Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 101

Thread: Xbox One devine backwards compatible

1. #21 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    O mișcare ingenioasă pentru a vinde mai multe console din generația curentă. Probabil nu mai vindeau nimic pe generația veche.
    .
    Corect, pe mine m-au câștigat. Cu anunțul ăsta cred ca au câștigat E3-ul, deși pe partea de jocuri au fost jalnici.

2. #22 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cu anunțul ăsta cred ca au câștigat E3-ul
    Si apoi a inceput conferinta Sony

3. #23 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu vreau sa aruncati cu pietre in mine, dar eu chiar doresc sa aflu cateva detalii inainte, pentru ca am ascultat cateva pareri pe streamul celor de la GT si cica ar fi doar 21 de jocuri disponibile pana la sfarsitul anului, ma indoiesc sincer ca ar fi atat de putine si lista se stie deja (a fost postata) si cum se vor impaca lucrurile cu remasterurile si ce publisheri vor lasa jocurile BC, ca de ceva ani ei fac bani din re-re-relansari de jocuri. De exemplu o sa avem colectie Halo Remaster, vom primi si BC pentru aceste titluri? e doar una dintre intrebari. in plus prezenta ME in lista de 21 de jocuri scade considerabil sansele sa apara un remaster ME 1-3

4. #24 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Eu unul o vad ca pe o treaba simpla, la ce fac remaster nu primesti BC, altfel ar strica vanzarile la remasterizari.

5. #25 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu vreau sa aruncati cu pietre in mine, dar eu chiar doresc sa aflu cateva detalii inainte, pentru ca am ascultat cateva pareri pe streamul celor de la GT si cica ar fi doar 21 de jocuri disponibile pana la sfarsitul anului, ma indoiesc sincer ca ar fi atat de putine si lista se stie deja (a fost postata) si cum se vor impaca lucrurile cu remasterurile si ce publisheri vor lasa jocurile BC, ca de ceva ani ei fac bani din re-re-relansari de jocuri. De exemplu o sa avem colectie Halo Remaster, vom primi si BC pentru aceste titluri? e doar una dintre intrebari. in plus prezenta ME in lista de 21 de jocuri scade considerabil sansele sa apara un remaster ME 1-3
    21 de jocuri acum pentru Preview testeri. In toamna lista va cuprinde mai mult de 100 de jocuri. Iar Mass Effect Remaster nu a fost 100% anuntat, deci e posibil sa nu se lanseze niciodata...probabil ca ME2 si 3 vor fi in lista completa de jocuri Backward Compatible. Probabil si Bioshock Infinite la fel...

6. #26 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @Andrew: Halo remastered aka Halo The Master Chief Collection exista deja si include toate titlurile Halo, inclusiv ODST (recent aparut). Xbox One backwards compatibility inseamna ca jocurile de Xbox 360 vor putea fi descarcate si jucate pe Xbox One, iar daca ai deja versiunea pe disc nu vei platini nimic pentru download.

Singurul plus adus de rularea jocurilor de 360 pe One si anuntat deja consta in: functia de captura de ecran, functia DVR pentru inregistrarea sesiunilor de joaca si serviciul Live imbunatatit. Atat. In rest, jocurile vor arata si se vor misca la fel. Singurul plus lesne de intuit ar fi timpi de incarcare redusi, insa asta depinde de la titlu la titlu.

Prin urmare, editiile Remastered nu au nicio legatura cu retrocompatibilitatea. Da, unele dintre ele nu aduc ceva in plus (calitate sau continut) care sa merite investitia in vreme ce calitatea altora este ca de la cer la pamant fata de cele mai vechi. Depinde ce anume ti-a placut la jocul respectiv si ce ti-ai fi dorit in plus.

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AlanPoe: eu din cate am inteles au spus ca jocurile vor arata si de vor misca mai bine (cele backward compatible). Acum eu presupun ca va fi un eventual upscale si better anti-aliasing. Ah, si better FPS. Nu ma astept la minuni, dar unele jocuri mai vechi chiar aveau nevoie de asta. Si in plus, sunt free daca ai deja jocul, so why not?

