Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 183 of 360 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 233 283 ... LastLast
Results 3,641 to 3,660 of 7199

Thread: Fotbal

1. #3641 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    E chiar mai bun cu sunet!

2. #3642 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

Fotbal

imageuploadedbytapatalk1404854608.386276.jpgimageuploadedbytapatalk1404854621.218862.jpgimageuploadedbytapatalk1404854632.370327.jpgimageuploadedbytapatalk1404854639.804042.jpg
    Lool gol

3. #3643 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Set ja ja

4. #3644 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    E cu surle si trambite: Game, Set & Mats (sau Match ?)

5. #3645 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu cu surle, cu

6. #3646 SP
    iry
    Inca unul, jesus...

7. #3647 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Acum deja mi-e mila de ei. 5 era de ajuns....

8. #3648 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Nemții dau câte pot, asa sunt de când lumea. Lasă că e bine asa, prea erau brazilienii cu cupa mondiala în gura toată ziua.

9. #3649 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sieben, acht, gute nacht

10. #3650 SP
    iry
    BRA7IL? lol

11. #3651 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uploadfromtaptalk1404855850037.jpguploadfromtaptalk1404855857116.jpg

12. #3652 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    BRA71L? lol
    Fixed
    uploadfromtaptalk1404856780543.jpg

PS: lăsând gluma, chiar mi-e mila de brazilieni

13. #3653 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sincer sa fiu, dupa meciul asta imi pare rau doar de Neuer. A fost cel mai impresionant portar dupa parerea mea la acest CM si echipa s-a putut mereu baza pe el. Imi pare rau ca nu a reusit sa incheie fara gol primit.

14. #3654 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Hai sa nu fim rai, imi aduc aminte ca si eu eram asa in '94 dupa meciul cu Suedia

---------- Post added 08-07-2014 at 23:52 ----------

Azi da
    Azi ti-a placut, ca a jucat singura. Dupa meciul cu Algeria si Franta nu prea I-ai ridicat in slavi, iti era frica prin optimi sa nu-mi dai dreptate ca nu trec de sferturi. Doar ca inca nu stiu daca iti iese biletul ala, a jucat de-a semifinale si finale din 90 incoace de li s-a acrit si lor, si fara sa ridice vre-un trofeu.

15. #3655 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    masacrao

16. #3656 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Azi ti-a placut, ca a jucat singura. Dupa meciul cu Algeria si Franta nu prea I-ai ridicat in slavi, iti era frica prin optimi sa nu-mi dai dreptate ca nu trec de sferturi. Doar ca inca nu stiu daca iti iese biletul ala, a jucat de-a semifinale si finale din 90 incoace de li s-a acrit si lor, si fara sa ridice vre-un trofeu.
    M-am convins, nu mai spun nimic, nu ai înțeles nimic dupa o luna...Nu stau sa iti mai explic din nou.

PS: cu tot respectul pe care ti-l port iti spun un singur lucru, esti hater! Seara buna, pt. mine e cu siguranță

17. #3657 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Nu sunt hater, doar raspund la provocari. Sau nu trebuia? Am fost destul de transparent in atitudinea mea pe threadul asta si de ce e asa, nici eu nu mai explic. Ma repet, de duminica incolo las pe altii mai priceputi decat mine sa posteze despre fotbal aici. Pana atunci, imi mai suportati putin trolleala.

18. #3658 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Hahahahh , i-o tocat ca pe vinete pe imputitii.

x

19. #3659 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nici nu vreau sa ma gandesc cum s-au simtit Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho, Cafu, Kaka si restul...

20. #3660 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    ... Pele etc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.