Day Breakers
Nota 7/10
Interesant filmul, doar ca are un sfarsit cam brusc si cam neinspirat.
Day Breakers
Nota 7/10
Interesant filmul, doar ca are un sfarsit cam brusc si cam neinspirat.
Training Day (2001)
Denzel Washington
Ethan Hawke
Snoop Dogg
Eva Mendez
Nota 10/10 (Si peste 20 de ani tot aceasta nota merita de la mine)
American Pie .............American Pie 2............American Pie 3
.............
.............
......8/10....................................8/10.................................7/10
C L O V E R F I E L D
.....
...........9.5/10
From paris with love 8-10
un film surprinzator de bun, cu un sfarsit multumitor, desi ma asteptam sa fie mai patetic
Travolta ne dovedeste iar, daca mai era cazul, ca este un actor fenomenal.
...�n timp ce mă jucam Army of TWO�: TFD
Black Dynamite (2009)
The Collector (2009/I)
WarGames (1983)
Midgets Vs. Mascots (2009)
Mai urmează c�teva că �ncă nu-s gata cu jocul![]()
Final Fantasy VII AC complete Blu-ray 1080p, a fost superb calitatea cu mult superioara fata de cea DVD (pe care am vazuto de 100 de ori minim). Atentia data la detaliu de catre echipa de la Square ma uimit din nou fie ea in Modele, textura, animatii, effecte sau sunet. Scenele adaugate au fost o aditie buna filmului fie deoarece ofera informatii care lipseau cu desavarsire in primul (cum ar fii prezenta lui Denzel), deasemenea aditii la scenele de actiune sunt intotdeauna primite XD.
Parerea mea este daca va placut FF VII AC atunci merita revazut Complete si ar fii pacat sa fie vazut in orice altceva decat 1080p.
Nu ii dau rating deoarece nu pot fii obiectiv fiind filmu meu favorit pot spune ca-mi place totul la el.
New Moon (2009) 3/10
O porcarie de film cu o crizata in rolu principal si un "vampir" care e foaaarte scary cand luceste in lumina...say whaaaa.Mai bine faceau un film cu unicorni roz alergand pe curcubeu si lucind in lumina.
Bookmarks