Champ20ns!
sa mai bata si real madrid si ma declarat super fericit. sunt curios acum cati dintre fanii barcelonei vor mai tine cu echipa daca nu mai castiga nimic in continuare, chiar sunt curios
ca parca acesti fani au aparut dintr-o data asa peste noapte. acum 8-9 ani cand barcelona nu prindea nici macar un loc de CL, nimeni din romania cel putin, nu era suporter al catalanilor
2-2. chelsea in 10 oameni o repriza si ceva, barcelona a avut un penalty, l-a ratat messi, si o bara. btw foarte frumos golul lui ramirezo bijuterie
LE: @calin: http://www.sport.ro/liga-campionilor...lsea-vezi.html
Eu as vrea sa bata Bayern azi...ca vreau sa fie o finala fara extraterestrii si galactici...doar cu oameni obisnuitiCat despre Barca,imi pare bine ca nu s-a dus mai departe.M-am cam saturat sa castige ea tot.Vreau o finala Bayern-Chelsea,avand in vedere ca chelsea n-a castigat niciodata cupa asta iar bayern pauza de prin 2001.Asta este parerea mea,nu sariti va rog cu gura sa spuneti ca real merita sau chestii de genul asta.Cheers!
eu preferam o echipa adevarata in finala..nu una de plastic,avand suporteri de plastic..cat despre extraterestrii..nici nu poate fi vorba de asa ceva...s-a vazut si aseara ca sunt doar niste jucatori crescuti la academia La Masia care se bucura de fotbal si nimic altceva..cat despre galactici..acolo e total diferit..acolo sutele de milioane de euro investiti in vedete isi spun cuvantul..
adica serios,oamenii de pe Stamford Bridge fluiera la victorii cu 1-0..eu am vazut aseara ca stadionul canta dupa fluierul final..chiar daca 30-40% din fanii(am spus fani nu suporteri) din lumea intreaga ai Barcelonei habar n-au de istorie si tin cu ei doar ptr ca au castigat atatea trofee in ultimii ani..dar poate asa se face marketingul
nu-s suporter al Barcelonei dar imi place stilul lor de joc si poate aseara s-a terminat o epoca la fel de controversat cum a inceput pe Stamford Bridge la egalul 1-1 cand poate chelski trebuia sa mearga mai departe..oarecum s-a echilibrat balanta ptr acum 3 ani..
P.S.In acest sezon s-a vazut ca David Villa a fost accidentat iar echipa a suferit pe flancuri..parca erau la handbal,pe semicerc tot timpul..pe cand sezonul trecut Villa si Pedro centrau destul de mult la semi-inaltime
oarecum s-a echilibrat doar ca pt generatia lampard , drogba , terry , cole etc asta ii sfarsitul ( corect era acum 3 ani sa fie inceputul)
Bookmarks