Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 360 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 7199

Thread: Fotbal

1. #501 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Champ20ns!

Attached Images Attached Images utd.png

2. #502 SP
    qnb2n.jpg

hăhăhă

3. #503 SP

4. #504 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Champ20ns!

am eu una mai buna ...champ1-6ns

si referitor la video-ul cu radu banciu..stai linistit ca tot la fel este si cu man utd sau real madrid..dar trece si era ferguson,cum a trecut si era busby si vedem la o renumarare cati mai tin cu ei

5. #505 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    GOOOOOOOOOOOOOL !!!!
    Exceptional ... pacat ca nu joaca Terry finala.

6. #506 SP
    gen cum sa te califici cu 3 suturi pe poarta in 2 meciuri...

7. #507 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Chelseaaa Chelseaaa !!!!

8. #508 SP
    Traiasca ratangiu' de Torres! Nu credeam ca ma va face vreodata fericit Chelsea.

9. #509 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    E clar ...este scriptat

10. #510 SP
    Tin sa te anunt ca astazi Barca a avut 5 suturi pe spatiul portii din care 2 au fost goluri. In timp ce Chelsea a avut 3 suturi pe poarta, 2 goluri. Nu vad care e problema aici.

11. #511 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Se numeste eficienta maxima

12. #512 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sa mai bata si real madrid si ma declarat super fericit . sunt curios acum cati dintre fanii barcelonei vor mai tine cu echipa daca nu mai castiga nimic in continuare, chiar sunt curios ca parca acesti fani au aparut dintr-o data asa peste noapte. acum 8-9 ani cand barcelona nu prindea nici macar un loc de CL, nimeni din romania cel putin, nu era suporter al catalanilor

13. #513 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Cat s-a terminat, ca nu am vazut meciul...

14. #514 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    2-2. chelsea in 10 oameni o repriza si ceva, barcelona a avut un penalty, l-a ratat messi, si o bara. btw foarte frumos golul lui ramirez o bijuterie

LE: @calin: http://www.sport.ro/liga-campionilor...lsea-vezi.html

15. #515 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Bineinteles cel mai fericit suporter, cadoul perfect pentru ziua mea

---------- Post added 25-04-2012 at 03:04 AM ----------

Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    Poate picati si voi cu Apoel sau Benfica ca altfel nu aveti sanse sa prindeti semifinala.
    cucu

16. #516 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Eu as vrea sa bata Bayern azi...ca vreau sa fie o finala fara extraterestrii si galactici...doar cu oameni obisnuitiCat despre Barca,imi pare bine ca nu s-a dus mai departe.M-am cam saturat sa castige ea tot.Vreau o finala Bayern-Chelsea,avand in vedere ca chelsea n-a castigat niciodata cupa asta iar bayern pauza de prin 2001.Asta este parerea mea,nu sariti va rog cu gura sa spuneti ca real merita sau chestii de genul asta.Cheers!

17. #517 SP
    Garry Neville

18. #518 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    cucu bau

19. #519 SP
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Eu as vrea sa bata Bayern azi...ca vreau sa fie o finala fara extraterestrii si galactici...doar cu oameni obisnuitiCat despre Barca,imi pare bine ca nu s-a dus mai departe.M-am cam saturat sa castige ea tot.Vreau o finala Bayern-Chelsea,avand in vedere ca chelsea n-a castigat niciodata cupa asta iar bayern pauza de prin 2001.Asta este parerea mea,nu sariti va rog cu gura sa spuneti ca real merita sau chestii de genul asta.Cheers!
    eu preferam o echipa adevarata in finala..nu una de plastic,avand suporteri de plastic..cat despre extraterestrii..nici nu poate fi vorba de asa ceva...s-a vazut si aseara ca sunt doar niste jucatori crescuti la academia La Masia care se bucura de fotbal si nimic altceva..cat despre galactici..acolo e total diferit..acolo sutele de milioane de euro investiti in vedete isi spun cuvantul..

adica serios,oamenii de pe Stamford Bridge fluiera la victorii cu 1-0..eu am vazut aseara ca stadionul canta dupa fluierul final..chiar daca 30-40% din fanii(am spus fani nu suporteri) din lumea intreaga ai Barcelonei habar n-au de istorie si tin cu ei doar ptr ca au castigat atatea trofee in ultimii ani..dar poate asa se face marketingul

nu-s suporter al Barcelonei dar imi place stilul lor de joc si poate aseara s-a terminat o epoca la fel de controversat cum a inceput pe Stamford Bridge la egalul 1-1 cand poate chelski trebuia sa mearga mai departe..oarecum s-a echilibrat balanta ptr acum 3 ani..

P.S.In acest sezon s-a vazut ca David Villa a fost accidentat iar echipa a suferit pe flancuri..parca erau la handbal,pe semicerc tot timpul..pe cand sezonul trecut Villa si Pedro centrau destul de mult la semi-inaltime

20. #520 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    oarecum s-a echilibrat doar ca pt generatia lampard , drogba , terry , cole etc asta ii sfarsitul ( corect era acum 3 ani sa fie inceputul)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 360 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast