Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 219 of 360 FirstFirst ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 269 319 ... LastLast
Results 4,361 to 4,380 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4361 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Sanmartean are super tehnica, seamana cu Zidane la tehnica. Messi si Ronaldo au altfel de tehnica, Sanmartean are tehnica de te face pe metru patrat, ce cracanele i-a dat aluia aseara. Messi si Ronaldo au tehnica pe viteza. Daca Sanmartean avea acum 23-25 ani, Steaua il dadea pe 50 milioane de euro. Il luau englezii imediat.
    Nu zău Messi e vai de mama lui dar Lucica al nostru e un star. Păcat ca s-a trezit la 34 ani.

2. #4362 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    N-am spus asta. Eu as dori ca Messi la 34 de ani sa joace cel putin la fel de bine ca Sanmartean. Deja Messi e obosit sau sictirit, s-a vazut la Mondial, si deja s-a cam gasit antidot sa fie blocat. Sanmartean, desi nu are viteza, se descotoroseste foarte usor de adversari. Eu am spus ca daca Sanmartean avea 23 ani era altceva, cititi cu atentie ce-am spus. N-am spus ca e mai bun ca Messi sau Ronaldo.

---------- Post added 15-11-2014 at 19:33 ----------

Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Da, dar nu la Real sau Barcelona, sa fim totusi cumpatati (m-a bufnit rasul cand am citit respectivul post).
    Ai dreptate, Realul e vrajit, nu toti pot juca acolo. Nici Robben si nici Sneijder nu au avut loc la Real. Poate ca la Bayern ar fi avut loc Sanmartean daca ar fi avut 23-25 de ani.

3. #4363 SP
    Member micul_'s Avatar
    N-am spus asta. Eu as dori ca Messi la 34 de ani sa joace cel putin la fel de bine ca Sanmartean. Deja Messi e obosit sau sictirit, s-a vazut la Mondial, si deja s-a cam gasit antidot sa fie blocat. Sanmartean, desi nu are viteza, se descotoroseste foarte usor de adversari. Eu am spus ca daca Sanmartean avea 23 ani era altceva, cititi cu atentie ce-am spus. N-am spus ca e mai bun ca Messi sau Ronaldo.

---------- Post added 15-11-2014 at 19:33 ----------

Ai dreptate, Realul e vrajit, nu toti pot juca acolo. Nici Robben si nici Sneijder nu au avut loc la Real. Poate ca la Bayern ar fi avut loc Sanmartean daca ar fi avut 23-25 de ani.
    Sanmartean a fost genial în fata unor fotbaliști de ligi inferioare de prin Anglia. Messi e genial contra unor echipe ca Bayern, Real, City etc Și o zice unul care nu prea îl înghite pe argentinian. E fotbalist Sanmartean dar sa nu îl umflam mai mult decât e cazul.

4. #4364 SP
    Nu-l umfla nimeni, la 34 de ani e pensionabil. Eu am spus ca daca avea 23 de ani, alta era situatia lui. El a avut foarte multe acidentari in cariera si poate n-a fost motivat cand a trebuit. Nu uita ca Sanmartean joaca in Europa League, unde innoada picioare si acolo. De la o vreme Messi nu mai e asa de periculos in fata echipelor mentionate de tine.

5. #4365 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Citesc de vreo 10 posturi incoace, si parca nu-mi vine sa cred. Am ajuns sa-l comparam pe Sanmartean cu Messi ? Jeez ...

6. #4366 SP
    Comparatie virtuala, deoarece Sanmartean nu are varsta lui Messi.

7. #4367 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    . Eu as dori ca Messi la 34 de ani sa joace cel putin la fel de bine ca Sanmartean..
    .....
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1416079779252.png

8. #4368 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Eu nu inteleg de ce va minunati, asa au fost oamenii tot timpul. A venit Ronaldinho la Barca, toti tineau cu Barca. A venit Ronaldo la Real, toti tin cu Real. A castigat steaua un meci in Europa, toti sunt stelisti de mici. A jucat bine Sanmartean, deja ii ridica statuie (la 20 de ani de cand si-a inceput cariera). Stiti de ce nu il lauda nimeni pana acum? Pentru ca era echipa buna, echilibrata. Trebuia sa fii cu adevarat special ca sa te remarci. La echipa de acum... si Tanase se remarca daca isi ia ghetele cum trebuie.