8. #28 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar
    daca se vrea facut remaster la un joc, tot o sa se faca. nu o sa le dea licenta si gata, mare lucru. nu inteleg de ce toata lumea e asa agitata si legat de remasteruri..my friends, daca vi se par niste tampenii(cum si mie mi se par, marea majoritate) nu le cumparati pur si simplu. orice firma are ca scop profitul si asta si tintesc cu ele. nu vad de ce pot fi invinuiti. e de *****, dar ei isi fac treaba ca firma. lumea uita ca jocurile si tot ce exista in gaming exista datorita si pentru bani.

9. #29 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si in plus, sunt free daca ai deja jocul, so why not?
    Chiar daca nu ai jocul tot e ok, pentru ca jocuri de 360 sunt multe si ieftine.

Quote Originally Posted by solecon View Post
    Eu nu prea inteleg de ce sunteti atat de entuziasmati. Mie chiar mi se pare o porcarie compatibilitatea asta , pentru ca o sa fie foarte limitata.
    Daca veneau cei de la Sony si spuneau ca de acum Ps4 va fi backward compatible si pana in iarna veti avea acces la 100 de titluri: ai fi fost mai entuziasmat?

10. #30 SP
    Banned Templier's Avatar
    @ ComaLight totul tine de lista de 100 de jocuri pana la urma ca daca o sa bage krapuri de jocuri la BC nu te ajuta cu nimic, UNELE o sa fie BC nu TOATE !

11. #31 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Imi imaginez ca nu vor fi doar capodopere insa daca baga Allan Wake, seria Gears of war si seria Mass Effect eu sunt multumit.

12. #32 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    De BC cu Xbox clasic, se poate spera ceva?

13. #33 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Imi imaginez ca nu vor fi doar capodopere insa daca baga Allan Wake, seria Gears of war si seria Mass Effect eu sunt multumit.
    gears of war cam greu sa bage din moment ce au anuntat deja un remaster, dar vad ca ME exista deja, tocmai de aceea sunt extrem de curios cum vor proceda in aceasta era a "remasterilor", chiar ar fi foarte ciudat sa ai si BC si remaster la acelasi joc .

14. #34 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu aștept lista cu primele 100, am înțeles ca in iarnă anunță lista, apoi cumpăr si eu un VCR pe alb
    Poate nu îmi bagă Witcher 2 că-i sparg

15. #35 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    AlanPoe: eu din cate am inteles au spus ca jocurile vor arata si de vor misca mai bine (cele backward compatible). Acum eu presupun ca va fi un eventual upscale si better anti-aliasing. Ah, si better FPS. Nu ma astept la minuni, dar unele jocuri mai vechi chiar aveau nevoie de asta. Si in plus, sunt free daca ai deja jocul, so why not?
    Chief, stiu ca esti meticulos si pasionat cand (si despre ce) scrii, ca si mine de altfel. Chiar m-am mirat cand am vazut ca ai scris in articolul tau despre conferinta Microsoft ca jocurile de 360 vor rula pe One "in calitate/rezolutie mai buna". Asa ca am cercetat din nou fragmentul din conferinta in care se vorbeste despre retrocompatibilitate, iar individul prezentat de Phil Spencer spune exact asa (despre Mass Effect pe care-l prezenta ca fiind jucat pe One): "the game runs exactly like it does on Xbox 360 but better, thanks to the power of Xbox Live (moment in care solicita verbal o captura de ecran). You'll get to play multiplayer with your friends and to take advantage of the Xbox One features, like screenshot, broadcasting, game DVR and streaming on Xbox App on Windows 10." Cam asta e. Nimic despre alte posibile ameliorari.

De altfel mi se pare logic, totusi. Pentru a asigura o retrocompatibilitate "nativa", asa cum insista Phil Spencer s-o numeasca, cred ca e important sa fie asigurata rularea titlurilor asa cum sunt ele fara prea multe artificii. O rezolutie mai buna n-am fi putut avea. Xbox 360 face upscale pentru partea video pana la 1080p. Stiu ca-i altceva fata de renderul in-game, insa pentru asta ar fi insemnat ca Microsoft sa "umble" la engine-ul fiecarui titlu de 360 in parte, pentru ca ma indoiesc ca exista un algoritm care sa slefuiasca in mod uniform calitatea vizuala a tutoror titlurilor. Si chiar daca ce spun eu e incorect, cert este ca ei n-au mentionat altceva. Daca totusi au facut-o, cine stie unde si in ce material, voi fi primul care sa-si ceara scuze si sa retracteze.

