Alice in the Wonderland 3D
10/10 pt efecte si sunet
7.5/10 pt restul (actori, poveste etc..)
Did you hear about the Morgans ? - 7/10 (comedie de duminica dupa-masa)
Armored - 8/10 (nu se incadreaza la categoria excelent, insa e un film destul de bun cu o distributie de exceptie)![]()
Batman:Cavalerul Negru.8/10.Frumusel filmul,dar nu exceptional.Povestea imi place,si actori sunt bunicei.
![]()
in cazul in care ai dat 20/10 lui Twilight, sunt curios cum ti s-au parut actorii din "filmul" ala, daca cei din Dark Knight ti s-au parut bunicei...
UP IN THE AIR
Uite cum apare filmul de 10. Cel mai bun pe anul asta pana acum.
Recomand!
La mine in weekendul asta au fost 3 filme. In ordinea vizionarii (cu regretul ca am pierdut 2 ore la New Moon):
The Hurt Locker - 9/10 - The Hurt Locker (2008)
Super film despre un bomb squad in Iraq. Sincer insa nu inteleg ce cauta la Oscar in 2010, cand este film lansat in 2008... Oricum ar fi, merita ceva premii !
Agora - 7.5/10 - Agora (2009)
Daca vreti sa vedeti si o alta latura a crestinismului de pe la caderea Imperiului Roman... this is the one. Foarte ok realizat. Un fel de Joanna Dark cu Hypatia ca protagonista.
New Moon 3/10 - New Moon (2009)
O porcarie pentru unii pusti din ziua de azi... I-am dat 3 cu indulgenta, pentru cele 2-3 scene care au meritat. In rest ar trebui sa treaca la categoria "Just another teenage movie" cu niste replici de 2 lei. Scenaristii si regizorul ar trebui dati afara a doua zi dupa lansare...
---------- Post added 08-03-2010 at 04:41 AM ----------
Fiecare are dreptul sa-si spuna ce opinie vrea despre ultimul film vazut... Indiferent ca-i da nota 1 sau nota 10.
RonanN1, mai pune tati si note, eventual ce crezi despre film... ca doar coperta nu ne ajuta deloc... Vezi ca incepi sa alergi dupa posturi... Quality, not quantity![]()
Edge of Darkness - 7/10. film bun, interpretare buna, dar prea previzibil si pre aputina actiune.
The blind side - 10/10. O drama inspirata dupa fapte reale, un film foarte bine scris si jucat. m-a impresionat cum nu a mai reusit un film de foarte multa vreme.
Alice in Wonderland 3D
Ma asteptam la mai mult sa fiu sincer, dar merge. Un ciudat "sequel" la prima ecranizare Alice in wonderland, poate nu neaparat mai buna, decat pe partea de vizual. Nu prea ramai cu nici o replica sau sentiment la finalul filmului desi nici nu cred ca se vrea neaparat asa ceva. In plus in unele momente daca nu te uiti unde vrea 3Dul sa te uiti, nu prea pare in regula. All in all merita mai mult pentru Tim Burton si Johnny Depp sa vezi ce au mai facut cei doi si cum si-a imaginat el wonderlandul.
Off with their heads 8/10
Knight Rider 2008 - 4/10 (parea a fii film la cea ce m-am uitat, avand in vedere ca a durat o ora si 19 minute, pe IMDB este inregistrat totusi ca serial).
+3 puncte deoarece mi-a placut masina.
-vocea masini parea cam falsa...
-tot filmu defapt era cam fake.
-am mai dat un punct numa deoarece m-am simtit darnic, de bun simt pentru efortul de al difuza.
Bookmarks