Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 360 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 171 221 ... LastLast
Results 2,401 to 2,420 of 7199

Thread: Fotbal

1. #2401 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Foarte slaba prima repriza

LE: varza e Ioan Viorel...

2. #2402 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    In general, astia de la Eurosport nu au habar despre ce vorbesc. Cat despre meci, parca a fost mai bine decat in etapele trecute, dar nu prea inseamna mare lucru asta. A jucat United exact cum ar fi facut-o Everton in sezonul trecut intr-o deplasare pe Emirates. Daca ar fi fost inceputul sezonului, as fi spus ca dupa meciul asta United o sa creasca si o sa aiba rezultate mai bune, doar ca acum ar fi a 3-a sau a 4-a oara cand as zice-o.

3. #2403 SP
    Member colossus's Avatar
    Apropo de everton.Eu am observat un jucator foarte talentat,venit in vara de la Barcelona B ,pe care-l cheama Gerard Deulofeu.Cel putin la Brca B ,era cel mai bun ,inscria multe goluri ,si la dribbling statea bine .Ce parere aveti de el ;Este cel mai bun si la Everton?

4. #2404 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Nu prea joaca, nu are cum sa fie cel mai bun. Cel mai in forma de la Everton, in momentul de fata, este Mirallas.

5. #2405 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    la everton barkley face legea

daca si asta a fost penalty... mda, rosu corect, dar sa ajuti in halul asta barcelona

6. #2406 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au greşit, de fapt mai mult asistentul, era destul de greu sa vezi la viteza normală, la reluare într-adevăr se observă altceva.

PS in Spania tin cu Real cred ca sunt destul de obiectiv

7. #2407 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si eu tin cu real, dar nu are legatura cu asta, se vede destul de bine, iar la nivelul acestei competitii, ca totusi vorbim de CL, nu liga 1, ar fi trebuit sa observe. probabil ca sunt si ofticat ca am asteptat de mult timp acest meci, 2 echipe super ofensive, si speram un spectacol, dar deja era sa adorm de cateva ori. oare cand o sa mai fie un meci ca asta:

8. #2408 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Maine o sa vezi un meci frumos, Bayern-Arsenal. Mi se pare ca esti prea dur cand spui ca au fost ajutati cei de la Barcelona. Astia de la City nu au jucat nimic, nu avea nevoie nimeni de ajutor. Un meci urat oricum, mai bine ma uitam la celălalt meci unde Ibra a facut legea

LE: nu uita ce greşeli au fost anul trecut, chiar si la acest nivel

LLE: gata, stim deja primele doua echipe din sferturi, cam repede

9. #2409 SP
    Member colossus's Avatar
    La Ibra ,penalty-ul a fost dat prea usor...iar la Barca ,trebuia sa aiba penalty in prima repriza la hands-ul unuia ,direct in careu .

OFF: Messi ,nu s-a agitat deloc azi ,Alexis si cu Xavi au fost mai buni ,cat despre Alves (nutmeg in min. 90 ).

10. #2410 SP
    Member BatsBike's Avatar
    Messi,nu prea are pentru ce sa se mai agite .. momentan .. sa vedem duelul cu 'macho' cr7 la mondial ..

11. #2411 SP
    Member COD.221's Avatar
    City a devenit mai periculoasa in 10 oameni , a jucat foarte prost , vorba lui Dant3, mai bine ma uitam la PSG . Nu inteleg de ce Demichelis sare in halu ala pe Messi, o simpla atingere era de ajuns, Messi se ducea singur la pamant oricum urmarea lovitura de penalty. Si pentru alte informatii nici macar NU e penalty, scuze aici vorbim de Barça deci hai sa fie .

Imagine de prima pagina in ziare( mai putin diario de catalunya e clar!!!)

Attached Images Attached Images 1392757866_extras_noticia_foton_7_1.jpg

12. #2412 SP
    Member COD.221's Avatar
    Dani Alves
    - curios, de fiecare data cand castiga barça se vorbeste de arbitru !
    oare de ce ?...

GUTI
    Felicitari pentru Barça, alt furt aceeasi poveste !.
    in direct la radio ...

13. #2413 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Preliminariile Euro 2016 si CM 2018 vor fi transmise de Digi Sport

14. #2414 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    echipa nationala e deja pregatita de ele, am vazut ca Piturca si-a cumparat un televizor nou

15. #2415 SP
    Senior Member tray's Avatar
    nu pot sa uit promotia aia la altex.. faceau reduceri doar daca se califca Romania la Mondiale.

16. #2416 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Frumos meci, doua lovituri de la 11 m ratate, o eliminare, nu ca somniferu' de ieri

17. #2417 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Frumos meci, doua lovituri de la 11 m ratate, o eliminare, nu ca somniferu' de ieri
    Sper ca nu te referi la Man-Barca?
    Oricum arbitrul a stricat meciul...
    Deja e 1-0 pentru Bayern!
    Daca nu il elimina pe portarul lui Arsenal altfel statea situatia!

18. #2418 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie nu mi-a placut meciul de ieri seara(City-Barca). Eu spun ca a fost cartonas rosu destul de clar si azi

LE: gata si cu Arsenal, pfff. Hm, au câştigat numai oaspeţii

LLE: domnu' Craciunescu a punctat bine, "eliminare fără niciun dubiu" plus un penalty neacordat pt. Bayern

19. #2419 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Preliminarii CE 2016
    Grupa F

Grecia
    Ungaria
    Romania
    Finlanda
    Irlanda de Nord
    Insulele Feroe

PS in sfârşit ne calificam si noi

20. #2420 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post

LE: varza e Ioan Viorel...
    Tocmai a spus ca pentru a deveni golgeter all time al nationalei Olandei, van Persie l-a intrecut pe Huntelaar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 360 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 171 221 ... LastLast