hunt_for_red_october_movie_poster.jpg rocky.jpg

5. #2985 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Chinatown (1974)

Cartierul chinezesc (1974) - IMDb

Nota 3/10

Dau nota 10 pentru intrepretarea exceptionala a lui Jack Nicholson si Faye Dunaway si 1 pe line pentru orice altceva. O poveste pe cat de proasta si previzibila pe atat de neterminata si ciudata. Pur si simplu nu inteleg de ce toti au dat note mari si este in top 250 pe imdb.

6. #2986 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Mi-am propus ca �n această vacanță să mă uit la cel puțin un film pe zi și, după părerea mea, am �nceput cu două filme foarte bune.

Taxi Driver 9/10

�n opinia mea, cel mai bun film al lui Martin Scorsese după Goodfellas ( film pe care mi-am propus să �l revăd �n cur�nd ) cu interpretări foarte bune, at�t din partea lui Robert de Niro c�t și din partea lui Jodie Foster care avea o v�rstă destul de fragedă la vremea aceea.

American History X 9.5/10

Un film superb, cu un mesaj la fel de bun, ce urmărește povestea a doi frați neo-naziști care fac parte dintr-o grupare impotriva oamenilor negri. Ce rău �mi pare că nu a c�știgat Edward Norton Oscar-ul pentru cel mai bun actor �n 99
    Attached Images Attached Images american-history-x.jpg taxi-driver.jpg

7. #2987 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Lone Wolf And Cub COMPLETE series (1972-1974) 10/10
    Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance
    Lone Wolf and Cub: Baby Cart at the River Styx
    Lone Wolf and Cub: Baby Cart to Hades
    Lone Wolf and Cub: Baby Cart in Peril
    Lone Wolf and Cub: Baby Cart in the Land of Demons
    Lone Wolf and Cub: White Heaven in Hell

o serie de filme faine şi interesante... mie mi-au plăcut... stilul şi poveştile din fiecare lwc-eureka.jpg

8. #2988 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Intr-adevar Lone Wolf & Cub ( aka Kozure Okami ) este o serie unica si mie mi-a placut in mod exceptional. Luptele cu sabia sunt f bine realizate iar asa ca idee iar povestea unica la vremea aceea. Si in ultima parte : White Heaven in Hell, personajul principal face "cele mai multe victime din filme" si ocupa locul 1 in top Movie Body Counts.
    Movie Body Counts: Charts: Highest Body Count Characters

Recomand !

9. #2989 SP
    Sunshine - 10/10
    Cel mai bun SF vazut vreodata si in acelasi timp cel mai subapreciat film. Simbolul si mesajul din spatele filmului nu sunt prinse de toti, dar pur si simplu te acapareaza prin detalii psihologice si prin sfarsitul deloc previzibil.

10. #2990 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Transformers: Dark of the Moon 9.5

Nu ma asteptam sa imi placa partea a IIIa cel mai mult din serie. Pe langa efecte, masini si roboti, au fost si scene la care toata sala a ras. Singurul minus ar fi prezenta blondei care a jucat mult mai slab si care nu e la fel de buna ca Megan Fox.

11. #2991 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    You don't know Jack 2010 8/10

Povestea unui doctor care se apuca sa ajute oamenii care vor sa moara. Cred ca e dupa caz real. Un film interesant, jucat exceptional de Al Pacino.

Photos from You Don't Know Jack

12. #2992 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Red Riding Hood - 9/10
    Film fain, imprevizibil
    Attached Images Attached Images red_riding_hood_2011_movie-t2.jpg

13. #2993 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    The Lincoln Lawyer - 7.5 / 10

Un film bun, cu o poveste buna, bine jucat. Suspans, actiune, crima. Tine aproape 2h si nu-ti dai seama cand trece timpul. Cred ca este primul rol al lui Matthew McConaughey mai serios si s-a descurcat foarte bine.

Joaca foarte multi actori cunoscuti. Recomand.

lincoln-lawyer-poster1.jpg

14. #2994 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    The Merchant of Venice 10/10

Un film exceptinal cu o poveste foare interesanta iar Al Pacino joaca suberb.
    Trebuie sa il vedeti daca nu ati facut-o deja!

15. #2995 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Hachi:A dog's tale (2009) -http://www.imdb.com/title/tt1028532/

La inceput pare un film banal , dar pe parcurs a devenit o drama superba care pe mine m-a impresionat ( am ajuns chiar sa plang la acest film). Un mesaj despre loialitate fara limite prezentata perfect. Recomand filmul oricui , in special iubitorilor de animale.
    Ca si plus trebuie mentionat ca filmul este inspirat din caz real.

Nota:10/10
    Attached Images Attached Images hachi_1253085193_2009.jpg

16. #2996 SP
    Si Dog Year e cam pe aceeasi tema, dar mai putin dramatic...

17. #2997 SP
    Red Faction: Origins 10/10

Actiunea se petrece dupa cea din Red Faction: Guerrilla. Pt iubitorii seriei este un must see.
    Attached Images Attached Images red_faction_origins__2011.jpg

18. #2998 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    I hope they serve beer in hell - 6 / 10

Inca nu stiu daca mi-a placut sau nu. Este o comedie "cuminte" in glume, dar nu asa cuminte in actiuni. Este bun de vazut de plictiseala. Recunosc ca mie mi-a luat app 4h sa-l vad, desi filmul tine doar 1:30.
    Are o faza foarte tare, desi foarte scarboasa, care m-a facut sa rad in hohote si pentru care merita sa vedeti filmul

i-hope-they-serve-beer-hell-1969-movie-poster.jpg

19. #2999 SP
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Red Faction: Origins 10/10

Actiunea se petrece dupa cea din Red Faction: Guerrilla. Pt iubitorii seriei este un must see.
    Lol nu stiam ca exista. Merita sa ma uit daca nu am jucat niciun joc?

20. #3000 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Lol nu stiam ca exista. Merita sa ma uit daca nu am jucat niciun joc?
    Da. Eu am jucat numai RF: Guerrilla si tot mi-a placut.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 150 of 244 FirstFirst ... 50 100 140 148 149 150 151 152 160 200 ... LastLast