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar

Xbox One devine backwards compatible

Maestre, nu mai sunt asa meticulos la scris... am imbatranit si eu. Dar referitor la conferinta, cand Phill Spencer l-a invitat pe "head of Xbox engineering team" (nici eu nu i-am retinut numele), acesta a spus "the game runs exactly like it does on Xbox 360 but better, thanks to the power of Xbox One" dupa care pune pauza, face un screenshot si spune ca "you get to take advantage of the features of Xbox One, like screenshots, broadgasting, game dvr & game streaming". Acum, nu zic ca nu am inteles eu gresit... e foarte posibil sa ai dreptate. Cred ca vom afla exact ce avantaje sunt de la gamerii care sunt in preview program... dar ma indoiesc ca prea curand (din cate am inteles BC e inca in teste).

Mai am inca 2 motive pt. care cred ca vor arata mai bine. Primul este acela ca upscaler-ul de pe Xbox One e mai performant si mai destept decat cel de pe Xbox 360... deci e posibil sa ajute (nu fantastic de mult, dar tot e ceva). Iar al doilea se interviul acordat de Emily Hanson (Xbox Program Manager) care in nenumarate randuri a spus cate ceva despre "framerate degradations" la unele titluri, cum ca s-ar comporta diferit pe Xbox One fata de cum se intampla original pe Xbox 360. Ori asta ar insemna ca poate jocul pe Xbox 360 in anumite conditii se ducea la 20FPS, dar pe Xbox One o ia "razna" si se duce la 40FPS. Stiu ca pentru unii ar parea mai OK din start sa ai mai multe FPS-uri, dar in unele cazuri it really sucks (it changes the game feeling).

Vom trai si vom vedea... cert e ca au facut un pas pe care eu unul nu credeam ca o sa-l mai vad la altcineva in afara de Nintendo. Cine stie, poate in timp vor adauga si posibilitatea de a activa/dezactiva anumite filtre... Orice e posibil cand e concurenta mare si te-ai trezit mai tarziu

17. #37 SP
    Maestre, nu mai sunt asa meticulos la scris... am imbatranit si eu. Dar referitor la conferinta, cand Phill Spencer l-a invitat pe "head of Xbox engineering team" (nici eu nu i-am retinut numele), acesta a spus "the game runs exactly like it does on Xbox 360 but better, thanks to the power of Xbox One" dupa care pune pauza, face un screenshot si spune ca "you get to take advantage of the features of Xbox One, like screenshots, broadgasting, game dvr & game streaming". Acum, nu zic ca nu am inteles eu gresit... e foarte posibil sa ai dreptate. Cred ca vom afla exact ce avantaje sunt de la gamerii care sunt in preview program... dar ma indoiesc ca prea curand (din cate am inteles BC e inca in teste).
    MonkY si lume...dupa cum am spus pe chat tocmai am luat de pe OLX Mass Effect (primul) de Xbox 360 tocmai pentru a testa compatibilitattea. Cu putin noroc, sambata aflam real ce si cum sta treaba. Am sa fac si cateva filmulete in-game pentru a vedea real cum merge, pentru ca prin Twitch am impresia ca streaming-ul e la rezolutie mai mica.

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, ce ziceti (kudos to djleo666)?

19. #39 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mereu când văd jocul asta mi se face pielea de găină, iubesc seria asta, tot mai sper la versiunea remastered

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mereu când văd jocul asta mi se face pielea de găină, iubesc seria asta, tot mai sper la versiunea remastered
    Sincer si eu astept ca intreaga trilogie sa fie remasterizata si sa includa asa cum au promis TOATE DLC-urile! Dar pana atunci ne multumim si cu CMD. Shepard in backward comaptibility....BTW verificati cum se vede in fullHD, eu unul imi pare a fi upscalling pe X1....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast