Premier league va fi mai tare in opinia mea, chelsea, man city, liverpool si man united, asa in 2 e mai putin interesant
Premier league va fi mai tare in opinia mea, chelsea, man city, liverpool si man united, asa in 2 e mai putin interesant
Că tot veni vorba de Premier League, oric�t de bine Man City ar juca, Man Utd joacă mai bine![]()
Asta pentru ca nu prea este inchegata echipa, personal nici nu sunt fan Mancini, iar la ce lot au ar trebui sa domine.
Man united va avea viata mai grea sezonul asta cu De Gea, macar au inceput si ei sa bata la mai multe goluri diferenta. Cand bateau 2-1 sau 1-0 in prelungiri ma scoteau din minti.
Destul de slab meciul. Frumos stadion, dar urat...nu...ORIBIL gazon. Nu inteleg de unde l-au luat, cred ca este cel mai ieftin posibil, ca nu am mai vazut in viata mea asa ceva. Pur si simplu dezastruos. Sunt curios cum se comporta pe ploaie torentiala. Cred ca joaca in pamant.
Vorbesti de stadionul national ? daca da, avem thread dedicatfacut fara niciun motiv
http://www.consolegames.ro/forum/f37...omania-franta/
Stiu. Tocmai din acest motiv am ales sa scriu aici, unde trebuia scris de la inceput, nu pe orice thread deschis de oricine are chef, fara niciun motiv.
Gazonul asta de pe National Arena nu v-a aduce aminte, intr-o oarecare masura ,de gazonul de la ROMANIA -DANEMARCA????![]()
Pare ca este si iarba prea mare. Nu pot sa inteleg cum au dat voie sa se joace pe un asa gazon...
Pina acum se spunea ca: nu avem unde juca. De acum inainte se poate spune : tot nu avem unde juca.![]()
ce gol
Felicit Milanul, si in special pe Pato si ma gandesc sa-i cumpar picioarele alea atat de puternice. Nici Usain Bolt nu l-ar fi ajuns din urma la faza golului!", a spus Guardiola in AS.
In Turcia stadionul nu se suspenda ci echipele penalizate sunt obligate sa ofere acces gratuit femeilor si copiilor sub 12 ani. Rezultatul:
Bookmarks