Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 360 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast
Results 81 to 100 of 7199

Thread: Fotbal

1. #81 SP
    Senior Member tray's Avatar
    inzaghi still rulez si nu va fi egalat nicio data

2. #82 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Mihai Stoica a renuntat la fotbal dar va ramane in istoria Ligii I cu o colectie de vorbe de duh.

3. #83 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Fernando Morientes, fost atacant la Real Madrid si Valencia, a decis sa puna ghetele in cui la varsta de 34 de ani.

Former Real Madrid Striker Fernando Morientes Announces Retirement - Goal.com

---------- Post added 31-08-2010 at 07:40 PM ----------

Mijlocasul brazilian Robinho tocmai a semnat cu AC Milan, unde va juca alaturi de conationalii sai Ronaldinho si Pato. Sambata, tot la 'diavoli' a ajuns si Ibrahimovic. Impressive

Breaking News: AC Milan sign Robinho from Manchester City - Goal.com

AFP zice ca tranzactia ar fi in valoare de 15 milioane de euro, ceea ce nu e deloc rau tinand cont ca omuletu n-a rupt gura targului la City.

PS: Eu tin cu Inter

4. #84 SP
    Adio Lucescu, adio Lucescu, adioooo Lucescu!!!

5. #85 SP
    iar dupa plecarea sa, nationala va inflori intrun an ca altele in 7. Jucatorii vor manca pamantul si vor juca din inima.

6. #86 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    iar dupa plecarea sa, nationala va inflori intrun an ca altele in 7. Jucatorii vor manca pamantul si vor juca din inima.
    da... sa stii ca asa va fi, daca va fi demis

actualul selectioner nu are nicio vina, e sfant, doar numele lui se sfarseste cu Lucescu. o mare parte din vina o are el, nu pot sa comentez tot meciul pentru ca am vazut daor ultimele 15 minute si doar ce am mai citit pe site-uri de specialitate. cand am vazut ca joaca iarsi cu Folrescu si Cocis la mijloc... mda... baiatul ala de la FC Midtjylland nu poate pasa nici de la doi metri a gresit tot si el juca la creatie si in plus in minutul 75 era pe teren. il pune pe marica titular care sterge banca de rezerve la stuttgart si il introduce pe Bogdan Stancu in minutul 65 care este cel mai in forma atacant roman al momentul, asta e adevarul nu ca sunt eu suporter al stelei. din cate am vazut contra a jucat titular, contra.. a dat si el un gol cu steaua si e amre erou national, timisoara nici nu vrea sa-i prelungeasca contractul, stie iancu ceva... eu chiar nu pot sa inteleg ce a vazut piturca si acum lucescu la cocis, ce nu avem alti jucatori care sa acopere postul lui? as fi scris mult mai mult, dar din cate v-am zis am vazut doar 15 minute si mi-a fost de ajuns. mie imi este frica de meciul cu belarus, sa nu cumva sa pierdem mai rau ca in serbia, in fine asta e valoarea fotbalui romanesc la momentul actual, nu doar al nationalei.
    my two cents...

7. #87 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    in fine asta e valoarea fotbalui romanesc la momentul actual, nu doar al nationalei.
    Pai vezi, poate sa vina orcine antrenor ca tot aia e.Si daca face cineva minuni si ne califica la turnee, n-am chef sa ma uit la Romania cum se califica doar ca sa fie ciuca batailor.

8. #88 SP

Fiul lui Zinedine Zidane a fost promovat la prima echipa de juniori al Realului - Cadete A blanco! La Fabrica cum este numita academia de pusti a Realului - formeaza deja un nou Zidane, scrie ziarul AS.

La 15 ani, cu numarul 10 pe spate, Enzo are aceleasi miscari si atingeri ale mingii care l-au facut faimos pe Zizou, mai noteaza sursa citata!

Enzo a jucat recent intr-un amical intre juniorii Realului si cei mai buni pusti din Europa stransi de Adidas. Fiul lui Zidane a uimit pe toata lumea chiar daca nu a marcat in victoria micilor galactici cu 3-0!
    @tray si ce vrei sa facem? sa nu mai incercam? sa continuam cu capul aplecat in pamant? la echipa nationala tot timpul va iesi vinovat selectionerul, jucatorii nu prea ai cum sa ii dai afara sau sa le ceri prea multe, ca pana la urma ei nu au nicio obligatie sa vina la convocarile echipei nationale. ce putem face decat sa incercam, daca actuala formula, cu Lucescu pe banca nu da rezultate (am castiat un singur meci acasa, cu Feroe), probabil ca ar trebui sa-i ia locul un antrenor/selectioner mult mai experimentat decat el.

