Este cumva stick din ala care are si o partitie a lui? Nu stiu cum sa iti explic. Sunt anumite stick-uri care au partitia normala si inca una.
Este cumva stick din ala care are si o partitie a lui? Nu stiu cum sa iti explic. Sunt anumite stick-uri care au partitia normala si inca una.
Nu te ajuta cu nimic acel tutorial. Nu imi dau seama de ce nu ti-l vede. Incearca ceva. Sa faci un stick bootabil de windows 7 si vezi daca pe ala ti-l arata.
Ok... Nu stiu ce sa zic. Cred ca mai ramane doar sa fac rost de un cablu fiberwire si de un alt mac si sa incerc sa fac asta prin cablu![]()
Da la search in mac os si scrie startup disk. Sa ai stick-ul bagat si vezi daca iti apare in lista. Daca da, da click pe el si restart.
Nu apare in lista decat daca este DVD-ul in drive sau imaginea deschisa. Am verificat dupa fiecare incercare de USB bootabil si tot nu.
Se pare ca stie. Clar el nu vede usb-ul bootabil.
http://www.tumfatig.net/20110430/boo...i-g4-from-usb/
Am incercat si asta si cand apas pe Command-Option-O-F nu intra decat tot in Boot, ca si cum as fi apasat doar Option key.
Btw, am OS X Tiger nu Lion. Tinusem minte gresit.
Mi-am dat seama ca este Tiger de cand i-ai scris seriaCiudat ca nu merge. Incearca cu stick de win 7 si vezi daca iti apare la boot pe mac.
Cum adica cu stick de win 7 ? sa fac win 7 bootabil de pe stick pe PC si sa-l incerc pe Mac ?
Am incercat acum si nu-l vede nici p-asta, desi pe PC merge.
Nu inteleg. E ca si cum ar fi inchise porturile USB in boot, desi tastatura si mouse-ul merg fara probleme...
---------- Post added 08-02-2013 at 01:58 PM ----------
Mo, ai idee cum pot scapa de eroarea asta ? Ca banuiesc ca daca mi-ar vedea PC-ul, as putea sa instalez de pe acest drive share-uit.
2. In Mac, la networks, am gasit calculatorul dar cand dau de el ma lovesc de eroarea "The alias "desktop name" could not be opened, because the original item cannot be found.". Am inteles ca asa se intapla daca e vb de o scurtatura, dar nu e cazul. Am facut si imagine pe PC si am share-uit si drive-ul virtual si tot nu-l vede.
La tine daca apesi pe Command-Option-O-F cand dai restart, te baga in OpenFirmware ? La mine am incercat de cel putin 30 de ori si nu merge.
Faza e ca eu nu am tastatura de mac, folosesc una de windows, dar stiu ca CMD este Windows key, Option este ALT key si restu sunt la fel...si tot nu vrea.
LE: nu s-a rezolvat nici dupa ce am dat repair la placa de retea din calc.
Revin la USB bootabil...
Acum imi refac stick-ul cu DasBoot. L-am mai facut de cateva ori. Am mai facut si cu SuperDuper! si tot nimic. Dupa asta o sa incerc de inca 30 de ori sa intru in OpenFirmware.
---------- Post added 08-02-2013 at 05:43 PM ----------
Mda...nu reusesc. Nu inteleg de ce
---------- Post added 08-02-2013 at 11:06 PM ----------
Deci nu-nteleg frate de ce nu merge combinatia asta la mine. Peste tot zice de asta, numai la mine nu merge...
Free for limited time:
https://deals.cultofmac.com/sales/th...freebie-bundle
Nici nu vreau sa stiu ce s-ar fi intamplat pe Windows, dar am deschis aproapte toate aplicatiile instalate deodata, nu pe rand:
Finder -> Aplicatii -> selectat toate -> click dreapta si deschide
Si voila, s-au deschis toate.
Le-am inchis manual prima data si apoi toate deodata a doua oara din task manager. Dar am avut o fereastra pentru tot ce era in taskbar.
Si la jocuri m-a bagat pe rand in fiecare![]()
Dacă stați noaptea în fața monitorului vă recomand acest progrămel, ochii or să vă mulțumească: f.lux: software to make your life better
Stie cineva de ce se incalzeste atat de tare Air-ul cand il folosesc in target disk mode de pe iMac ? Mentionez ca le conectez prin thunderbolt si nu firewire.Cooler-ul din Air este pe la 3000-4000 RPM cand transfer ceva iar temperatura SSD-ului este 50-55 C.
Bookmarks