9. #4369 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Exagerezi, dar te iert pt ca ai sa-mi dai un suc

10. #4370 SP
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Eu nu inteleg de ce va minunati, asa au fost oamenii tot timpul. A venit Ronaldinho la Barca, toti tineau cu Barca. A venit Ronaldo la Real, toti tin cu Real. A castigat steaua un meci in Europa, toti sunt stelisti de mici. A jucat bine Sanmartean, deja ii ridica statuie (la 20 de ani de cand si-a inceput cariera). Stiti de ce nu il lauda nimeni pana acum? Pentru ca era echipa buna, echilibrata. Trebuia sa fii cu adevarat special ca sa te remarci. La echipa de acum... si Tanase se remarca daca isi ia ghetele cum trebuie.
    Pe undeva ai dreptate, deoarece Ibrahimovic nu s-a adaptat la Barca din cauza lui Messi. Nu vezi ca acum Suarez joaca in banda in loc sa joace varf impins? De ce? Asa vrea Messi. Sanmartean daca nu e pus unde trebuie, nu da randament. Pana si Zidane a avut probleme foarte mari de adaptare la Juventus si pana nu a vorbit Platini cu patronul\conducatorul lui Juventus ca Zidane sa se miste liber pe teren, nu a dat randament.

11. #4371 SP
    Member Sopi's Avatar
    Ba oameni buni,cum doamne sa il comparati pe Sanmartean cu Messi,ca la 34 de ani Messi o sa fie mai slab ca Sanmartean,da adul pe Messi in Liga 1 din Romania sa vezi cum iti joaca si la 40 de ani ca la ce jucatori is la noi,sau ducetil pe Sanmartean in alta liga sa vezi daca mai face ceva.Auzi ca la Messi iau gasit antidotu,da la sanmartean nu ca si fara viteza trece de jucatori...pai normal uitate ce adversari are messi si ce adversari are sanmartean!!

12. #4372 SP
    Da, l-am vazut pe Messi in meciul cu Real, zero barat, dar mai ales in meciul cu Celta Vigo. Messi nu e nici la jumatate din ce era acum 2-3 ani, daca continua asa, la 34 de ani nici la arabi nu este bun.

13. #4373 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Cele trei pagini de dupa meciul cu Irlanda de Nord de pe acest thread au facut mai multe in a explica indignarea mea despre posturi decat as fi incercat eu sa explic. Va multumesc!

14. #4374 SP
    "Sînmărtean a avut neşansa ca la echipele mari să joace bine cîteva*meciuri şi apoi să se accidenteze. El nu s-a consumat. Străluceşte acum*mai bine ca niciodată. A avut ghinionul că a fost un tip orgolios. A*avut ghinion de antrenori care nu l-au înţeles", a spus Dumitru*Dragomir la Dolce Sport.

15. #4375 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    imi place ca el da citate din dragomir si voi ii raspundeti de 3 pagini incoace, troll evident. sanmartean este bun, dar el este pana la urma la ani lumina fata de hagi sau dobrin de exemplu, ce sa mai vorbim de messi (probbail cel mai bun din istorie) sau ronaldo.

pentru mine este foarte curios ce face welbeck , nu mi-a placut niciodata de el, dar a plecat de la MU si vad ca inscrie pe banda rulanta, mai ales la nationala luandu-i fata lui rooney

16. #4376 SP
    Member Sopi's Avatar
    Welbeck si sanchez de cand au plecat de la echipele lor cresc foarte mult,pacat de isco ca nu ii dau drumul sa mearga la o echipa sa joace in primul 11,dupa mine la capitolul tehnica si dribling isco ii nr.1 la real,parerea mea.

17. #4377 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    se va impune la real nu trebuie sa plece nicaieri, el are 2 atuuri, este spaniol si suporterii sunt de partea lui, este foarte tanar are tot timpul din lume

18. #4378 SP
    Member Sopi's Avatar
    Nu il vad ca va scoate pe cineva din primu 11 de la Real acuma cu venirea lui James si Kroos,poate pe vitor...dar e pacat si de el si de Jese Rodriguez care la fel mi se pare ca are un potential mare.

19. #4379 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Nu il vad ca va scoate pe cineva din primu 11 de la Real acuma cu venirea lui James si Kroos,poate pe vitor...dar e pacat si de el si de Jese Rodriguez care la fel mi se pare ca are un potential mare.
    Isco e super fotbalist. Are o tehnica incredibila. Sigur se va impune la Real.

20. #4380 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Stau şi mă minunez, dar totuşi:
    uploadfromtaptalk1416170140318.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.