Zorro cu Alain Delon (1975) - 11/10 :applause:
Un film de nota 11! Exceptional! Merita vazut!
Zorro cu Alain Delon (1975) - 11/10 :applause:
Un film de nota 11! Exceptional! Merita vazut!
Scoop (2006) -Bomba zilei (2006) - IMDb"target="_blank">Bomba zilei (2006) - IMDb
Un film simpatic marca Woody Allen , subiectul este prezentat intr-un mod destul de "ciudat" ( cel putin asa va parea la inceput) si distributia nu dezamageste .Pentru cei carora le plac filmele lui Allen , nu veti fi dezamagiti .
Nota: 8/10
Legends of the Fall (1994) 6.5/10
Ma asteptam la ceva mai mult de la filmul asta, dar a fost doar lung si dezamagitor. Actiunea a fost captivanta doar la inceput, iar sfarsitul filmului nu mi s-a parut tragic, ci mai degraba sec.
Cloverfield (2008) - 7.3/10 imdb
-un SF excelent, cu accente horror, filmat in stilul "Blair Witch".
-Este cam scurt 85 min iar finalul.......
-Nota 8,5 de la mine
Pentru diseara ...am in plan A Bridge too Far (1977) - 7.3/10 imdb
+ WWII, 175 minute, Sean Conery, Ryan O'Neal.
- O sa ma trezesc greu maine dimineata
![]()
Source Code - 7.5 / 10
Un film interesant, de actiune, care ma duce cu gandul la un serial foarte vizionat de mine, cand eram mic (Quantum Leap), destul de monoton pe alocuri dar cu un sfarsit foarte bun.
Merita vizionat.
The Bourne Trilogy - 9 / 10
Nu cred ca mai este nevoie de detalii. Le-am revazut a 4a oara. Una din cele mai bune trilogii de actiune. Pur si simplu superb.
![]()
Source Code (2011) 9.5/10![]()
Un film excelent si,in opinia mea,probabil cel mai bun pe care l-am vazut anul acesta.(se poate incadra aici si Limitless )
Trailer:
Return to Oz
The Thing from Another World
interesante filmele... dar nu prea mult... 8/10 pt ambele
Insomnia 7.5/10
Un film cat de cat ok cu Robin Williams si Al Pacino. Idee de baza a fost interesanta, dar sfarsitul nu "a incoronat opera", dupa cum se zice..
The Joneses 5/10
Un film cu o idee interesanta dar dezamagitor in cele din urma. Nu se intampla multe in film, iar cand ai in sfarsit impresia ca se intampla ceva, filmul se termina brusc.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind 8/10
-un film foarte bun, nu ma asteptam la asta din partea lu Jim Carrey care de obicei se scalambaie in toate filmele
The Fourth Kind 5/10
- un film interesant, dar o facatura. Nimic nu e real din ce se prezinta, desi se sustine ca sunt fapte reale. Macar filmul o are pe Milla Jovovich
![]()
Forrest Gump - 10/10
Unul dintre cele mai bune filme out there... nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum.
The last of the Mohicans 10/10 . Pentru ce reprezinta este cel mai bun film facut ever!
Ultimul mohican (1992) - IMDb
Bookmarks