Foarte slaba prima repriza
LE: varza e Ioan Viorel...
In general, astia de la Eurosport nu au habar despre ce vorbesc. Cat despre meci, parca a fost mai bine decat in etapele trecute, dar nu prea inseamna mare lucru asta. A jucat United exact cum ar fi facut-o Everton in sezonul trecut intr-o deplasare pe Emirates. Daca ar fi fost inceputul sezonului, as fi spus ca dupa meciul asta United o sa creasca si o sa aiba rezultate mai bune, doar ca acum ar fi a 3-a sau a 4-a oara cand as zice-o.
Apropo de everton.Eu am observat un jucator foarte talentat,venit in vara de la Barcelona B ,pe care-l cheama Gerard Deulofeu.Cel putin la Brca B ,era cel mai bun ,inscria multe goluri ,si la dribbling statea bine .Ce parere aveti de el ;Este cel mai bun si la Everton?
Nu prea joaca, nu are cum sa fie cel mai bun. Cel mai in forma de la Everton, in momentul de fata, este Mirallas.
la everton barkley face legea
daca si asta a fost penalty...mda, rosu corect, dar sa ajuti in halul asta barcelona
Au greşit, de fapt mai mult asistentul, era destul de greu sa vezi la viteza normală, la reluare într-adevăr se observă altceva.
PS in Spania tin cu Realcred ca sunt destul de obiectiv
si eu tin cu real, dar nu are legatura cu asta, se vede destul de bine, iar la nivelul acestei competitii, ca totusi vorbim de CL, nu liga 1, ar fi trebuit sa observe. probabil ca sunt si ofticat ca am asteptat de mult timp acest meci, 2 echipe super ofensive, si speram un spectacol, dar deja era sa adorm de cateva ori. oare cand o sa mai fie un meci ca asta:
Maine o sa vezi un meci frumos, Bayern-Arsenal. Mi se pare ca esti prea dur cand spui ca au fost ajutati cei de la Barcelona. Astia de la City nu au jucat nimic, nu avea nevoie nimeni de ajutor. Un meci urat oricum, mai bine ma uitam la celălalt meci unde Ibra a facut legea
LE: nu uita ce greşeli au fost anul trecut, chiar si la acest nivel
LLE: gata, stim deja primele doua echipe din sferturi, cam repede![]()
La Ibra ,penalty-ul a fost dat prea usor...iar la Barca ,trebuia sa aiba penalty in prima repriza la hands-ul unuia ,direct in careu .
OFF: Messi ,nu s-a agitat deloc azi ,Alexis si cu Xavi au fost mai buni ,cat despre Alves (nutmegin min. 90 ).
Messi,nu prea are pentru ce sa se mai agite .. momentan .. sa vedem duelul cu 'macho' cr7 la mondial ..![]()
City a devenit mai periculoasa in 10 oameni, a jucat foarte prost , vorba lui Dant3, mai bine ma uitam la PSG . Nu inteleg de ce Demichelis sare in halu ala pe Messi, o simpla atingere era de ajuns, Messi se ducea singur la pamant oricum urmarea lovitura de penalty. Si pentru alte informatii nici macar NU e penalty, scuze aici vorbim de Barça deci hai sa fie
.
Imagine de prima pagina in ziare( mai putin diario de catalunya e clar!!!)
Dani Alves
- curios, de fiecare data cand castiga barça se vorbeste de arbitru !oare de ce ?...
GUTI
Felicitari pentru Barça, alt furt aceeasi poveste !.in direct la radio ...
echipa nationala e deja pregatita de ele, am vazut ca Piturca si-a cumparat un televizor nou![]()
nu pot sa uit promotia aia la altex.. faceau reduceri doar daca se califca Romania la Mondiale.
Mie nu mi-a placut meciul de ieri seara(City-Barca). Eu spun ca a fost cartonas rosu destul de clar si azi
LE: gata si cu Arsenal, pfff. Hm, au câştigat numai oaspeţii
LLE: domnu' Craciunescu a punctat bine, "eliminare fără niciun dubiu" plus un penalty neacordat pt. Bayern![]()
Preliminarii CE 2016
Grupa F
Grecia
Ungaria
Romania
Finlanda
Irlanda de Nord
Insulele Feroe
PS in sfârşit ne calificam si noi
Bookmarks