Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 360 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 7199

Thread: Fotbal

1. #521 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    2-0 ptr real..dar dupa cum se spune"Cu nemtii nu esti niciodata sigur decat atunci cand ii vezi in autocar"...si manchester a avut 3-0 acum 2 ani..si s-a terminat 3-2..

---------- Post added 25-04-2012 at 10:12 PM ----------

ce spuneam..2-1..

2. #522 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Gomez e cel mai fraier atacant.

3. #523 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Real se califica doar daca intra Higuain
    LE Bine ca nu o sa mai aud din toamna comentatorii de la tvr...jalnici
    LLE Chelsea nu are nicio sansa...
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

4. #524 SP
    Finală perfectă anul asta: fără Real şi Barca.

5. #525 SP
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Finală perfectă anul asta: fără Real şi Barca si man utd.
    fixed

6. #526 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Bine ca nu o sa mai aud din toamna comentatorii de la tvr...jalnici
    +1....Mi s-a parut mie sau comentatorul a spus la un moment dat ca celor de la bayern le dispar ghetele,sau ca raman fara ghete

7. #527 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Ambele echipe slabite de suspendari( mai ales in aparare), ar trebui sa fie un meci cu goluri multe dar am impresia ca va fii un meci inchis cu rezultat decis la penalty sau in prelungiri.

8. #528 SP
    mie imi e ca Chelsea nu mai prinde asemenea meciuri ca in semifinale..iar jucatori care sa faca diferenta la mijloc nu prea are,comparativ cu ce are Bayern..poate doar Mata..

9. #529 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    mie imi e ca Chelsea nu mai prinde asemenea meciuri ca in semifinale..iar jucatori care sa faca diferenta la mijloc nu prea are,comparativ cu ce are Bayern..poate doar Mata..

Oricum echipa favorita la castigarea Cupei dupa parerea mea este Bayern in primul rand ca joaca acasa si al doilea rand are o echipa ceva mai buna ca a englezilor,cu toate ca fotbalul englez e mult mai bun ca cel german!

10. #530 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Mata e la mijloc? Dupa meciul de marti credeam ca toti de la Chelsea sunt pe fund....

11. #531 SP
    Member Moromete's Avatar
    ...de Concordia Chiajna, nimic?

12. #532 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Moromete View Post
    ...
    Attached Images Attached Images no.jpg

13. #533 SP
    Senior Member tray's Avatar
    iti garantez ca nu va fi vinala ca barca man united, sa treaca ca la jaloane si sa dea Messi gol cu capul

14. #534 SP
    fixed
    Quote Originally Posted by tray View Post
    iti garantez ca nu va fi vinala ca barca man united, sa treaca ca la jaloane si sa dea Messi gol cu capul
    Attached Images Attached Images 130910217691.jpg

15. #535 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Concordia Chiajna?
    Echipa mea locala e cea mai buna! Ce vrei sa zici?

16. #536 SP
    de Concordia Chiajna doar Reghe(genul de muzica) si blaturiile(de pizza)

---------- Post added 26-04-2012 at 09:53 PM ----------

pai din ce vad pe tot topicul asta tu esti frustrat de Barca..deci cine e hatter ?da ce sa-i faci..noroc cu Terry ca s-a ocupat mai mult de bautura si de femei decat de fotbal....ca altfel castiga Chelsea si finala din 2008...dar lasa ca ii mai bateti si voi pe Barcelona..prin amicale..

17. #537 SP

The Spanish Tv Channel "La Sexta" decided to delay the match Sevilla FC vs. Levante UD in order to brodcast the press conferences of Mourinho and Guardiola and Biris Norte protested throwing into the field thousands of tennis balls. From all the incomes produced by the TV rights 50% is taken for Barcelona and Real Madrid the remaining 50% is divided among 18 teams. This protest was Worldwide TT on Twitter. This is the most unequal League in the world.

18. #538 SP

130910217691.jpg

si mi se pare normal sa amane meciul...Barcelona-Real are o audienta de 400 de milioane de telespectatori..chiar si conferintele de presa au o audienta mai mare decat majoritatea meciuriilor din Spania(cele care nu implica Barca si Real)

sa puna bani toate echipele din Primera care urasc Barcelona si Real Madrid si s-a le dea la televiziuni ca sa nu mai aiba prioritate cele 2 echipe si gata

19. #539 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sad but truth, dezamagitor, foarte dezamagitor a jucat real madrid ieri. offtopic: sunt fan real inca de la varsta de 11 ani, de cand am vazut finala dintre madrid si bayern leverkusen din 2002, este echipa mea de suflet. nu de alta, dar vreau sa intelegi putin susubiectivismul meu
    Attached Images Attached Images 3992873_700b.jpg

20. #540 SP
    culmea..eu desi simpatizam cu Barcelona de prin clasa a 4-a..de la meciul retur cu Chelsea de marti m-au castiga si pe mine ca fan...tot stadionul canta la final El Cant del Barca..am ascultat-o si eu si de atunci nu mi-o mai pot scoate din cap..
    da e cam naspa cand nu tii cu cei mai buni/cei care castiga, nu ?

---------- Post added 27-04-2012 at 01:36 PM ----------

genial
    Gest incredibil in tara huliganilor! Un bar din Manchester vrea sa isi "dea foc" inainte de City - United! Trecatorii au fost socati: "Se lasa cu bataie sigur!" - www.sport.ro

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 360 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast