Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 144 of 360 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast
Results 2,861 to 2,880 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2861 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Tiki-taka pierde intotdeauna.

2. #2862 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu numesc stilul de joc al lui Guardiola "friptea". O dam unul la altul repede si aproape, ca ne arde ...

E expirat de vreo 2 ani stilul acesta de joc, a mers la inceput, acum s-a terminat, plus ca te si adoarme repede si fara efort.

3. #2863 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Marele jucator Ribery, nici jumate din Zidane nu e.

4. #2864 SP
    Prin gestul facut, a aratat cat de barbat si cat de sportiv e. Bine, atat il duce capu', pana la urma nu ai ce sa-i ceri; si la decernarea balonului de aur, mai avea putin si in injura pe toti, cand se vede clar diferenta de valoare dintre el si CR. E foarte urat sa nu stii sa pierzi si sa mai si arati lucrul acesta.

5. #2865 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie imi miroase a La Décima prin Champions League, voua nu?

6. #2866 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Şi-a spălat Ramos toate păcatele, păcat de Alonso

7. #2867 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pana si Zidane i-a dat un cap in gura macaronarului aluia.

8. #2868 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Mie imi miroase a La Décima prin Champions League, voua nu?
    Ar fi cazul, sunt totusi 12 ani de cand Realul nu a mai jucat nici macar finala.

---------- Post added 29-04-2014 at 22:54 ----------

Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Pana si Zidane i-a dat un cap in gura macaronarului aluia.
    Da, dar macar Zidane a fost provocat in ultimul hal si i-a dat un cap direct, hotarat, barbateste, nu o palma parsiva ca cea a lui Ribery.

9. #2869 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ia uitati cum se face jurnalismul in romania dupa ce toata planeta a fost solidara cu alves
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1398801530.557040.jpg

10. #2870 SP
    Si mie mi s-a parut un gest de mahala, dar aici s-a depasit masura. Iar legat de alves, eu zic ca tigan =! om de culoare

11. #2871 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai foarte bine, orice francez te face automat tigan daca esti roman.

12. #2872 SP
    Eee, vesticii astia ... Din cauza traiului prea bun, le e greu sa mai citeasca putina istorie, geografie.

13. #2873 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vier zu null

14. #2874 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    4-0

15. #2875 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Suporterii aspirinelor s-au ridicat in picioare ca sa vada mai bine golul lui Ronaldo )

16. #2876 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca faci o confuzie, aia sunt Bayer nu Bayern

17. #2877 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu fac confuzie, asa ii alint
    oh wait, am uitat de leverkusen :"> my bad

18. #2878 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca maine se califica Chelsea vedem iar autobaza?

19. #2879 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Nu. cred ca dupa ce le-au dat 5-0 lui Bayern se duce la atac Chelsea.

20. #2880 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Attached Images Attached Images 21.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 360 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast