Nu imi dau seama^
LE mda, nu vedeam bine![]()
---------- Post added 02-04-2014 at 00:33 ----------
"We'll keep the Red flag flying high,
Because Man United will never die."
Rio si Vidic au jucat cum o faceau acum 5-6 ani. Jones si, surprinzator, Buttner au fost si ei foarte buni. Welbeck, chiar si tinand cont de ratare, a facut un meci foarte bun. Cu Rafael revenit pentru retur sper ca Jones o sa joace la mijloc in locul lui Fellaini, care a fost degeaba. Va fi foarte greu pe Allianz, dar pana la urma United a jucat mai bine in deplasare sezonul asta.
Buttner a fost ok, dar nici nu avea cine să-l ajute acolo... Pe dreapta atâta timp cât Valencia e pe teren nu-mi fac probleme, la nevoie poate să coboare și să facă faza defensivă foarte bine, plus că poate pleca imediat pe contraatac. Așa ceva nu vezi pe celălalt flanc...
Rio, Vidic și Jones au fost extraordinari aseară. Welbeck a jucat mult peste ce o face de obicei, iar Carrick l-a tatonat bine pe Toni Kroos, nu i-a dat decât o singură ocazie să șuteze. Aștept returul cu încredere, sper doar să nu se accidenteze nimeni până atunci și să fie proaspeți dpdv fizic.
Barcelona handed one-year transfer ban for breaking rules over international transfer of under-18s - Telegraph
Fifa has imposed a year-long transfer ban on Barcelona for breaching its rules on the transfer of players aged under 18.
The Spanish club has been sanctioned for breaking the rules in the case of 10 minors and been punished with a transfer embargo for two transfer windows and a fine of 450,000 Swiss francs (£360,000).
"Pedofilii" naibii!
---------- Post added 02-04-2014 at 16:21 ----------
E OFICIAL » Liga 1 se va vedea exclusiv pe Transilvania Live şi Look TV! Iată solicitarea către cablişti :: GSP.RO
Asta daca vor putea sa prelungeasca contractul, din cate am inteles nu se stie sigur daca se pot prelungi contractele jucatorilor, iar pinto are pana in vara![]()
Eu. Probleme? Nu ma uit pentru specimene, ma uit pentru o echipa de suflet, ma uit pentru Dinamo. Si te rog frumos nu il baga pe Negoita in aceeasi oala cu blatistul tractorist reghecampf, ca ne certam.
Intreaba orice Dinamovist ce parere are despre Borcea. Cine a zis ca era bine? Noi ne-am rugat sa scapam de ei. Dinamo a avut unii dintre cei mai valorosi jucatori ai generatiei si i-a vandut pe trei parale la cluburi de cacao.
Dant3, stii cum e, voi cu stiaua pentru rezultate, noi cu Dinamo din mentalitate.
PS: orice reply voi primi, ma opresc aici, e o discutie inutila, intr-o tara plina de oi.
Borcea, zis Leonidas, si cei 300 de spartani ai lui s-au pregatit o gramada de timp pentru UCL.![]()
Bookmarks