9. #89 SP
    Vreau sa inceapa reconstructia 3-4. Ani sa lasam tinerii sa se formeze
    Nationala de juniori e ca si calificata la euro

10. #90 SP

11. #91 SP
    da o surpriza mareeee (nu sunt ironic) , nu cred ca se atepta cineva ca o noua promovata sa bata Barcelona pe Nou Camp. sa fim sinceri pana la capt, Hercules au investit destul de serios in transferuri, l-au adus chiar si pe Trezeguet, cica sotia lui a copilarit in acel oras. pana la urma traim intr-o lume unde Steaua I e batuta de Steaua II, asa ca nimic nu ar trebui sa ne mai surprinda.

sa vedem partea buna a lucrurilor, a recuperat Realul puncte pierdute din prima etapa (real madrid si nu de ieri de azi) si o sa avem parte iarasi de un campionat "neck and neck" = spectacol

12. #92 SP
    Member AccenT's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    pana la urma traim intr-o lume unde Steaua I e batuta de Steaua II
    Steaua II + Maftei.

13. #93 SP
    10 lucruri interesante despre Ronaldo

14. #94 SP

Real Madrid - Deportivo la Coruna 6-1

asta da raspuns Mourinho, din nou �n r

�ntrebat dacă victoria la scor este modul perfect de a răspunde criticilor, Mourinho a dat un răspuns care l-a lăsat pe reporter cu gura căscată: "Dacă cineva are dubii �n privinţa unui antrenor care a c�ştigat tot ce am c�ştigat eu, atunci trebuie să explice calităţile pe care trebuie să le aibă un antrenor ca să aibă dreptul să lucreze �n această ţară. Să-mi spuneţi dacă trebuie să c�ştig 3 Ligi ale Campionilor şi 7 titluri de campion. Am c�ştigat două Ligi şi 6 titluri p�nă acum. Este de ajuns ca să pot lucra la Real? Dacă da, e perfect! �mi voi continua munca".

15. #95 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Mda...cum vi sa parut meciul?Iar ne-a furat arbitrul,Franta a jucat mai bine,am avut si noi cateva ocazii.Totusi nu mi s-a parut la primul gol un offside chiar atat de mare,incat sa strige comentatorul intr-una hotie pana la sfarsitul meciului...

16. #96 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    A fost offside, intr-adevar. Pe mine sincer m-a distrat comentatorul. Eram pe jos de ras la comentariile lui: "reluarea golului lui Remy... sa le stea in gat" / "Pantelimon isi face treaba si apara mingea.. cand nu e data din offside" / "acum se vede cine fura la Paris", etc etc.

17. #97 SP
    Member TheSpider's Avatar
    da,mie sila de comentatorii astia,ma doare capu cand ii aud...zice ala un moment dat ca Radoi de ce nu a tras de la distanta(si a tot repetat pana la sfarsitul meciului),pai unde sa traga ca erau 5-6 jucatori in fata lui,a dat pasa buna si a pierdut mingea unul,apoi zice: se vad limitele lu' Radoi in faza ofenisva...
    ps: si peste vreo 10 min cand a tras destul de bine(Radoi) de la distanta zice: (era 1-0 pt Franta)acum a tras cand avea unghiul inchis,daca tragea acum 10 min alta era situatia...

18. #98 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Quote Originally Posted by YoSpider95 View Post
    Mda...cum vi sa parut meciul?Iar ne-a furat arbitrul,Franta a jucat mai bine,am avut si noi cateva ocazii.Totusi nu mi s-a parut la primul gol un offside chiar atat de mare,incat sa strige comentatorul intr-una hotie pana la sfarsitul meciului...
    La un asemena nivel si un offside de 1 mm trebuia acordat. Mereu romanul se resemneaza cu foarte putin, noi fiind batjocoriti de oricine doar ca suntem numiti romani. Daca era invers ? Daca dadea gol Romania din offside, pai faceau francezii un scandal de se rejuca meciul. Dar asa nimeni nu observa, si cel mai mult ma enerveaza ca nu ia nimeni atitudine. Dar asa tara, asa popor !

19. #99 SP
    Quote Originally Posted by catallynn26 View Post
    La un asemena nivel si un offside de 1 mm trebuia acordat. Mereu romanul se resemneaza cu foarte putin, noi fiind batjocoriti de oricine doar ca suntem numiti romani. Daca era invers ? Daca dadea gol Romania din offside, pai faceau francezii un scandal de se rejuca meciul. Dar asa nimeni nu observa, si cel mai mult ma enerveaza ca nu ia nimeni atitudine. Dar asa tara, asa popor !
    Ce atitudine sa ia? Nu-mi spune ca trebuia sa fie Ganea pe teren sa-l ia de gat pe arbitru

@razvan: oare ce ti s-ar parea tie ca inseamna ne fura arbitrul? Pe tine nici la napoli nu te deranjeaza, nici azi.Tin sa precizez ca dupa punctaj urmatoarea departajare este MECIURILE DIRECTE, care se joaca PE GOLURI.

20. #100 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by YoSpider95 View Post
    Daca la un offside tu consideri ca ne-au furat...Furaciuni erau alea pentru Steaua si Dinamo inainte de 90' cand se prealungeau meciurile pana dadeau un gol.
    Cat despre meci ce sa spun....era de asteptat sa pierdem cu putin noroc scoteam mai mult. Oricum nu astea sunt puncte pierdute, noi trebuie sa batem Albania si Belarus iar acum eram langa Franta pe primul loc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 360 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast